Forum » Slo-Tech » Vaši predlogi
Vaši predlogi
Temo vidijo: vsi
TESKAn ::
Čas je omejen zato, da ne bi kak pametnjakovič napisal bedarije, v naslednjem postu bil demantiran, nato pa bi popravil svoj prvi post in bi tako naslednji post izpadel butasto. Sicer pa, če se zatipkaš, imaš več ko preveč časa, da popraviš, če pa pišeš, ne da bi prej preveril, če je informacija točna...
P.S.: Slo-Techov forum ni pre-made...
P.S.: Slo-Techov forum ni pre-made...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TESKAn ()
TESKAn ::
Časa imaš dve uri.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
Tr0n ::
Eh, pa to je bedarija. To redko kdo pocne. Na drugih forumih nisem opazil, da bi kdo to zlorabljal. Pa tudi ce bi, SO WHAT?!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
Predator ::
tron: beacuse we care
zadnji tak primer ki sem ga jaz popravil je star 4 dni ( Zamenjava diska in... )
kronološko
08.04.2003 22:41:28 lucio odgovori na post
08.04.2003 23:13:59 perci odgovori na lucijev post
08.04.2003 ob 23:20:41. lucio zbriše svoj post in potem zgleda kot da perci govoru duhu
iz tega sledi
09.04.2003 ob 06:13:16 jaz stvar popravim v skladu z 15 členom in temo povrnem nazaj v razumljivo obliko in odbrišem lucijev post
zadnji tak primer ki sem ga jaz popravil je star 4 dni ( Zamenjava diska in... )
kronološko
08.04.2003 22:41:28 lucio odgovori na post
08.04.2003 23:13:59 perci odgovori na lucijev post
08.04.2003 ob 23:20:41. lucio zbriše svoj post in potem zgleda kot da perci govoru duhu
iz tega sledi
09.04.2003 ob 06:13:16 jaz stvar popravim v skladu z 15 členom in temo povrnem nazaj v razumljivo obliko in odbrišem lucijev post
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
hruske ::
Ne vem če je kdo že to predlagal...
menim pa, da bi bila smiselna možnost nastavitve števila novic, ki se ti prikažejo na prvi strani. To bi bilo prijetno, če bi bilo možno ali kronološko (recimo novice zadnjih dveh dni) ali "vse od zadnjega obiska" ali pa kar tako kot je sedaj, se mi zdi, da fiksno število novic.
S tem ne bi uporabnik spregledal nobene novice, zato se mi zdi utemeljeno, da bi ta možnost vsaj obstajala.
menim pa, da bi bila smiselna možnost nastavitve števila novic, ki se ti prikažejo na prvi strani. To bi bilo prijetno, če bi bilo možno ali kronološko (recimo novice zadnjih dveh dni) ali "vse od zadnjega obiska" ali pa kar tako kot je sedaj, se mi zdi, da fiksno število novic.
S tem ne bi uporabnik spregledal nobene novice, zato se mi zdi utemeljeno, da bi ta možnost vsaj obstajala.
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator
Ziga Dolhar ::
Delno je to že mogoče: nastavljaš lahko, za koliko dni ti kaže novice. Za novice od zadnjega obiska ti sluzi "modra črta", za kaj več ... Primzi? ;))
https://dolhar.si/
darh ::
IceMan.. boš mogu bit pa mal priden, da si avatarčka zaslužiš!
Excuses are useless! Results are priceless!
undefined ::
Mislim, malo ste za standarni ostalih forumov. Je to zato, ker ste ga sami skup spacali? Da o cvetkah privat sporočil sploh ne govorimo. ;)
Privatna sporočila so veliko več kot P2P msgs, kar priznaj.
Da smo za standardi? Kvečjemu pred, si kje zasledil našo znamenito črto? Men je stvar ratala tako nepogrešljiva, da se drugih forumov ne morem navadit.
In raznorazni avatarji bi samo zamedli forum (naši imajo skupni imenovalec -- futuramo). Iz istega razloga so omejitve na podpisih - če kaj spremljaš tuje forume, veš da so +50% dolžine strani foruma samo podpisi...
