Forum » Loža » Stroj za granite
Stroj za granite
turkx90 ::
Kaj ve mogoče kdo, kje se da kupiti napravo ki dela granite?
Namenjena bi bla predvsem domaci uporabi.
Namenjena bi bla predvsem domaci uporabi.
guest #44 ::
Še en odvisnik od granit
Jz sem iskal ampak za tako malo proizvodnjo se ne splača. Nabavi si malo boljši sekljalnik, zamrzni vodo z želenim okusom in zmiksaj.
Občutek imam da za komercialne smoothie dodajo v tekočino še kaj, da pripomore k boljšemu kristaliziranju.
Jz sem iskal ampak za tako malo proizvodnjo se ne splača. Nabavi si malo boljši sekljalnik, zamrzni vodo z želenim okusom in zmiksaj.
Občutek imam da za komercialne smoothie dodajo v tekočino še kaj, da pripomore k boljšemu kristaliziranju.
Hahaha...malo proizvodnjo....če bi imel doma, bil spil sigurno minimalno en liter na dan..:D
Malo mi gre na ziuce hodit kopuvat, ker plačam ubistvu 3 deci vode 1,5 eura, kar ni malo. Še posebej če spiješ ene 3..:P
Drugače pa ja, sem res skoraj odvisen.:D
Malo mi gre na ziuce hodit kopuvat, ker plačam ubistvu 3 deci vode 1,5 eura, kar ni malo. Še posebej če spiješ ene 3..:P
Drugače pa ja, sem res skoraj odvisen.:D
kihc ::
Kje pa to imajo? Po lokalih (Lj?) al kaj? Ker sam jih nisem nikjer zasledil, res pa de nisem niti iskal (:
x
Ma sam sem s kopra..tam jih imajo po prodajalnah sladoleda(ne povsod). Drugače pa to zgleda nekako tako
http://www.alpegel.si/Drugo/Granite/str...
http://www.alpegel.si/Drugo/Granite/str...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Urejanje stanovanjaOddelek: Loža | 4734 (3350) | fosil |
⊘ | Kristaloterapija - kaj je na temOddelek: Znanost in tehnologija | 3397 (1867) | LuiIII |
» | Lenovo odpira tovarno v ZDAOddelek: Novice / Ostale najave | 10188 (8766) | Ramon dekers |
» | VPP Naprava za dodajanje vodika v diesel motorje (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 16676 (12942) | overman |
» | Dual channel hitrostOddelek: Navijanje | 1602 (1112) | sash |