Forum » Programska oprema » E52 in druga pomnilniška kartica
E52 in druga pomnilniška kartica
racunalnicar ::
Lep pozdrav!
Imam nokio E52. Zraven sem dobil pomnilniško kartico 1GB, na kateri je bilo nameščenih že nekaj aplikacij. Ker je bila kartica premajhna, sem kupil novo, veliko 8GB.
Sedaj pa imam problem, ker ne vem, kako bi tiste aplikacije prenesel na novo kartico, saj so zelo uporabne, na internetu pa jih ne najdem.
Lepo bi prosil za pomoč in že v naprej hvala. :)
Imam nokio E52. Zraven sem dobil pomnilniško kartico 1GB, na kateri je bilo nameščenih že nekaj aplikacij. Ker je bila kartica premajhna, sem kupil novo, veliko 8GB.
Sedaj pa imam problem, ker ne vem, kako bi tiste aplikacije prenesel na novo kartico, saj so zelo uporabne, na internetu pa jih ne najdem.
Lepo bi prosil za pomoč in že v naprej hvala. :)
bluefish ::
Preko menija na telefonu jih preneseš v njegov pomnilnik, vstaviš novo kartico in jih premakneš tja. Ima pa morda tudi Nokia Suite kaj na voljo.
racunalnicar ::
Meni sem ceu pregledu in nisem najdu opcije za prenos, pa tut v Suitu nisem neč najdu. :(
win64 ::
pretvori staro kartico v ntfs in prekopiraj datoteke na računalnik.(Če ne pretvoriš v ntfs ti ne bo kopiralo vsega)
Vstaviš novo kartico v računalnik in prekopiraš datoteke na novo kartico. To je vse
Vstaviš novo kartico v računalnik in prekopiraš datoteke na novo kartico. To je vse
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android ICS: Move apps to SD card in menjava SD karticeOddelek: Mobilne tehnologije | 845 (822) | Hayabusa |
» | kloniranje compact flash karticeOddelek: Operacijski sistemi | 1927 (320) | mrsmoke |
» | Namestitev aplikacij iz Ovi Store-a na SD kartico na Nokia 5230Oddelek: Mobilne tehnologije | 1775 (1032) | primozzzz |
» | Priklop zunanjega diskaOddelek: Strojna oprema | 3842 (3095) | Stoyc |
» | Compact flash kartica fuč?Oddelek: Zvok in slika | 1318 (1053) | CaqKa |