Forum » Pomoč in nasveti » WinRAR - extract
WinRAR - extract
kduh ::
Ko s WinRAR-om razširjam (extractiram) datoteke mi procesor deluje na povprečno 25%. Kolikor vem je procesor glavni za delo z WinRAR-om zato se mi zdi to čudno in me zanima ali je to normalno.
Verzija: WinRAR 3.92 x64
Operacijski sistem: Winows 7 x64
Verzija: WinRAR 3.92 x64
Operacijski sistem: Winows 7 x64
celebro ::
Pravzaprav je najverjetneje ozko grlo disk. Procesor nima kaj početi, če še nima podatkov z diska.
Sumo ::
Če Winrar ne izkorišča multi-core procesorjev, potem bo 4-jedrnik (sklepam da ga imaš) samo 25% zaseden, ker bo aktivno samo eno jedro.
jRk0 ::
pa ni to, disk je kriv, ce je pr meni ful razlike med dvema diskoma:D (en stari raptorcek pa en se bolj stari)
You fuck up once, you loose two teeth.
kduh ::
Disk je Core2Duo T6600, tako da je dvojedrnik z frekvenco 2.2 GHz.
Verzija WinRARa 3.92 pa bi naj podpirala večjedrne procesorje zato se mi je stvar zdela čudna.
Verzija WinRARa 3.92 pa bi naj podpirala večjedrne procesorje zato se mi je stvar zdela čudna.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kduh ()
jan01 ::
Disk je Core2Duo T6600, tako da je dvojedrnik z frekvenco 2.2 GHz.
Veš da. Očitno ne poznaš niti osnov...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vaš WinRar rezultat (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7324 (5276) | opeter |
» | RAM Real Life Speed anketa - prošnja (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 9089 (6528) | tiborrr |
» | Veliki problemi s hitrostjo spominaOddelek: Strojna oprema | 1386 (1039) | |_CoBrA_| |
» | Nov test - P4EE s 1066 MHz FSBOddelek: Novice / Nova vsebina | 2648 (2648) | Alexius Heristalski |
» | Test stiskalnih programovOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2196 (2196) | undefined |