» »

Nesnaga imenovana Popup-i

Nesnaga imenovana Popup-i

OZZY ::

No stvar je taka. Ne vem kako ampak ko surfam po netu se mi kar naenkrat začno odpirati po 20 ali več komadov zapovrstjo. Časovno pa ni nič določeno.
Samo 100% ne surfam po straneh, ki ti začno odpirat to nadležno nesnago. A je možno, da se je v IE naselil kak program in kako to odkriti, saj se je to začelo kar neenkrat dogajati. Nisem pa naložil nobenega novega programa. No vsaj ne da bi vedel.

Sem pa za enkrat stvar malo omilil za pop ad filtrom, ki opravlja stvar kar uredu, samo če je je še kaka rešitev bi prosil za njo. No razen tiste o brisanju IE in novem nalaganju le tega.
Go with the flow.
  • spremenil: OZZY ()

Hux ::

ce si ze tak dalec predlagam smao format c: ker ocitno se je te nek skrat namesto ce ne surfas po takih straneh ki majo te popupe. Lahko pa pozenes tudi Ad-Aware da ti pregleda celi disk in registry za take tecne programe.

Pol pa cu sem da je najbolsi program za ustavljanje teh nadleznih popupov na straneh kot jih seveda majo za IE Pop-up stopper ki se namesti kr v IE kot dodatna orodna vrstica in ne kot tecen program ki se zaganja ob zagonu winsev. No sej ga uporablam in zaenkrat in je res superca.

JLP ::

Ja najbol je kr Mozillo al pa Opero uporablat k mata blokiranje popupov in popuderov in podobne nesnage že vgrajeno. Pa tud tko al tko sta velik bolša browserja (no ja tud majlerja in še kaj zraven) kt pa je IE.
Live long and prosper!

Hux ::

No jaz nebom instaliro nekih externih stvari ker me ji IE cist cool drugace pa tak zgleda ta program

Yohan del Sud ::

Nope. Zihr je zihr. JLP povedal prav...

Mozilla (1.0 je zihr - baje kasnejše verzije štrajkajo) in Opera baje tudi podpira...

Nastaviš (kar nekaj jebanja) in to je to... Ne zamenjam za živo glavo....

OZZY ::

Hux: Mislim, da je tvoj program ad aware deloval. Zaenkrat naj bi bilo spet vse ok. Upam, da bo tako tudi v bodoče.
Hvala.
Go with the flow.

Hux ::

ce si ti srecen sem jaz tudi :D


JPL in Johan: Jaz sme zaj sprobal Opero tazadno in ni na dobenem podrocju bolse od novega IEja. Edino kaj se mi dopade je downloader in toolbars vrstica ko kaze kaksno hitrost updejta stran. Sicer pa to ni prakticno uporabno tak da nima veze.
Pol sem probal na stran gamesdomain ki redno obiskujem za demote in vidim da jo naspol odpre. No v glavnem jaz ne uporablam vec starih WinXPjev Pro zaj sem namesto Corporate z vgrajenim SP1 ter stvar deluje odlico ter hitreje ko prej. Hitreje kot Opera starta al pa ce ne vsej enako in ce stejes operin welcome messege te pa absolutno hitreje. Outlox expres in IE startata takoj ko zasledita dvoklik ali pa tipko.

JLP ::

Hux2:
Prvič, nauč se brat in prov napisat moj nickname.
Drugič. Mam filing da sploh nis probov Opere al pa s probov eno na orto staro verzijo. Ker če bi ti res to probov pol nebi sploh mogu rečt da ni nič bol od IE. Milsm halo. As ti to resnično probov al pa si slep al neki.
Tretjič, Corporate sploh ni verzija Winsov. So Home in pa Professional. Corporate se pa imenujejo sam verzije Pro k ne nucajo aktivacije po inštalacij, drgč so pa ise kt pa Pro. So pa namenjene podjetjem in nimajo aktivacije pa tega zato ker bi to mal preveč cajta uzel.
Četrtič, dej ti še enkat Opero pa mozillo probej Pa ne sam tko da odpreš pa greš na eno stran in pol prideš do enga zaklučka za kerga nucaš kr en cajt uporabe browserja.
Live long and prosper!

Hux ::

JKP ej Mozile nisem probal in nite nebom sej vsi pravijo da je opera bolsa. Opero pa sem 6.05 tazadno in razen tistega omenjenega si mi zdi zanic. Nic bolse od IE ki tak deluje odlicno vtej corporate verziji kjer je SP1 vgrajen not ja. In smao za tvojo informacijo pro tudi nerabi aktiviranja.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri internet browser ?

Oddelek: Programska oprema
401909 (1513) Roadkill
»

Nova anketa! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ankete
1209258 (9258) moj_nick
»

XXX vroče posledice

Oddelek: Omrežja in internet
313402 (1519) garg
»

Kateri brskalnik?

Oddelek: Omrežja in internet
311928 (1586) ahac
»

kir internte brskalnik imate??

Oddelek: Omrežja in internet
251824 (1416) JLP

Več podobnih tem