» »

Vaši predlogi

Vaši predlogi

Temo vidijo: vsi
««
8 / 67
»»

CaqKa ::

ehhe to se pa morte pisuni zbunit.. mi normalni userji itak tega ne vidimo :) oziroma vidimo samo eno vrstico tega. mene ne moti. če bo pa manjši font se pa tudi nebom pritoževal.

hruske ::

Okej, še nekaj.

Pravila foruma so lepo, čitljivo napisana, pogrešam pa razlago foruma. Ni mi namreč samoumevno kaj pomenijo teme z odebeljeno pisavo.
Saj rdečo črto človek takoj razume..
Kaj pa so recimo ogledi izven in v oklepaju?

Sej, loh pa tud koga vprašam če je že pošteku..
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator

McHusch ::

Krepke teme so t.i. razglašene teme s pogostimi problemi in/ali osnovnimi napotki posameznega oddelka. Te teme so na vrhu svojega oddelka ne glede na odgovore do preklica.

Število ogledov v oklepaju je število ogledov odkar je bil poslan zadnji odgovor v temo. Število sporočil je v oklepaju je število sporočil, ki jih še nisi pogledal.

Vodič bo. ;)

a ni število ogledov v oklepaju , število ogledol od takrat ko sem bil nazadnje v temi? torej od takrat ko sem jaz nazadnje pokukal v temo?

Thomas ::

Če bi bilo po tvojem, bi tvoj pogled zresetiral število v oklepaju.

Probi, če je res! Ni.

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

ta fićr mi je itak bedn... meni je oni pri odgovorih bolj važen.

Bedn tako kot ga (ne) razumeš?

Ne, ni beden. Tako lahko dobro preceniš, kakšno je zanimanje za tisto, kar si nazadnje nekam napisal.

A kej dost gledajo tja, kjer si pustil zadnji post?

Okej, fanta, dobro je vedeti, ane.

Bolje en meter predolg podaljšek, kot pa en meter prekratek.

Mam eno idejo.. glede na to, da so cene vedno navedene v dolarjih, bi bilo smiselno, da bi na stran vključili npr. en JavaScript, ki bi preračunal vtipkano ceno v tolarje.:D

Pošteno?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hruske ()

Ziga Dolhar ::

mk-klavz: problem je, da bi pri tem morali na dobljeno vrednost nabit 20 - 200 % odstotkov.

Tako pametna skripta bi za seboj potrebovala cel statistični urad :-).

Sicer pa, se ti tovrstna skripta zdi koristna? Preračunana vrednost bi ti povedala le to, koliko nekaj stane v Ameriki (Angliji, pač kjerkoli...), pri procesorjih pa še to za recimo 1000 kosov za uvoznike. Če pa si že toliko zverziran, da lahko oceniš zahtevan pribitek, bi ti pa dolarji itak ne smeli delat problemov :]>
https://dolhar.si/

predlagam nov fićr
neprikazovanje thomasovih postov.. marsikdaj so tako usmerjeni, da vodijo v 'vojno'

Gandalfar ::

Ignoriraj njegove poste ce te motijo.

Neprikazovanje postov od posameznika bi lahko pomenilo napacno razumevanje celega threada in posledicno tvojo napacno sodelovanje.

Tega si seveda ne zelimo. Predlagam, da odmislis poste osebe, ki te moti.

roCkY ::

CaqKa: Si pa mal preveč direktno nasramen.
Če ti od nekoga slog ni všeč ga ignoriraj. Verjemi pomaga.

Prav luštno pa bi blomm če bi lahko izbral določene uporabnike in bi se ti izpisali recimo ob robu teme v kateri še nisi sodeloval in zato še ne dobivaš postov. Ali pa bi se recimo samo z barvo označilo da je nekdo iz spiska v temi že sodeloval. Tudi osebno nezaželjene pripadnike bi lahko imel na takem spisku. Prekomplicirano? Verjetno.

No, morda res ne bi bilo TAKOOO koristno imeti celega statističnega urada za seboj..

