Forum » Loža » Pošiljanje preko pošte slovenije
Pošiljanje preko pošte slovenije
Hardstyle ::
Je možno poslati paket (obutev) preko pošte slovenije ali dostavne službe tako, da prejemnik lahko odpre paket in obuje čevelj? In če recimo zavrne pošiljko, da se pošlje nazaj. Seveda da kupec plača poštnino nazaj.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Rotaidal ::
Verjetno najbolje, da se oglasiš na bližnji pošti in vprašaš Mislim, da se da. Sem delal kot študent na poštnem centru in sem videl veliko vračil. Tako oblačil kot obutve.
Vendar kot pravim, je najbolje da vprašaš na pošti.
Vendar kot pravim, je najbolje da vprašaš na pošti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rotaidal ()
slowie ::
Seveda se da. Preverjeno. Moja žena kupuje pri Neckermanu.
Kakšna jopica ali srajca je tudi po trikrat romala tja in nazaj.
Kakšna jopica ali srajca je tudi po trikrat romala tja in nazaj.
Slowie
"... So let's give our children a chance, okay?" [Douglas Adams]
Hardstyle ::
slowie je to v dogovoru z prodajalcem ali pač greš na pošto in odpreš gor pa če ni vredu pošlješ nazaj... Zanima me za paket z odkupnino, kar neckerman verjetno dela.
LeXani ::
sem zavrnil že veliko paketov..tako od neckermana kot od fizičnih oseb. neckerman ima itak tak sistem da imaš možnost menjave blaga (plačaš odkupnino, oni ti pošljejo novo blago), pri fizičnih bo pa problem..vpraši..
Čas prve prijave 04.11.2005
slowie ::
Ah, ja, razumem (glej moj nick).
Preveč sem imel v glavi zgolj nakupe v trgovinah in nisem pomislil na osebne pošiljke... To zna biti res problem, ja. Pošta najbrž bolj težko jamči, da bo po prejeti odkupnini pošiljatelj tudi zares spet vzel zavrnjen paket nazaj in vrnil denar... Je za vprašat...
Preveč sem imel v glavi zgolj nakupe v trgovinah in nisem pomislil na osebne pošiljke... To zna biti res problem, ja. Pošta najbrž bolj težko jamči, da bo po prejeti odkupnini pošiljatelj tudi zares spet vzel zavrnjen paket nazaj in vrnil denar... Je za vprašat...
Slowie
St235 ::
Pošta ne more jamčit za vsebino paketa. Edino, če obstaja sum, da je prišlo do poškodbe pošiljke. Takrat lahko zahtevaš, da se paket komisijsko odpre na pošti. Vendar se gleda samo, ali so artikli poškodovani. To, če si naročil premajhen čevelj, ali napačno barvo majice, pošte ne zanima.
Imaš pa po zakonu možnost vračila vseh artiklov kupljenih na daljavo (spletna, telefonska prodaja...).
Imaš pa po zakonu možnost vračila vseh artiklov kupljenih na daljavo (spletna, telefonska prodaja...).
uroszo ::
Kolikor imam jaz izkušnje omenjeno ni možno. Torej najprej plačaš in prevzameš. Nato lahko izdelek vrneš, seveda plačaš poštnino ob vračilu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: uroszo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pošta Slovenije je absolutno predraga (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 120578 (38605) | destroyer2k |
» | Carinska pošta (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 103153 (58014) | Mare2 |
» | Pošiljka z odkupnino, pošta nabije kr ene stroške (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19026 (13492) | ...:TOMI:... |
» | Prodaja po pošti in ne-prevzemOddelek: Loža | 12427 (8693) | GTX970 |
» | mimovrste vrnitev pošiljkeOddelek: Loža | 7777 (6832) | TOP |