» »

Vaši predlogi

Vaši predlogi

Temo vidijo: vsi
««
9 / 67
»»

Marjan ::

Thomas, Primoz, sej to je že enkrat bilo pa so skenslal :\

Primoz ::

Je bla grda... zdej pa mogoce ne bo :):D
There can be no real freedom without the freedom to fail.

flipflop ::

Mogoče je kdo že predlagal,ampak bi se dalo narediti,da me na mail obvesti,če je kdo komentiral isto novico kot jaz? Velikokrat se namreč zgodi,da komentiram novico,nekdo replicira,jaz pa pozabim pogledati in potem izgleda,kot da sem utihnil.

Thomas ::

Tema Avtor Sporočila Ogledi Zadnje sporočilo

eeee ... da bi se lahko sortalo po teh. Up, down sort?

:\
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

CaqKa ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

Simulacrum ::

No mogoce je ze bilo to predlagano ampak vseeno...torej:
ze nekaj casa se sprasujem zakaj se ne komentira clanke na koncu le-tega, kakor ima marsikatera tuja stran narejeno?? Tako komentarji ne bi "zastareli" kakor se sedaj dogaja, ko se komentira novico, ki najavlja clanek.

lp
Riplix

Zgodovina sprememb…

morphling1 ::

Kaj pa če bi pisec recimo oprl novo temo v zvezi s člankom v forumu in bi tam nadaljevali z vprašanji v zvezi s tem, bi to bilo ok ?
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

njok ::

Jaz sem pa mislil na nekaj podobnega. Da bi bila v forumu dva oddelka, kjer bi bili listani vsi komentarji na novice in članki/testi.

darh ::

njok -- ravno taka ideja čaka na realizacijo. Trenutno smo poleg smeri morskih tokov in vetra odvisni še od volje bogov in seveda od Primoža. :)
Excuses are useless! Results are priceless!

No, lepo. Pa da ne pozabite na prkazovanje teh threadov v mojih temah. :)

morphling1 ::

Jaz bom z naslednjim testom dalje odpiral še temo v forumu, kjer bo možno dobiti nadaljne informacije, ki jih mogoče bralec ni dobil v samem testu, ali članku. Dokler ne bo specialni del namenjen samo temu, bodo zadeve vejetno v oddelku strojna oprema.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

smash ::

ne vem če je tole že blo ampak....v mojih temah bi blo fajn če bi imel poleg vsake teme neko ikono in ko bi kliknu nanjo...bi te vrgl na tisto stran kjer se nahaj modra črta.....

problem je v tem, da če me recimo en teden ni...in pridem spet v neko mojo temo..kliknem avtomaticno na zadnjo stran in se modra crta postavi na vrh te strani...medtem ko me ni blo, je bilo seveda napisanih ze par strani in bi morala bit modra crta torej tri strani pred zadnjo

got it??:\

Sid Izprijeni ::

Nekdo v temi o samozadovoljevanju:

> Manj drkat, več sexat, fantje.

Ob tej izjavi predlagam na forumu uvedbo nekakšne rubrike "Umski presežki", kjer bo zbrana najžlahtnejša smetana duhovnih naprezanj Slo-Techovih uporabnikov. Ob koncu leta bi se glasovalo za najbriljantnejšo misel, izbrani pa bi dobil celoletni naziv "modrijan-amater".

Saj je mogoče zloben predlog, samo mislim, da če bi zadeva bila zastavljena nekoliko šaljivo in prijazno, bi lahko bila tudi zabavna, predvsem bi pa spodbujala ljudi, da bi v svojih prispevkih bili vljudnejši, skromnejši, prijaznejši, manj oholi, manj vase zaverovani in bi gojili večjo afiniteto do argumentacije. Vse v prid kvalitete debate.

LP

Sid

0:)
The true challenge of Creation lies not in the engineering...
...but rather in the ability to control one's project.

sej lahko daš v funny links temo.

Cokolesnik ::

Mogoče sprememba širšega značaja a vendar:

- kaj ko bi oddelke v forumu (programska oprema npr.) redefinirali in šli v konkretnejše naslove - namesto programske opreme npr. dali na voljo:

1. Operacijski sistemi
1.1. Windows XP
1.1.1. Nastavljanje IIS
1.1.2. Nastavljanje ADSL
1.2. Windows 2000

2. Programi za peko
2.1. Nero
2.2. CloneCD

3. DivX, Xvid, AC3

In v 3. oddelku bi na vrhu bila recimo neka splošna tema o osnovnih informacijah, kaj so tile kodeki in kje jih dobiti, da bi prihranili splošna vprašanja v novih temah in bi teme bile mogoče bolj problemske narave, kar bi ljudje še rajši gledali, ko bi imeli sami kak problem, pri čemer bi bili veseli, da ne bodo brali vedno eno in isto o tem, kje nek kodek dobiti.