Sem pa eno pomankjlivost opazil, ikona za pošiljanje zasebnih sporočil namreč nima imena in tako Mozilla ne pokaže opisa kaj tistale stvarca sploh naredi. Zaenkrat deluje še bl na katode u glavah.

flipflop ::

Nekateri pa res ne morejo brez Thomasa0:)

R33D3M33R ::

Jaz bi predlagal boljše iskanje (mislim da ga je že kdo, a vseeno).
Če bi se iskalo po vseh postih bi bilo veliko bolj uporabno in iskanje bi moglo podpirati tudi npr. vpišem mem: pa mi vrže ven tudi memory, memtest ... to bi bilo cool. Saj vem da je težko kaj kr tak izvest, samo mislim da bi bilo veliko manj podvojenih, potrojenih, po-x-enih :D postov.
lp
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Klemenn ::

Neki me zanima:

čim kdo odpre kako temo na temo recimo internet in deljenje povezave date vi prec link do teme in zaklenete

pa kolkr sem jzst recimo gledal kako temo, je blo vse skupi zmešano, težko zajdet itd..

zakva ne bi recimo mel tako, da bi v enem postu meu vprašanje in odgovor na določeno vprašanje? ali pa da se naredi kaki recimo online manual ; vprašanje in odgovor +tema za še dodatna vprašanja

ker recimo meni in pa še marsikateremu uporabniku se ne da brskat za mičkeno vprašanje čez 10strani dolgo temo

al pa da bi vsaj nevmesne stvari brisal

p.s.: ka se men sm zdi al je s-t server preobremenjen

gumby ::

ni server preobremenjen, ampak je tečno odgovarjati vedno na ena in ista vprašanja...

Tomi ::

Jebediah: za vraga, saj imaš ADSL in ti ni problem potem naložiti celotne teme (Izbereš Vse), potem pa uporabiš Ctrl-F in poiščeš, kar te zanima.
metrodusa.blogspot.com

morphling1 ::

Ne Tomi, tu dam čisto prav Jebediahu in tudi sam sem to že parkrat omenil. 100 stranski sticky je čisto neuporaben. Za vsakega sploh pa za začetnike na tem forumu. Nalaganje celotne teme na kaki počasni povezavi pa tudi ni najboljša ideja. Sticky mora informacijo podati v prvem postu in ima možnost konstantnega updejtanja. To pa ne pomeni, da je treba vse ostalo, ki malenkost diši po stickyju zaklepat. Čisto brez veze je to. Da se mu link na sticky, da si recimo ogleda zadevo, če bo dobil info toliko bolje in bo njegova tema šla v pozabo, če ne pa naj nadaljuje v svoji prvotni temi, zaklepi so v teh primerih čisto nepotrebni.

btw. čisto nobeden ni prisiljen odgovarjat na vprašanja na forumu, če bo pa osebek, ki je odprl temo tečen in bumpal brez potrebe se mu pa zaklene temo.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Zgodovina sprememb…

go morphling1! :D

kot sem rekel, po moje bi lahk premislili o kaken Manualu ; Sticky tema, 1post, v njem pa oštevilčeni odgovori in vprašanja ; lahk pa tut se kej druzga spomnite, drgač pa jzst mam adsl, kolk je takih brez :\

p.s.: tut v sticky temah je velik brezveze vprašanj, pa tut po moje je beseda sticky izgubila pomen :\

njok ::

/me agrees

p.s.: tut v sticky temah je velik brezveze vprašanj, pa tut po moje je beseda sticky izgubila pomen

kako prekleto res ima ded:\

mogoče bi bilo potrebno narediti več oddelkov? v bistvu je tudi meni tečno ko vidim brisan ali pa zaklenjen post pa osebo poslano tja pa tja.. edina stiki (ali pa karkoli že pač je tista tema) je tema funny links, ki se pa res striktno drži naslova in v njej ni nekega teženja, ki bi bilo offtopic.

undefined ::

Mislim, da je to že višek bedarij kazat kaj je kdo popravil. Tud to v rdečem textu, da samo jaz vidim... me tud ne zanima, res, ker sam dobro vem kaj popravim in kar se mi zbriše tud ne rabim več gledat.
Omogočil pa bi izpis stanja popravka le v primeru, da je bil post popravljen enkrat, ko je nanj že nekdo odgovoril... prej ne, ker je res brez pomena.

Taki fićri so le nadloge, ne pa izboljšave. :)

frenk ::

men se zdi da bi blo fajn na s-t dt še "s-t priporoča"...gor bi pa bil opis trenutno najkomponent in zravn še komentarji...tko bi pomje precej zmenjšal vprašanja kot so - kaj naj kupim...no ja sj ubistvu bi loh lestvico nardil in tko ne bi bla gor sam ena matična ampak v lestvici...pa tako seveda tudi grafe in podobno...seveda bi loh zravn dal tud softver in še kj:\

frenk: hvala za predlog.. delamo na necemu podobnemu

Ce imas kaksen bolj zaokrozen predlog mi lahko posljes PM in bom videl kaj lahko storim, da se to vkljuci v slotech..

gumby ::

bi lahko porihtali, da bi se _tole_ izpisalo poševno, *tole* pa krepko?