Da smo za standardi? Kvečjemu pred, si kje zasledil našo znamenito črto? Men je stvar ratala tako nepogrešljiva, da se drugih forumov ne morem navadit.
In raznorazni avatarji bi samo zamedli forum (naši imajo skupni imenovalec -- futuramo). Iz istega razloga so omejitve na podpisih - če kaj spremljaš tuje forume, veš da so +50% dolžine strani foruma samo podpisi...
Kakšnih pravic? Svobodo govora?
Sej jo maš, ampak to ne pomeni, da se lahko obnašaš tako kot se (ne)znaš TrOn!
Sej jo maš, ampak to ne pomeni, da se lahko obnašaš tako kot se (ne)znaš TrOn!
smash ::
[ vsebino tega sporocila je izbrisal moderator. Za pritozbe imamo sorodne teme. Ta je namenjena Predlogom ]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
iration ::
Kako je zdej smash, sam ne moreš Thomasu nič/0/zero, poskušaš pa prek adminov.
Pojava pa si ti, ja.
Pojava pa si ti, ja.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
San ::
Ni treba smasha še dodatno smashat.
Ti si pa tud ne tok vsega k srcu jemat. Je pač svet tak, da smo si različni in tako je tudi prav.
Ti si pa tud ne tok vsega k srcu jemat. Je pač svet tak, da smo si različni in tako je tudi prav.
perci ::
Več kot bo v tej temi smeti, manj novot bo Primož uvedel, ker nima cele dneve cajta brati vaših pritoževanj - BTW: imamo tudi pritožbe
San ::
OK, sem se glih spomnil nekaj kar sem pozabil omenit - nekatere ankete se ponavljajo, recimo resolucija desktopa - lahko bi za primerjavo objavili rezultate prejšnje ankete na isto temo. To bi bilo kar zanimiv vidt.
tx-z ::
ne vem če je to že blo,,na večini drugih forumov majo uporabnik npr. do 5 zvezdic..Zakaj ne bi tega še tuki nardil,, naprimer da maš več zvezdic, če si čim več odgovorov napisu,tem odpru, ...
tx-z
> ne vem če je to že blo,,na večini drugih forumov majo uporabnik npr. do 5 zvezdic..Zakaj ne bi tega še tuki nardil,, naprimer da maš več zvezdic, če si čim več odgovorov napisu,tem odpru, ..
Ker bi potem vsi le tekmovali za zvezdice in število postov. To bi bla pa res bedarija.
Ker bi potem vsi le tekmovali za zvezdice in število postov. To bi bla pa res bedarija.
smash ::
jest pa mislem da je to bla vedno dobra ideja..tekmoval bi tistih 5 % folka....ostali bi pa marsikej razbral iz teh zvezdic...recimo vedl bi da Thomas cele dneve presedi za racunalnikom in tipka za slo-tech
bosstjann ::
sej zvezdice so ble (so rekl da bojo ko bo zmogljivejši strežnik spet nazaj)
sej je dobr da jih ni potem bi bli uni z preveč cajta kao ful pomembni
sej je dobr da jih ni potem bi bli uni z preveč cajta kao ful pomembni
> ostali bi pa marsikej razbral iz teh zvezdic...recimo vedl bi da Thomas cele dneve presedi za racunalnikom in tipka za slo-tech
In potem bi prišli do novih osebnih spopadov in ostalih bedarij. Ah daj ne ga srat. Tokrat dam bwanam 150% prav!
In potem bi prišli do novih osebnih spopadov in ostalih bedarij. Ah daj ne ga srat. Tokrat dam bwanam 150% prav!
Sergio ::
Tisti, ki ste na Slo-Techu malo manj časa: Zvezdice so že bile, a smo jih ukinili, saj velja, da ima kvaliteta prednost pred kvantiteto. Folk je dobesedno masovno komentiral 3 tedne stare novice (ker so prinašale pike), dajal komentarje v stilu "lol", "haha", "hehe", itd. Brezveze, zakaj bi imeli zvezdice. Če se bo uvajalo kaj takega, bo to prišlo v veliko bolj izpopolnjenem načinu. Padale so že ideje, a pustimo podrobnosti.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Tomi ::
Zakaj bi na vsak način imeli radi neko razlikovanje med uporabniki?
