Forum » Pomoč in nasveti » Program za obdelovanje filma
Program za obdelovanje filma
kratos ::
Lep pozdrav
Mene pa zanima kateri je najenostavnejši program s katerim bi v kratkem filmčku naredil smernice in zraven napisal fizikalne enačbe... predstavljam pa si nekako tako, da bi se filmček ustavil (ko žoga pada in se odbije) naredil smernice in zraven napisal enačbe sil ki delujejo na žogo. Ker se popolnoma nič ne spoznam na to me zanima če ve kdo za kater zelo enostaven program ki bi mi to omogočil in bi totalni nesposobnež naredil to ? Če sploh obstaja tako enostaven program ?
Hvala za pomoč.
Mene pa zanima kateri je najenostavnejši program s katerim bi v kratkem filmčku naredil smernice in zraven napisal fizikalne enačbe... predstavljam pa si nekako tako, da bi se filmček ustavil (ko žoga pada in se odbije) naredil smernice in zraven napisal enačbe sil ki delujejo na žogo. Ker se popolnoma nič ne spoznam na to me zanima če ve kdo za kater zelo enostaven program ki bi mi to omogočil in bi totalni nesposobnež naredil to ? Če sploh obstaja tako enostaven program ?
Hvala za pomoč.
- spremenil: kratos ()
bluefish ::
GIF animacija bo še najlažja, flash je pri takem enostavnem primeru tudi precej preprost.
kratos ::
Ok, to potem najdem nek gif tutorial na googlu in naredim s tem ? al je to tut kakšen poseben program za delanje gif animacij ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | animacijaOddelek: Pomoč in nasveti | 925 (736) | gwertix |
» | Kako narediti animacijo...?Oddelek: Zvok in slika | 1840 (1717) | Meizu |
» | Izdelovanje banerjevOddelek: Izdelava spletišč | 1784 (1650) | R33D3M33R |
» | Shranjevanje GIF animacijOddelek: Programska oprema | 1476 (1452) | him |
» | SWF v GIFOddelek: Izdelava spletišč | 1169 (1015) | Xgroznik |