Forum » Pomoč in nasveti » fotokopirni stroj bizhub v253 acess print problem
fotokopirni stroj bizhub v253 acess print problem
podreberek ::
Pozdravljeni
Ker je o teh strojih zelo malo napisano me zanima če kdo ve kako nastavit da bom lahko na tem stroju printal s geslom vem da je funkcija da v gonilniku vpišeš geslo pa uporabniško ime pa ti sprinta ampak js bi pa rad tako da mi sprinta stroj šele ko se na stroju logiram ker morm it na drugo stran sprintat in če kdo umes neki sprinta lahko pograbi še moje printe če bi pa sprintal šele ko bi se vpisal na stroju pa samo počakaš in vzameš svoje pa greš.
Če se kdo spozna mogoče?
Ker je o teh strojih zelo malo napisano me zanima če kdo ve kako nastavit da bom lahko na tem stroju printal s geslom vem da je funkcija da v gonilniku vpišeš geslo pa uporabniško ime pa ti sprinta ampak js bi pa rad tako da mi sprinta stroj šele ko se na stroju logiram ker morm it na drugo stran sprintat in če kdo umes neki sprinta lahko pograbi še moje printe če bi pa sprintal šele ko bi se vpisal na stroju pa samo počakaš in vzameš svoje pa greš.
Če se kdo spozna mogoče?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | podatki iz disketeOddelek: Pomoč in nasveti | 3201 (2515) | Invictus |
» | Trk orodij na CNC strojihOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1290 (985) | Hebel |
» | Trikotnik za hiter priklopOddelek: Loža | 8032 (7161) | seba993 |
» | NEST.2008 v petek (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / NEST | 10061 (5827) | Dami |
» | Izdelava DIY CNCOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13378 (12676) | Azrael |