Nekako v tem smislu. Sej ne bi šli v majhne podrobnosti pri oblikovanju oddelkov, ampak upoštevali, ali bi imel nek oddelek oz. že ima dovolj vprašanj (npr. za nero je dosti tem, potem je dosti tem za php itd.). Uporabniku bi tako predstavili jasno in enostavno drevesno strukturo, ki bi ga pripeljala do ozko specializiranih tem, iskalniku bi prihranili delo, ki ga trenutno tako ne opravlja najbolje (ker išče le po prvi temi) + rešili uporabnike, ki nimajo sreče pri vnašanju ključnih besed in nenazadnje olajšali delo moderiranju, ko nekdo ne ve, ali bi težave v XPjih glede IISja dal v pomoč in nasveti ali pod operacijske sisteme ali pod internet ker je pač IIS za internet ali pa kar pod programsko opremo.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

Zgodovina sprememb…

Gandalfar ::

kar znese okoli 300 elementov in podelementov taksnega drevesa in dodobra zmede uporabnika :)

kopernik ::

Problem z vstavljanjem programske kode se je pojavil že večkrat,
zato predlagam, da pri pisanju odgovorov dodate še en button
(zraven buttonov za citat, povezavo,...), ki bo omogočal vnos
programske kode (torej bi jo obdal za tagom <pre> in znake
< ter > zamenjal z &lt; ter &gt;)

lp

hruske ::

Zakaj po dolgem času - dveh mesecih - še vedno ni uradne strani S-T Linux distribucije?

Sem pripravljen pomagati po svojih močeh.
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator

stran na linux.slo-tech.com ... bomo izboljsal.. ko bo cas...

to stran naj po defaultu ne glede na to kdo je prijavljen odpre v zelenem stilu :)

hruske ::

CaqKa, ideja ni slaba!

Stran je bolj tako... esejska. Za surferja mora biti dovolj pregledna in strukturirana, ker se redki spravijo brat ves tekst.

Pa bli?njice nima v stranskem meniju. :|

Ej, Gandalfar, kako je kaj s tvojim ?asom? Predvidevam da si ?tudent in ima? izpite?
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator

mk-klavz: maturant in imam maturo tako, da se par dni ne bo nic kej konkretnega od mene..

si pa seveda z veseljem vabljen, da pomagas :)

Ta stran je bila na hitro skupaj vrzena med prvomajskimi prazniki, ker nas je preganjal rok za RR pa tudi takrat ni bilo prevec casa.. :(

Daj poisci me na IRCu/ICQju (6123468) oz. mi poslji zasebno sporocilo, ce bi rad pomagal - bom zelo vesel :)

kaj tole 'slo-tech je 100% html compliant, ter w3c validated' je zaradi tega da imate pravilen prikaz v mozilli?

Ja (razen tam, kjer zaradi pomanjkanja časa zadeve še nismo popravili). Pa v operi z novejšimi verzijami (vsakič je bolje) tudi izgleda zadeva čedalje bolje.

goku :) ::

Pozdravljeni!

Imam en predlog: Kaj če bi oddelk programiranje razdelili na več enot. Tako, da ko bi kliknil v forumu na programiranje bi se ispisali različni oddelki npr. C++, PHP... in tako bi se lahko teme odvijale znotraj njih?

OwcA ::

@goku16: ni smiselno, načela programiranja so tako ali tako bolj ali manj enaka za vse jezike, specifičnih vprašanj pa tudi ni dovolj, da bi upravičila dodatno zmešnjavo.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

roCkY ::

Morda ste o tem že kaj govorili. Nekatere teme so precej dolge in tudi, če jih spremljaš od začetka pozabiš kaj je kdo pisal v njej.

Predlagam da bi uvedli možnost izpisovanja vseh sporočil določenega člana v temi.

Marjan ::

Ja, to sem tudi že jaz predlagal pred pol leta Primožu... Menda se vse da ;)

Pa klukica za celoten oddelek... please :\

Verjeten je tudi o tem že blo govora a nimam ne cajta ne vole cele teme brat.

Precejkrat se zgodi, da je oddano sporočilo zaradi vmesnih sporočil nekoliko iz konteksta oz. je medtem nekdo že povedal rešitev problema.

