Forum » Šola » Seminarska naloga o umetni inteligenci
Seminarska naloga o umetni inteligenci
black ice ::
Short and simple: Sem v fazi ustvarjanja seminarske naloge o umetni inteligenci. Rabil bi neke okvirne podatke o vlaganju v to področje, vsaj od leta 1990 do danes. Toliko da lahko prikažem in dokažem, da se je količina vloženega denarja na tem področju zelo povečala in narišem kakšen graf ali dva.
Moje iskanje ni obrodilo nobenih sadov, razen kup balasta v povezavi s forexom, ki mi čisto nič ne koristi.
No da ne bom lagal, našel sem znesek ~2.2 milijona $, ki ga je DARPA dala (mislim da) MIT pred nekaj desetletji.
Moje iskanje ni obrodilo nobenih sadov, razen kup balasta v povezavi s forexom, ki mi čisto nič ne koristi.
No da ne bom lagal, našel sem znesek ~2.2 milijona $, ki ga je DARPA dala (mislim da) MIT pred nekaj desetletji.
popster ::
Poglej kako so se podaljšali članki na wikipediji. (history)
mogoče dobiš podatke o številu zaposlenih v kakem takem podjedju od takrat naprej..
mogoče dobiš podatke o številu zaposlenih v kakem takem podjedju od takrat naprej..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [c#] Ustvarjanje objekta v drugem razreduOddelek: Programiranje | 1653 (1598) | Cvenemir |
» | Policija: do podatkov smo prišli vedno in tudi prišli bomo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 31287 (24760) | Gregor P |
» | IP naslovOddelek: Omrežja in internet | 6407 (6013) | BlueRunner |
» | Kupujete rabljen avto? Vas zanima njegova zgodovina? Nič lažjega, tukaj je e-uprava! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 53186 (7470) | karafeka |
» | Minister Mate o nadzoru telekomunikacijOddelek: Novice / Zasebnost | 4455 (3725) | poweroff |