Forum » Igre » DAOC
DAOC
undertaker ::
Ma slučajno kdo web strani od štacun, ki prodajajo igre v Villachu v Avstriji ?
S kolegi nucamo 8 kopij igre DAOC, vendar naš butast uvoznik Mantis ni nikoli uvozil niti ene kopije
Kakršenkoli nasvet dobrodošel :)
S kolegi nucamo 8 kopij igre DAOC, vendar naš butast uvoznik Mantis ni nikoli uvozil niti ene kopije
Kakršenkoli nasvet dobrodošel :)
DamoskinoS ::
samo eno pajasnilo!
DAOC = Dark Age of Camelot
tolk z moje strani
DAOC = Dark Age of Camelot
tolk z moje strani
Nikoli v tardečo, naredil boš nesrečo!™
luni ::
Ce vam bo ratalo dobit igre se obvezno pojavite na Prydwenu, Hiberniji, smo tam trije Slovenci level 50 pa bomo malo pomagali.
Artificial Intelligentia
HappyG ::
eeeee
Smo uvozili (presvercali) 5 kopij DAOCa in na Prydwenu ze veselo furamo lvl 10 karakterje. Kje? E u Hiberniji, v glavnem pa med Tir na mBeom in Ardeejem. Kaksni dodatni novci bi bili seveda zazeljeni, ker je oprema jako draga, water beetli pa dajo nekam malo loota...
Aja se imena:
HappyG
Pendexter
Menelmacar
Kella
Oziris
PS: Ce je se ksn interesent tukej, spilo smo dobl v MediaMarktu v Villachu za okroglih 8 jurjov (- 20% merwertsteuer), se pa da spilo pol prestimat v anglesko, tko da to ni problem...
Smo uvozili (presvercali) 5 kopij DAOCa in na Prydwenu ze veselo furamo lvl 10 karakterje. Kje? E u Hiberniji, v glavnem pa med Tir na mBeom in Ardeejem. Kaksni dodatni novci bi bili seveda zazeljeni, ker je oprema jako draga, water beetli pa dajo nekam malo loota...
Aja se imena:
HappyG
Pendexter
Menelmacar
Kella
Oziris
PS: Ce je se ksn interesent tukej, spilo smo dobl v MediaMarktu v Villachu za okroglih 8 jurjov (- 20% merwertsteuer), se pa da spilo pol prestimat v anglesko, tko da to ni problem...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: HappyG ()
luni ::
Sem spregledal tole temo, ampak mi je kolega rekel da ste se ze nasli. Ja za kes ni blema, vas bomo ufurali v en dober guild pa bo vsega na pretek.
Artificial Intelligentia
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mylemon.at (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9985 (6226) | cvetyyy |
» | katero MMORPG priporočate (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7979 (5216) | pr0sac |
» | Warhammer onlineOddelek: Igre | 2302 (1912) | ahac |
» | E3 je zaključenOddelek: Novice / Igre | 2293 (2293) | undefined |
» | cdrw teac 4x 4x 32xOddelek: Kaj kupiti | 1572 (1073) | MadMax |