Forum » Izdelava spletišč » Nakup domene ki je registrirana..POMOČ
Nakup domene ki je registrirana..POMOČ
pluto1457 ::
pozdravljeni
zanima me ali je kdo vešč, nakup doleočene domene katera je že registrirana pri podjetju, ki kupuje in prodaja domene v tujini..da bi se znal zmeniti za pravo ceno in jo prenesti k meni. žal nisem domač v teh zadevah pa prosim za idejo..pomoč..
domena: brunarice.net
za vsako pomoč bom zelo hvaležen
zanima me ali je kdo vešč, nakup doleočene domene katera je že registrirana pri podjetju, ki kupuje in prodaja domene v tujini..da bi se znal zmeniti za pravo ceno in jo prenesti k meni. žal nisem domač v teh zadevah pa prosim za idejo..pomoč..
domena: brunarice.net
za vsako pomoč bom zelo hvaležen
LapD ::
Za pravo ceno se da vse zmenit. Sam mors vedt, da je njihov namen zasluzek.
web&motion designer
poweroff ::
Tle nimaš kej. Če ti rečejo 1000 EUR, je 1000 EUR. Če ti rečejo 10k, pa 10k. Ti se moraš izpogajat in odločit ali ti je cena OK ali ne.
sudo poweroff
pluto1457 ::
ja sam neka začetna je. sm šel na whois, pa odtipkal, pa tm najdeš...ampak nism dobr v angl
LapD ::
Ni enotne zacetne cene, vsaka domena ima razlicno ceno. Ce te zanima kolk so oni dal za njo. Verjetno 10-20 eur. Zdej pa lahko postavjo ceno kolkr jim pase.
web&motion designer
Brane2 ::
Pozabi.
Ti tipi so namazani.
Že tam v pogojih govorijo o pgojih, na katere pristajaš pri uporabi njihove "storitve".
Se pravi, ni variante da bi ti kar tako prodali to domeno brez nekih obveznosti.
Še več, zelo verjetno da imajo kake števce na teh straneh in preko njih zaznavajo interes folka.
Že obisk folka, katerega prosiš naj pride pogledat stvari, bo premaknil števce in otežil "pogajanja"...
Mislim, da so veliko pametnejši, predvsem pa izkušenejši od tebe.
Ne rinit v to. Oziroma če že moraš, probi prej za ogrevanje pomagat par somalskim diktatorjem, da pridejo do svojega podedovanega keša preko utečenih poti, da dobiš "grif"...
Ti tipi so namazani.
Že tam v pogojih govorijo o pgojih, na katere pristajaš pri uporabi njihove "storitve".
Se pravi, ni variante da bi ti kar tako prodali to domeno brez nekih obveznosti.
Še več, zelo verjetno da imajo kake števce na teh straneh in preko njih zaznavajo interes folka.
Že obisk folka, katerega prosiš naj pride pogledat stvari, bo premaknil števce in otežil "pogajanja"...
Mislim, da so veliko pametnejši, predvsem pa izkušenejši od tebe.
Ne rinit v to. Oziroma če že moraš, probi prej za ogrevanje pomagat par somalskim diktatorjem, da pridejo do svojega podedovanega keša preko utečenih poti, da dobiš "grif"...
On the journey of life, I chose the psycho path.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
HardFu ::
sem se zanimal za eno domeno pred casom, so hoteli 15k zanjo, sem rajsi kupil eno drugo :)
http://codeable.io
Gost ::
Preprodaje domen dosegajo cene tudi po 50.000 USD in več. Tukaj je samo vprašanje ali si neumen, bogat in brez domišljije.
Tarzan ::
Sem 4 leta počakal in se je moja domena, ki je nisem več podaljšal in so mi jo sunili, sprostila. Takoj, ko je niso več podaljšali in je postala odklenjena, sem jo registiral, ker sem imel nanjo en čas obešen mail in sem ga potem izgubil. :D
Če nimaš časa čakat v nedogled, potem si vzami drugo domeno, če pa ni verjetnosti, da ti jo kdo drug spelje, s tem da jo od njih odkupi, potem pa lhako čakaš, morda prideš na vrsto.
Če nimaš časa čakat v nedogled, potem si vzami drugo domeno, če pa ni verjetnosti, da ti jo kdo drug spelje, s tem da jo od njih odkupi, potem pa lhako čakaš, morda prideš na vrsto.
Gost ::
Še ena zadeva je pri taki domeni problematična:
brunarice.com
brunarice.si
brunarice.eu
...
Kaj ti bo pomagala .net, če obstojajo še .com, .si in še ostale ekstotike.
brunarice.com
brunarice.si
brunarice.eu
...
Kaj ti bo pomagala .net, če obstojajo še .com, .si in še ostale ekstotike.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potek domeneOddelek: Omrežja in internet | 1497 (1169) | inbox |
» | Kje prodati domeno seks.si (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 18390 (12453) | MH0 |
» | Zaščita sprednjega stekla pred ledom - predlogi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 27831 (24958) | driver_x |
» | Trgajo mi denar ?Oddelek: Loža | 6618 (5298) | Tilen |
» | Registracija že registrirane domene .si ?Oddelek: Izdelava spletišč | 1979 (1659) | msmid |