» »

Cena barvnega printa?

Cena barvnega printa?

Bellzmet ::

Zdravo!

Imam en pdf (120 strani), ki bi ga moral barvno sprintat. Pač navaden papir, navadna kvaliteta, gre večinoma za tekst + nekaj grafov.

Zanima me koliko sploh stane 1 stran barvnega printa v kašni kopirnici,...?

lp

harvey ::

Digitalni tisk color (4/0 enostransko) pri tej nakladi imaš cenik tule:
http://www.pancopy.si/cenik.html#anchor2

Druge kopirnice imajo verjetno tam okoli 0,90 EUR/stran A4

Zgodovina sprememb…

• spremenil: harvey ()

red_baron ::

Zdravo.

jaz sem imel isti problem. Moral sem sprintati diplomsko nalogo v kateri sem imel veliko slik.

V Škofji Loki je cena 0,9€ na stran. Bolj se mi je splačalo kupiti nov tiskalnik za 38€ in sam vse sprintati.

LP

Bellzmet ::

Huh 0,90EUR na eno stran. Sej so nori. Bo treba en drug način najdit.

JimmyJo ::

mam isti problem, kje v LJ dobit najcenejše barvno printanje, kakšna ideja? Eno e-book knjigo bi sprintal, cca. polovica je barvne (200 + 200 strani), pa ne bi rad dal celga premoženja za to, v firmi pa postran gledajo če printam za doma, čeprav firmo printanje nič ne stane, čudaki... kakorkoli, predlogi?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JimmyJo ()

Okapi ::

Naredi tako kot Rdeči baron - kupi en pocen tiskalnik in si natisni sam. Ali pa prosi kakšnega prijatelja in mu plačaj porabljeno tinto.

O.

IceIceBaby ::

Če kdo rabi za kakšno diplomsko ali kaj podobnega me lahko kontaktira. V pisarni v LJ imam najet tiskalnik z 10k stranmi na mesec, pa jih še pol toliko ne porabimo. Brezplačno seveda, samo papir prineseš pa je :)

sasokastelic@gmail.com ali PM

JimmyJo ::

sem dobil najceneje na www.optiprint.si, za eno barvno skripto dobra 2 €, za celo knjigo 200 + 200 barvnih strani pa 15 EUR; lol :D

@kst: Hvala, a sem rabil tudi vezavo in se mi za ceno ki so jo ponudli ne splača nosit okoli :) Če bom še rabil pa sporočim !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JimmyJo ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

e-Knjiga v PDF

Oddelek: Pomoč in nasveti
71499 (1222) ...:TOMI:...
»

Kateri tiskalnik -> pogoj: najcenejše kartuše (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7430714 (19984) bobby
»

Barvni laserski tiskalnik

Oddelek: Kaj kupiti
162449 (2074) joker16_7
»

Barvni laserski tiskalnik (s skenerjem)

Oddelek: Kaj kupiti
183982 (3636) kinimod5
»

barvni tiskalnik-obojestranski print