Ker po moje lahko uporabniki vsak pri sebi ugotovijo, kdo je že dlje časa med aktivnimi (poleg tega pa še piše pod imenom).
In other words, zvezdic ne bo.
Ker po moje lahko uporabniki vsak pri sebi ugotovijo, kdo je že dlje časa med aktivnimi (poleg tega pa še piše pod imenom).
In other words, zvezdic ne bo.
metrodusa.blogspot.com
boštjan ::
Se popolnoma strinjam.Ko sem se sam registriro,sem takoj razvido kdo zna pametne in kdo nespametne nasvete davat.
R33D3M33R ::
Men se tud zdi neumno razlikovanje, zakaj le?
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
totimato ::
Ena neprijetnost, Primož upam da boš trzno.
Samodejna prijava: da (vse lepo in prav)
Onemogoči samodejno prijavo POVSOD: izvedi (to kliknem, saj tega ne želim)
Sedaj mi vklopi
Samodejna prijava: ne
vrsica "Onemogoči samodejno prijavo POVSOD: izvedi " pa izgine.
Če ponovno kliknem na "ne" pri samodejni prijavi pridem na začetek. To me moti zato, ker na forum hodim doma in v službi in sem prelen, da bi se vedno prijavljal. Rezultat je, da imam v službi samodejno prijavo, doma pa stalno kljukam geslo... Fino bi bilo, da bi lahko uporabnik imel samodejno prijavo na več mestih.
Upam, da bo kaj s'tega.
pa LP
totimato
Samodejna prijava: da (vse lepo in prav)
Onemogoči samodejno prijavo POVSOD: izvedi (to kliknem, saj tega ne želim)
Sedaj mi vklopi
Samodejna prijava: ne
vrsica "Onemogoči samodejno prijavo POVSOD: izvedi " pa izgine.
Če ponovno kliknem na "ne" pri samodejni prijavi pridem na začetek. To me moti zato, ker na forum hodim doma in v službi in sem prelen, da bi se vedno prijavljal. Rezultat je, da imam v službi samodejno prijavo, doma pa stalno kljukam geslo... Fino bi bilo, da bi lahko uporabnik imel samodejno prijavo na več mestih.
Upam, da bo kaj s'tega.
pa LP
totimato
totimato, to si ti mal zamesal
Na lokaciji, kjer hočeš imeti stalno prijavo, se odmaješ do nastavitev in klikneš "Samodejna prijava: da".
Drugo pustiš na miru. Ko pa želiš iz VSEH lokacij kjer si vklopil samodejno prijavo zbrisat ta podatek - klikneš "Onemogoči samodejno prijavo POVSOD: izvedi"
Na lokaciji, kjer hočeš imeti stalno prijavo, se odmaješ do nastavitev in klikneš "Samodejna prijava: da".
Drugo pustiš na miru. Ko pa želiš iz VSEH lokacij kjer si vklopil samodejno prijavo zbrisat ta podatek - klikneš "Onemogoči samodejno prijavo POVSOD: izvedi"
CaqKa ::
"Onemogoči samodejno prijavo POVSOD: izvedi"
tole torej v bistvu briše podatke kateri kukiji se lahko samodejno prijavo?
(torej bi to moral vsakič ko winse na novo naložim izvest da vam sprostim par bajtov prostora na disku?)
dajte čimprej tale st forum manual/howtoo izdat... določenih stvari se res ne da razumet
tole torej v bistvu briše podatke kateri kukiji se lahko samodejno prijavo?
(torej bi to moral vsakič ko winse na novo naložim izvest da vam sprostim par bajtov prostora na disku?)
dajte čimprej tale st forum manual/howtoo izdat... določenih stvari se res ne da razumet
McHusch ::
Povsod, kjer želite imeti samodejno prijavo, pokljukajte Samodejna prijava: ne in ne se bo spremenil v da. Tako je lahko avtoprijava vključena na več lokacijah.
Onemogoči samodejno prijavo POVSOD: izvedi pa ti onemogoči samodejno prijavo povsod, tako da jo je treba povsod na novo nastavit. Zakaj je to uporabno? Če jo recimo pozabiš vklopljeno pri sosedu, poklikaš to in voila, nikjer več ne bo delovala (tudi njemu).
