» »

Težava - ekran - spacana slika

Težava - ekran - spacana slika

Alamar ::

OK, rabim kakšno informacijo, kaj bi bilo narobe z mojim prenosnikom. Za tovrstno težavo še nisem slišal in ne najdem nekih informacij.

Gre pa takole.

Občasno, med brskanjem po internetu in pogostejše, če zaženem kakšen video, sem mi naenkrat na prenosniku zapaca slika (barve so razmetane in tekst migota levo-desno).Skratka neuporabno. To se zgodi recimo 2x na dan. Prenosnik moram seveda na silo ugasniti in znova prižgati, nakar sem mi spet vse pojavi vse spacano in celo namesto enega namizja, šest manjših, zapacanih po LCDju. Nekako uspem razbrati start meni in kliknem ponovno zaženi računalnik (reset) in včasih pomaga takoj, včasih pa šele po par poskusih.

Sem mislil, da se mi je sistem zapacal in, da je pač treba formatirat in vse na novo naložit, kar sem tudi storil, a je težava ostala.
Imam Visto sp2 original z vsemi updati. Najnovejše gonilnike, tudi za gforce in realtek zvočno. Najnovejše kodeke in verzije vseh brezplačnih programov, ki jih uporabljam.

A gre tu za softwarsko napako ali strojno napako. Čudno se mi zdi, ker četudi grem v bios meni, ali pa v tistem osnovnem boot meniju, ki se pojavi, ko na silo ugasneš računalnik, je slika zapacana in migetajoča. Torej preden pridem v same windowse. Sicer je prenosnik v garanciji, a ga dnevno potrebujem in si ne morem privoščiti, da bi čakal na popravilo mesec in več dni.

KoMar- ::

Zgleda, da ti drugega ne preostane.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Madafaka ALI kateri ad-block-er ne posiljuje CPU-ja?

Oddelek: Pomoč in nasveti
252888 (2643) slitkx
»

Blue Screen - HP prenosnik

Oddelek: Pomoč in nasveti
172466 (2091) StarMafijec
»

Težave z zagonom prenosnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
8968 (846) solatko
»

Izjemno počasen prenosnik

Oddelek: Pomoč in nasveti
221984 (1387) Zheegec
»

Zagon Windows pri prenosniku

Oddelek: Pomoč in nasveti
312466 (1956) Gundolf

Več podobnih tem