Forum » Pomoč in nasveti » Restavriranje starega računalnika
Restavriranje starega računalnika
SimelD ::
Malo se igram z restavriranjem starega računalnika, pa potrebujem pomoč pri nakupu nekaterih komponent (bolha in podobno). Znanec je rekel, da mi proda procesor AMD Athlon 64 3500+, ki bi bil za mojo ploščo optimalen, toda o ceni se še nisva menila. Torej, zanima me, koliko denarja je za ta procesor še dobro dati, da se ne bom počutil osleparjenega?
Že vnaprej se zahvaljujem za pomoč.
Že vnaprej se zahvaljujem za pomoč.
SimelD ::
Aha...kulj.
Zanima me še to: karseda najcenejši hladilnik za procesor (podnožje am2), ki bi šel direkt gor na plato Gigabyte GA-MA69G-S3H, brez, da bi mogu odstranjevat un oranžen del, se pravi, da bi se prilegal k ata na mamo. Vesel bi bil linkov, spletne trgovine, Bolha, karkoli, loh tud vaše ponudbe, če se vam kj valja po sobi pa ne veste, kaj s tistim.
Zanima me še to: karseda najcenejši hladilnik za procesor (podnožje am2), ki bi šel direkt gor na plato Gigabyte GA-MA69G-S3H, brez, da bi mogu odstranjevat un oranžen del, se pravi, da bi se prilegal k ata na mamo. Vesel bi bil linkov, spletne trgovine, Bolha, karkoli, loh tud vaše ponudbe, če se vam kj valja po sobi pa ne veste, kaj s tistim.
Blinder ::
Ma procesor athlon 3500+ am2 ni vreden nič! To je enojedrni procesor, mogoče grajen še v 90 nm tehnologiji, poor performance. Brez coolerja je pomoje vreden ne več ko 10EUR. Na bolhi en prodaja procesor sempron x1 270 za 20EUR z coolerjem, ki je precej zmogljivejši od tega athlona.
Za hladilnik ne vem, kateri paše tako kot želiš ti, na bolhi lahko najdeš kašnega poceni box(original), ki jih nekateri prodajajo potem, ko si kupijo boljši aftermarket cooler. Lahko pogledaš na ceneje.si za nove coolerje v trgovinah.
Za hladilnik ne vem, kateri paše tako kot želiš ti, na bolhi lahko najdeš kašnega poceni box(original), ki jih nekateri prodajajo potem, ko si kupijo boljši aftermarket cooler. Lahko pogledaš na ceneje.si za nove coolerje v trgovinah.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
slowie ::
Zakaj pa ne kupis dvojedrnega? Saj podnožje ga podpira, ne?
edit: hm, mogoče si pa že mislil dvojedrnega, pa si v oznaki spustil X2... :)
edit: hm, mogoče si pa že mislil dvojedrnega, pa si v oznaki spustil X2... :)
Slowie
"... So let's give our children a chance, okay?" [Douglas Adams]
"... So let's give our children a chance, okay?" [Douglas Adams]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: slowie ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko bi dali za sledeči PC??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 25054 (19245) | Sergio4 |
» | AMD Llano (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 11595 (8292) | Blinder |
» | AMD 64 3200+ vs AMD 64 X2 4200+ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4580 (4230) | mesoreznica |
» | Komp do 150k (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 7457 (6321) | asus |