Onemogoči samodejno prijavo POVSOD: izvedi pa ti onemogoči samodejno prijavo povsod, tako da jo je treba povsod na novo nastavit. Zakaj je to uporabno? Če jo recimo pozabiš vklopljeno pri sosedu, poklikaš to in voila, nikjer več ne bo delovala (tudi njemu).
CaqKa in ostali -> točne rešitve tega ne vem, samo po moje se sessionID string na strežniku zamenja, tako da se dotičnega v uporabnikovem piškotu ne more več uporabiti -> to pomeni da nikjer več nisi prijavljen saj ni več povezave z tvojimi podatki v bazi in piškotkom. (to bi bila moja rešitev in se mi zdi najbolj logična. Mislim da primož na tem mestu ni nič bolj kompliciral.)
gumby ::
tole sicer ni predlog, ampak ne bom nove teme odpiral...
če odgovorim na kakšen post, se moj odgovor šteje kot "nov" in je na vrhu tabele v "moje teme" in "sveže teme"... je to bug ali pa še ena "značilnost" foruma?
w2000, mozilla 1.3
če odgovorim na kakšen post, se moj odgovor šteje kot "nov" in je na vrhu tabele v "moje teme" in "sveže teme"... je to bug ali pa še ena "značilnost" foruma?
w2000, mozilla 1.3
CaqKa ::
@xbite,mchusch
spet bentim zaradi tega ker ta funkcija ni nikjer opisana.. verjetno sta prva sploh opisala namen tega?
boljše bi bilo če bi namesto
'onemogoči samodejno prijavo povsod' bilo napisano
'izbriši vse samodejne prijave različnih lokacij' ali pa
'resetiraj lokacije vseh samodejnih prijav'
če se že gremo 'napišite ime teme logično' se bom jaz še šel 'napišite ime funkcije logično'
@xbite
tudi sam sem nekako tako razmišljal, zato pa sem rekel, da vam s tem posledično spraznim nekaj prostora na disku(, če s tem zbrišem tisti 'sessionID' kot mu praviš).
se pridružujem t.g-ju, pri meni se isto dogaja. IE6 winxp
spet bentim zaradi tega ker ta funkcija ni nikjer opisana.. verjetno sta prva sploh opisala namen tega?
boljše bi bilo če bi namesto
'onemogoči samodejno prijavo povsod' bilo napisano
'izbriši vse samodejne prijave različnih lokacij' ali pa
'resetiraj lokacije vseh samodejnih prijav'
če se že gremo 'napišite ime teme logično' se bom jaz še šel 'napišite ime funkcije logično'
@xbite
tudi sam sem nekako tako razmišljal, zato pa sem rekel, da vam s tem posledično spraznim nekaj prostora na disku(, če s tem zbrišem tisti 'sessionID' kot mu praviš).
se pridružujem t.g-ju, pri meni se isto dogaja. IE6 winxp
Gandalfar ::
ta bug je znan. To se dogaja, kadar je streznik preobremenjen. Edina resitev je menda nov streznik.. :/
Klemenn ::
Kaj bo kdaj ta opcija.. Da iz mojih tem zbrišeš temo?
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Gandalfar ()
Mislim, da je Primož mal zajebal pri novem fićru komentiranja novic, ko zdaj še tam gnjavi kdaj je bila stvar popravljena.
Pa ko bi bli vsaj fonti manjši.
Pa ko bi bli vsaj fonti manjši.
IceMann: da bi ti videl, kako izgleda prva stran -- novice -- tistim, ki vidimo vse spremembe. Joj. [Sergio je lansko poletje ugotovil, da je novice treba brat kot neprijavljen user :]].
Mja -- manjšega fonta se pa tudi jaz ne bi branil. Primoz?
Mja -- manjšega fonta se pa tudi jaz ne bi branil. Primoz?
CaqKa: gremo še enkrat prebrat. Midva bi želela manjši font v "historiji sprememb".
Evo ekzemplaALT0153:
Evo ekzemplaALT0153:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 524699 (2244) | bastadu |
» | Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Obvestila | 39597 (31942) | Mavrik |