» »

Javascript in IE8

Javascript in IE8

Kurzweil ::

Iskal sem temo in je nisem našel, zato sem odprl novo... in sicer situacija je sledeča Microsoft že od IE verzije 6 trdi da CSS in Javascript delujeta brezhibno, mogoče že res ko enkrat nastaviš... moj problem je v tem, da imam z Javascriptom narejen animiran banner, kjer se izmenjujejo slike... v vseh brskalnikih stvar deluje brez problema samo IE vedno znova ko ga odprem ponudi sledečo vrstico:
 Vrstica, ki se prikaže ob zagonu spletne strani

Vrstica, ki se prikaže ob zagonu spletne strani

Stvar se seveda da nastavit, da naslednjič ko jo odprem me ne vpraša, ampak gre za ciljno skupino ljudi, ki tega naznajo nastavit, kako bi se izognil tem opozorilu in dovolil IE8 da skripto izvede...

Rešitev v tem primeru tudi ni Flash, saj si morajo ljudje pravtako namestiti flash player...

HVALA ZA ODGOVOR!

Če komu pomaga naj pomenim da sta v uporabi knjižnici jquery.js in js.js, dvomim da se tu ne najde nekdo, ki nebi kdaj imel že izkušenj s tem... stvar ima toliko prednosti, da bi bilo res škoda da nebi delovalo...

Hvala še enkrat...

Gost ::

Preveri, če je tudi preko online ali localhost strežnika in ne odprte lokalne datoteke. Ponavadi se to zgodi, če odpreš html datoteko direktno v IE-ju.

Hvala Gost, problem je bil kot si rekel v tem da sem poganjal stran lokalno, katera banalana napaka z moje strani... včeraj ko sem delal cel dan je že pamet malce uhajala in verjemi da si mi malce razbremenil živce... Hvala!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Trdovratne težave v HTML/CSS-ju (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
888592 (6570) joker16_7
»

UM - najhitrejši brskalnik

Oddelek: Programska oprema
232095 (1518) RVeverca
»

Izšla Opera 10 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
11915862 (10452) clix
»

Izšel Firefox 3.5 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Android
17319237 (13212) urban99
»

Odprtje nove strani z javascript brez menija, statusne vrstice in naslovne vrstice. L

Oddelek: Izdelava spletišč
192142 (1862) mte

Več podobnih tem