» »

Problem pregrevanja zaradi nove mize -RABIM POMOč?

Problem pregrevanja zaradi nove mize -RABIM POMOč?

SaS ::

Danes sem dobil novo mizo za PC-ja in pojavil se je sledeči problem:

PC sem dal v predvideni prosto, ki je iz obeh strani in odzadaj zaprt. Zadej je le velika luknja za kable. PC gre točno v prostor, le kake 3 mm prostora je ostalo na vsaki strani. Temp. pa se je povečala v idle iz 44 na 52, v full pa iz 48 na 55 in to pri sobni temperaturi 25 (le kaj bo poleti)!

Zanima me ali bi pomagalo če odstranim zadnji del pri mizi ali bi mizo tam kjer sta ventilatorja na stranici PC-ja prevrtal ?

Ali moram kupiti ožje ohišje, če je temu tako kje naj dobim 16 cm široko ohišje ?

......F*** THE SYSTEM

TESKAn ::

Jao, je računalo ko sardina v piksni:D. Ti kar lepo odpri odzadaj, da bo lahko računalo 'dihalo'. Glej, da bo odprto nad ventilatorjem napajalnika, tako da bo le - ta lahko nemoteno pihal ven.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

SaS ::

Hvala!

To sem naredi in pomagalo je v Full se segreje na 50 (igre) ampak, v idel(internet, word...) se temp ne zmanjša !

CPU je 50 -51, ohišje pa 35. Verjetno bo potrebno prevrtat stranico na mizi tam kjer so ventilatorji, zdi se mi da pride premalo zraka v ohišje !

Kaj pa misliš ti in ostali?????????

......F*** THE SYSTEM

bodom ::

ej mal shit so tele mize...
sm mel isti problem...nabavim novo mizo in temperature visoke. in jih z ventilatorji nism in nism mogu zmanjsat. pa pol sm se novo ohisje dobu in mi zarad dodatnega ventilatorja na vrhu sploh ni slo v prostor v mizi.
pol sm dal zadevo ven iz mize in temperatura je padla za ene 4,5°C.
tko da, ce se ti da kej modificirat mizo probej...drgac pa kisto vn od tam...vsaj pr men se to ful pozna:))
LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Novo ohišje in hlajenje (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
617459 (5868) solatko
»

Preglasen računalnik

Oddelek: Pomoč in nasveti
434368 (3892) mersault