Forum » Loža » Kaj me je pičilo
Kaj me je pičilo
Nashina ::
V soboto sem bil na jutranjem teku, ko sem začutil ošter pik na nogi. Sicer ne vem zakaj, ampak takrat stvari nisem namenil večje pozornosti. Popoldne sem opazil na koži 3 rdeče pike (eno večjo in dve manjši). Vse tri so se od takrat povečale sorazmerno z njihovo prvotno velikostjo.
Se komu sanja kaj bi lahko to povzročilo?
Se komu sanja kaj bi lahko to povzročilo?
Science flies you to the moon. Religion flies you into buildings.
krneki0001 ::
Ali Tigrasti komar ali pa obad. Nekateri dobijo veliko bulo, drugim pa nam rata takle flek. Nič hudega.
Pa se je odvalil kamenček od srca.
Hvala vsem.
Hvala vsem.
imagodei ::
Jah, no, če zgolj srbijo in ne čutiš bolečin, če se flek ni povečal na 1 cm v premeru ali več, če okolica ne oteka... Potem se bo verjetno pozdravilo samo.
Vodilo v takih primerih je ponavadi, da če postaja slabše in če kreme proti piku (Fenistil) ali v skrajni fazi antihistaminiki brez recepta (Claritine, Letizen) ne pomagajo, če stanje napreduje zelo hitro oz. če tudi po nekaj dneh ni izboljšanja, je treba k zdravniku.
Mislim, saj zdrava pamet pove: telo samo pozdravi vse, razen tistega, kar ne. V slednjem primeru je nujen obisk zdravnika.
V tvojem primeru pa mislim, da si lahko brez skrbi. No flesh-eating bacteria in sight
Vodilo v takih primerih je ponavadi, da če postaja slabše in če kreme proti piku (Fenistil) ali v skrajni fazi antihistaminiki brez recepta (Claritine, Letizen) ne pomagajo, če stanje napreduje zelo hitro oz. če tudi po nekaj dneh ni izboljšanja, je treba k zdravniku.
Mislim, saj zdrava pamet pove: telo samo pozdravi vse, razen tistega, kar ne. V slednjem primeru je nujen obisk zdravnika.
V tvojem primeru pa mislim, da si lahko brez skrbi. No flesh-eating bacteria in sight
- Hoc est qui sumus -
Blinder ::
Komar okužem z nečem xD
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
T0RN4D0 ::
Eh to ni nič. Sam sem včasih kasiral od komarjev otekline par centimetrske... Rekordno me je pičil en vrag ko sem mel oteklino dobesedno čez polovico stegna. Pride pa zgine, ne se preveč praskat. :)
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Boli le če pritisnem, drugače pa ne. Srbenja tudi ni, velikost je mogoče okoli 1 cm, vendar okolica ne oteka...
V vsakem primeru bom tam tekel le še pozimi.
V vsakem primeru bom tam tekel le še pozimi.
bajsibajsi ::
koyotee ::
omg, kaj si bil prvič odzunaj al kaj?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Avenger ::
Ni tuki malarije. Pred leti je na Ljubljanskem gradu nek umetnik imel komarje, okužene z virusom HIV v stekleni posodi, ki se je nato razbila, komarji so pa ušli in se seveda množili naprej, sej je blo po časopisih pa TV. Tko da, upam da nisi fasal kakega potomca telih...
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
lurker ::
Mislim, da je tisti umetnik tudi naučil te komarje, da so pri seksu striktno uporabljali kondome. V posodi pa so tudi bili samo moški primerki, ki ne pikajo živali in ljudi.
Skratka, praktično ni možnosti, da si staknil HIV, vseeno pa se moraš iti preventivno testirati, tudi če nisi spolno aktiven ali pa ne deliš igle z drugimi, ker te lahko jutri piči pa kak obad in pri tebi stakne HIV (Human immunodeficiency virus) in če ti obadi niso tako dobro trenirani kot tisti komarji... bo, blago rečeno, štala.
Skratka, praktično ni možnosti, da si staknil HIV, vseeno pa se moraš iti preventivno testirati, tudi če nisi spolno aktiven ali pa ne deliš igle z drugimi, ker te lahko jutri piči pa kak obad in pri tebi stakne HIV (Human immunodeficiency virus) in če ti obadi niso tako dobro trenirani kot tisti komarji... bo, blago rečeno, štala.
imagodei ::
OK... A je še kaj pametnega za dodat, ali je bilo to vse?
Za nakladanje tja v tri dni imate pa na voljo Nakladalnico.
Za nakladanje tja v tri dni imate pa na voljo Nakladalnico.
- Hoc est qui sumus -
Tear_DR0P ::
Pred leti je na Ljubljanskem gradu nek umetnik imel komarje, okužene z virusom HIV v stekleni posodi,
to je bil bull - PR stunt, ki je pa uspešno prepričal ljudi in pokrbel za nemalo panike po LJ in težav pri organizatorju eventa
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Avenger ::
to je bil bull - PR stunt, ki je pa uspešno prepričal ljudi in pokrbel za nemalo panike po LJ in težav pri organizatorju eventa
upal sem da avtor teme tega ni vedel ko je bral moj post, hehehe
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pik žuželkeOddelek: Loža | 6906 (6196) | [D]emon |
» | prenos nalezljivih bolezni s komarjemOddelek: Loža | 5392 (4949) | imagodei |
» | Kurčeve muhe (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26642 (23822) | prox |
» | Gensko "izboljšani" komarji? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 11068 (7456) | guest #44 |
» | Komarji (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 11374 (7958) | petrus |