» »

Prenosni LCD TV do 10" z dbv-t Mpeg4

Prenosni LCD TV do 10" z dbv-t Mpeg4

ncc2000 ::

Iščem tak TV, pogoj je delovanje na 12V.
Našel sem poplavo prenosnih TV-jev, a nobenega z DBV-T Mpeg4 sprejemnikom.

Za info model/kje oz. izkušnje pri nakupu željenega se vnaprej zahvaljujem.

Ja hvala za odgovore, hud odziv...:))... ja take robe ni pa ni.

Edino kar sem našel z malim zaslonom in MPEG4 dvb-t je tole, kako je z napajanjem sicer ne vem, je pa tehnologija hudo mamljiva, design izbrušen, cena pa tudi.. hec ;)

Ja, te robe preprosto ni, jo je pa dovolj z MPEG2 dvb-t dekoderji. Ne vem, kaj bodo trgovci z njo, upam lahko le, da potencialni kupci vedo, kakšna tehnologija je pri nas potrebna za sprejem TV signalov po novem, ker nekateri trgovci tega ne vedo. In le pri redkih je nekopmpatibilnost z digitalnim TV sistemom v Sloveniji jasno označena.

Ker trenutno še nisem našel ustreznega produkta, sem začel razmišljati o alternativi in sicer o LCD monitorju z vgrajenim MPEG-4 tunerjem. Krepko bi sicer moral zamižati nad željenimi dimenzijami in težo, ampak bi se zadevo s pod 5kg še vedno dalo prenašati. Napajanje bi izvedel preko switch 12/220V pretvornika, ki je že na voljo, tistih nekaj 10W ne bi smelo predstavljati problem.

Zanimam me, ali kdo uporablja PC monitor z built in MPEG4 dbv-t tunerjem, ali je stvar gledljiva (ne gre se za neke potrebe po hudi kvaliteti) in kateri od najmanjših LCD mointorjev (do 19") z built in tuner bi bil najboljši nakup.

Za izkušnje,, mnenja in priporočila se zahvaljujem.

Ps: če pa kdo naleti za varianto z malim prenosnim LCD TV-jem pa le na dan z besedo, še vedno v prvi vrsti iščem to

kixs ::

Kupi si kaksen mali in poceni notebook. Npr. Asus EEE 10" dobis rabljenega tudi pod 200EUR in ce obvezno rabis DVB-T, dokupis se USB DVB-T.

Na žalost iščem standalone TV. V nasprotnem bi bila pa to elegantna rešitev, seveda. Pa za podvprašaj so tile atomčki dovolj zmogljivi za tekoč SD mpeg4 preko USB-ja?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ncc2000 ()

kixs ::

Naceloma so dovolj mocni za 720p DivX.

hacker1997 ::

če imaš problem glede napajanja kupi inverter(razsmernik)
naredi iz 12 voltov(baterija od avta)na 220v.
jaz sem ga kupil za 40 evrov ima pa 300w zadosti za
za tv,prenosnika,luč,...kupiš ga lahko pri
conradu če ne pa to prodajajo tudi v merkatorju

hacker1997 ::

morda bi bil ta tv-sprejemnik vredu?
url:
http://www.mimovrste.com/artikel/135017...

@hacker tnx za namig, da pa 12/220V pretvornik že imam, sem pa tudi že napisal.

Tole pišem na LCD 19" in me kar malo glava boli, da bi se tako velika kišta morala tovorit sem ter tja....8-O

Neverjetno no, da ni na spregled futureproof TV-ja manjšega od 19" v letu 2010...:(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
12525228 (15916) OK.d
»

digitalni sprejemnik (DVB-C) za TV

3418499 (9973) mysterio
»

PHILIPS 42PFL3604/12

295023 (3201) hodu63
»

DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26958278 (34990) Alexius Heristalski
»

DVB-C Tuner (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5426069 (22637) icek

Več podobnih tem