Forum » Mobilne tehnologije » razdiranje noki(a)e 6229 classic
razdiranje noki(a)e 6229 classic
ozone14 ::
LP!!
mene pa zanima kako bi razdrl nokijo 6229 saj se imam žo pouno praha poh steklom -.- kako bi jo razdrl brez servisa?? hvala lepa za odgovore...
lp, Gapi
mene pa zanima kako bi razdrl nokijo 6229 saj se imam žo pouno praha poh steklom -.- kako bi jo razdrl brez servisa?? hvala lepa za odgovore...
lp, Gapi
Łp GašPer
@bajsibajsi:Ma ja, potem bo pa drugi dan nova tema "Kako nazaj sestaviti..?"
------------
dej no dej :D sm pa že tko inteligentn da sestaut tko ko razdreš :D
------------
popster: vržež potleh fajn:D nene rabiš neki ostrega.. kot bi manjaval zračnico..
------------
hwala za naswet sam če kak del odkrušiš ti preostane sam še da ji mejaš ohišje...
------------
dej no dej :D sm pa že tko inteligentn da sestaut tko ko razdreš :D
------------
popster: vržež potleh fajn:D nene rabiš neki ostrega.. kot bi manjaval zračnico..
------------
hwala za naswet sam če kak del odkrušiš ti preostane sam še da ji mejaš ohišje...
Łp GašPer
@popster ja sm pogledu pa ni nč... sej sem ugotovil da ima še garancijo tako da ga bom odpelal fegy u kr je pooblaščen servis =) vseeno hvala vsi!!
Łp GašPer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pregrevanje prenosnika toshiba l855Oddelek: Pomoč in nasveti | 995 (847) | jozi123 |
» | Zlomljen ekran prenosnikaOddelek: Strojna oprema | 2064 (1630) | fosil |
» | amd x1 na x2 format?Oddelek: Strojna oprema | 859 (859) | ender |
» | Intervju z Ellen FeissOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 4199 (3112) | gzibret |
» | ATI Multimedia center 7.2, 7.5 kje dobit s podporo za TVOddelek: Pomoč in nasveti | 988 (853) | akulp |