Ko oddam sporočilo bi blo zelo uporabno, če me sistem obvesti (izpiše trenutna zadnja sporočila), če je blo od mojga zadenga vpogleda v temo oddano kakšno sporočilo in da šele nato, če je kdo medtem kaj oddal dokončno potrdim pošiljanje svojga odgovora.

Rocky -- pred "pošlji" klikni "osveži". Čeprav -- tudi tvoja ideja je kul.

Sej večinoma tko nardim. Če pa pa je tema bolj easy pa ne!

Želja je bila posredovana vodji programerjev. >:D

ali pa da se napiše zraven od kdaj do kdaj se je tipkalo sporočilo :)

Mercier ::

Oštevilčevanje postov v niti. Ha?

Mogoče bi bilo uporabno za citriranje (poleg časa).

Elemen_T ::

Nevem ali ste o tem že govorili...dobil sem idejo, da bi dodal eno funkcijo k anketi - komentiranje.

Neandertalec ::

Se oproscam, ce je slucajno ze bilo kje omenjeno. Skratka, se je kaj razmisljalo o kaksni niti (ali kakorkoli se ze temu rece) o telekomunikacijah. Kriticna masa bi verjetno bila dosezena ze z razpravami o mobilnikih, lahko pa bi se se kaj reklo o bolj "eksoticnih" temah, npr. modemski AT stringi, Telekomove zablode, faxiranje itd. Ce ta thread ni verjeten v bliznji prihodnosti, katerega se lahko zasmeti s taksnimi temami. Se naujblizji se mi sicer zdi tisti o internetu, ceprav to ni ravno internet....

Verjetno misliš "oddelek".

No, če ni drugega, lahko kreiraš temo v oddelku Loža / Pomoč in nasveti

Zanima me če bi bilo izvedljivo narediti tako da bi bilo za komentarje na novice narejeno tako kot denimo moje teme?

Upam da sem dovolj jasen:D :D
Navijanje je kamen modrosti

smash ::

predlagam da se vsi naslovi novic avtomatsko dodajo v forumov novi oddelek novice ter bi se potem tam komentiralo novico, saj sedaj novica prehitro izgine in potem človek ne ve več kaj je kdo povedal

komentarje na novice bi seveda lahko dodajal tudi tako kot sedaj na glavni strani novic, vendar bi se vsi komentarji avtomatsko prenesli tudi v ta novi oddelek foruma ter pod temo z imenom določene novice

tko bi ubou dve muhi na en mah..saj bi lahko spravu novice tud pod moje teme...

ravno ta feature je že nekaj časa na todo listi... zdejle čez poletje ima Primož čas, pa mislm da bomo deležni tudi tega :D

lepo to:D
Navijanje je kamen modrosti

Ko oddam sporočilo me na koncu preusmeri na mesto=konec. A je to narejeno s kakšnim posebmin namenom? Jaz bi raje na mesto=neprebrano.

Če odgovoriš si pa ja že vse do tam prebral.. namen je, da vidiš svoj umotvor in imaš možnost (še dve uri) popravit, če ti kaj ni všeč.

Saj ravno zato bi rad, da mi prikaze tocno moj post, tako da ga lahko pregledam. Ce ni pretezko seveda, zaradi uporabljanja drsnika me ne bo pobralo. :D

narejeno :)

Hvala! :)

mare_ ::

Dejte popravit tukaj iz prijavit na prijaviti.:D :D

perci ::

Jap, namenilnik ni na mestu ;) - but then again - pridejo kmalu nova pravila ;)

SoNgOkO ::

Pozdravljeni!

Predlagal bi v kolikor ze ni kdo drug oz., da ta stvar ze obstaja, da naredimo en kvaliteten 3DMark2001 arhiv. v tem arhivu naj bi bile zajete vse informacije v zvezi s testiranim računalnikom (firma CPU, model CPU,stepping....isto za grafo,vrsta hlajenja) napise stock nastavitve komponent in 3DMark score, ter v drug "okencek" napise do kolk je navil komponente ter 3DMark score. V kolikor je kdo zainteresiran, da mi pomaga naj mi pise na mail. zadevo mam v glavi ze skoraj dodelano in se mi zdi, da bi bila super dodatek za SLO-TECH stran!!!!

LP!

kuglvinkl ::

Zadeva je že na ToDo listi, sicer veliko širša. Več zaenkrat ne morem povedat.

Hvala za predlog.
Your focus determines your reallity
««
9 / 67
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3669524694 (2239) bastadu
»

Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Obvestila
19639597 (31942) Mavrik

Več podobnih tem