Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik sa Linuxom
Računalnik sa Linuxom
TELEVIZOR ::
Pozdravljeni,
kupil sem računalnik na tej spletni strani: http://www.mimovrste.com/artikel/275023... . Zanima me, kako bi lahko odstranil Linux in naložil Windows 7. Sem popolnoma začetnik in prssim za bolj izčrpne odgovore kako bi to naredil, kajti mi odpre " (root@localshot /)# " in čaka na kot ena nadalnja navodila. Kaj naj naredim! Prosim pomagajte.
kupil sem računalnik na tej spletni strani: http://www.mimovrste.com/artikel/275023... . Zanima me, kako bi lahko odstranil Linux in naložil Windows 7. Sem popolnoma začetnik in prssim za bolj izčrpne odgovore kako bi to naredil, kajti mi odpre " (root@localshot /)# " in čaka na kot ena nadalnja navodila. Kaj naj naredim! Prosim pomagajte.
PacificBlue ::
Nič lažjega kot to.
V biosu najprej nastavis opcijo first boot cd/dvd rom. vstavis win 7 dvd,restartas računalnik,ko se ti dvd zažene in ko ti napise na ekranu press any key..prtisnes pač eno tipko in win 7 začne svoj setup process, vmes tam formatiras disk, itd..
Poskusi sj ni težko. Tisto pivo pa vmes kr sam popij;)
V biosu najprej nastavis opcijo first boot cd/dvd rom. vstavis win 7 dvd,restartas računalnik,ko se ti dvd zažene in ko ti napise na ekranu press any key..prtisnes pač eno tipko in win 7 začne svoj setup process, vmes tam formatiras disk, itd..
Poskusi sj ni težko. Tisto pivo pa vmes kr sam popij;)
I’m out.
:3
PacificBlue ::
Poskusiti ni greh..heh. Čeprav ja od začetka zna biti kar problematično, pač vaja dela mojstra;)
I’m out.
rejven ::
res ne razumeme kaj se imas kle za spoznat, reče nekomu da mu da windows cd /ga kupi vstavi v comp in tako kot je pacificblue napisal daš samo pod prvo boot opcijo cd/dvd pol pa next klofaš. ko instalira daš nazaj na first boot hard disk in je...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 1243 (985) | BorutK-73 |
» | FormatiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1584 (1187) | solatko |
» | FormatiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 4517 (3613) | bluefish |
» | [ Windows XP ] Brisanje diskaOddelek: Operacijski sistemi | 3119 (1732) | roky22 |
» | "Format C" - kako narediti ???Oddelek: Operacijski sistemi | 2643 (2045) | Damjan Jagar |