Primoz ::

ne
There can be no real freedom without the freedom to fail.

a ste že kdaj pomislili (admini) , da bi zdraven pošlji novico (recimo) dodal sm še en link (pčač govorim malo bolj površno), kjer bi uporabniki dajal samo linke? pa na konc dnea bi se naneslo tega kot tukaj!

Marjan ::

Primoz, odlično si naredil "prikazuj v mojih temah" ikonico.

Samo jest bi zdej rad to še za celoten oddelek :)

(sej vem, da bi si samo 1-2 klika prihranu, samo to vsakič, ko pridem na stran!)

Jebediah: saj lahko kot novico posljes samo link...

ni fore potem. pa nič :\

sm neki še prašam: katere predloge iz te teme ste sploh upoštevali? razen te o mojih temah, da dodajaš in odstranjuješ? :\

Mercier ::

A ne bi bilo fino, če bi moderirani imel v (lastnih) moderiranih postih možnost vpogleda še v prejšnja stanja? Da se recimo ne spomniš več mastne kletvice, pa veš, da si jo že nekje uporabil, ali si pozabil serial key za za windowse, pa veš, da si ga objavil na S-T, ali pa si recimo občutljiv glede integritete svojega umovanja in bi rad videl vse pod čemer si podpisan v izdaji, ko še ni bilo soavtorstva...

Naceloma vidis vse prejsne spremembe. Samo klikni na 'spremenil' in ti jih bo odprlo v novem okencku.

Hmmm...tole smo se pa že šli.

Briši mi tole, da vidimo.

---

evo popravljen post

Zgodovina sprememb…

Ne, edina linka sta oba user profila.

Ok.. bomo zrihtal..

Kul. :)

Cokolesnik ::

Zasebna sporočila se mi zdijo zelo vredu zadeva, vendar se mi zdi, da je sistem obveščanja o novih zasebnih sporočilih po mailu premalo.

Ali ne bi bilo še privlačnejše, če bi uporabnika na novo zasebno sporočilo opozoril kak animated gif ali kakšna ikona pri linku Zasebna sporočila ali pa neposredno ob izpisanem uporabniškem imenu desno zgoraj na slotech strani. Ali pa, da bi bil v tem primeru link zasebna sporočila v bold navedbi (kot npr. Novice, Članki, Testi, Forum, Povezave itd. a z nespremenjeno velikostjo pisave da ne bo pomote).
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

Zgodovina sprememb…

Mene pa zanima,zakaj mi napiše =?ISO-8859-2?Q?Odgovor na temo,namesto samo Odgovor na temo? Je napaka mozilla maila ali S-T?

b ::

Kateri mail client pa uporabljas?

V headerjih e-mailov ne sme bit sumnikov, ce jih hoces, jih moras enkodirat po RFC2047 ( glej temo).

Tako delajo vsi spodobni postni programi, se celo outlook. In taisti znajo to tudi prebrati in prikazati brez tistega =?ISO-8859-2?Q? ampak prikazejo header v pravilnem naboru znakov.

To tukaj res ne bi bilo potrebno, ker v Subjectu ni 8-bitnih znakov, a verjetno je Primoz naredil genericno funkcijo za posiljanje mailov, ki vedno vkljuci charset.

Aja, zdaj sem videl da uporabljas Mozilla Mail. Ne vem, moral bi delat. Hecno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: b ()

Evolution 1.2.4 ne zna pravilno prikazat...

Večino prikaže tako kot je treba,vendar se velikokrat najde vmes tisti ISO 8859.

"Temo je spremenil Maria" ...

A bi se dalo pri tem - in še kjer je treba - upoštevati spol?

"Temo je spremenila Maria" ...

Ziga Dolhar ::

Thomas: mislim da je bilo glede tega "že zateženo" Primozu :-). Upajmo, da bo čimprej!
https://dolhar.si/

sm neki še prašam: katere predloge iz te teme ste sploh upoštevali? razen te o mojih temah, da dodajaš in odstranjuješ

V tvoji izjavi ne vidim predloga. Si preprican, da nisi zgresil teme?

Drugace smo pa marsikaj upostevali. Pojdi brat za nazaj in glej kaj je popravljeno pa bos videl.. meni se ne da.

...meni se ne da..iskati iglice v kopici sena :\

Tomi ::

Tole je off topic. Dajte se prosim držati teme.
Je pač jeba, če se vam ne da gledati nazaj.
metrodusa.blogspot.com

Wikipedia in Newscientist - naprimer - prikažeta svojo ikono v IE namesto tistega modrega "e".

Kaj če bi še Slotech?

:\

Primoz ::

:D mogoce pa bo :)=>:D
There can be no real freedom without the freedom to fail.
««
8 / 67
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3669524695 (2240) bastadu
»

Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Obvestila
19639597 (31942) Mavrik

Več podobnih tem