Forum » Zvok in slika » Povezava PC-TV
Povezava PC-TV

maskoteq ::
Imam povezavo med računalnikom in televizorjem philips preko ethernet kabla.
Rad bi dal filme v nekakšno skupno rabo da bi lahko preko televizorja gledal film,glasbo.. ki ga/jo imam na računalniku. Podobno stvar sem zasledil na internetu za XBOX360 ,ki deluje preko WINDOWS MEDIA CENTER.
Ima kdo izkušnje z tem?
Hvala
Rad bi dal filme v nekakšno skupno rabo da bi lahko preko televizorja gledal film,glasbo.. ki ga/jo imam na računalniku. Podobno stvar sem zasledil na internetu za XBOX360 ,ki deluje preko WINDOWS MEDIA CENTER.
Ima kdo izkušnje z tem?
Hvala

St235 ::
Če ti televizija podpira DLNA streaming potem ni prbolema, sam takih televizij je zelo malo. Drugač boš rabil ustrezno napravo ki DNLA podpira.

maskoteq ::
Če ti televizija podpira DLNA streaming potem ni prbolema, sam takih televizij je zelo malo. Drugač boš rabil ustrezno napravo ki DNLA podpira.
To sem že imel narejeno @ WINXP..
Zdaj pa uporabljam WIN7 in nevem kako to narediti sem pa že nekaj brskal glede the DLNA serverjev kot je rekel KOMAR.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | wi-fi povezava med raÄunalnikom in tvOddelek: Pomoč in nasveti | 4253 (4095) | leiito |
» | Predvajanje 3DOddelek: Zvok in slika | 1397 (1220) | Syrex |
» | DLNA omrežje pomočOddelek: Zvok in slika | 5681 (4985) | solorajder |
» | Domači kinoOddelek: Zvok in slika | 1428 (1182) | St235 |
» | PHILIPS 32PFL8404H/12 TV LCD+ ethernet portOddelek: Zvok in slika | 8155 (6924) | Dejancek |