» »

Vaši predlogi

Vaši predlogi

Temo vidijo: vsi
««
6 / 67
»»

Klemenn ::

predlagam naslednje: glede na to da je veliko, in jih veliko bo, postov v stilu; kakšen računalnik kupiti, predlagam da se naredi skripta, lahk tut kaki pop-upi mali, pa bi tist k bi to rabu, bi notr vnesu recimo

ceno
namen uporabe
amd ali intel, ostalo
itd..

to bi blo v velko pomoč, pa tut ne vem kolk je dela s tem:\

kuglvinkl ::

V splošnem je predlog dober. Bo upoštevan, na kakšen način pa je v tem trenutku težko reči.
Your focus determines your reallity

smash ::

Predlagam uvedbo "zvezdic":D poleg uporabnikovega imena, ki bi mi na hitr pokazale, a je uporabnik že stari mačk na slo-techu......gre cist za enostavno stvar...pac ce se je nekdo prijavil leta 2000, bi sedaj imel 3 zvezdice, če pa leta 2002, pa eno itd...

tako bi lahko takoj videli, kdo je newbie in kdo senior ter ga tudi na tak nacin obravnavali

zakaj menim da je to potrebno? zato ker ce clovk vidi , da je nekdo se zelen, mu zadevo pac obrazlozi na drugacen nacin oz je bolj potrpezljiv z njim :\

CaqKa ::

tebe bodo pa v kali zatrli :)
btw.. sej pa imaš datum registracije pod nickom v vsakem postu.

vem da je datum spodaj...sam bi kasna zvezdica ali pa tab velik bolj pregledno zgledala...no ja ce dobr pomislm je neumnost..pozabte :D

R0K ::

Če je dlje tukaj še ne pomeni, da je bolj 'moder' :)

Če že zvezdice, bi moglo bit tako, da bi se lohk userji ocenjevali med sabo. Pač bi lohk jest ocenil enga (recimo 1x na mesec max per user) od 1-5 pol bi se pa to seštevalo.

Podobno kot ima Mobisux. Tam to dela prov ok.

rok: zanimivo tole ocenjevanje...isto bi lahko ocenjeval se moderatorje....pol pa bi imel se staistiko...naj moderatorji, naj uporabniki...bilo bi nadvse zanimivo

Primoz ::

Zanimiva ideja... ste prepričani, da se ne bi uprli, da vas želimo "popredalčkati"?
There can be no real freedom without the freedom to fail.

boštjan ::

primoz,kdaj bo zrihtano da dobis samo en mail na odgovorjeno temo in ne,npr.10,ker pol je INBOX full nepregleden,ko dobis vec odgovorov od razlicnih tem,kjer je blo odgovorjeno dostikrat od tvojega zadnjega obiska???
Glede "predalckanja" pa,ce se bo ocenjevala KVALITETA pol je OK.

gumby ::

ocenjevanje bi lahko porihtali kot opcijo - če kdo ne želi, lahko preprosto izklopi prikazovanje le-teh...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gumby ()

totimato ::

Še nekaj glede malih oglasov.

Zdi se mi pametno, da bi se razdelili - audio, video, periferija, ostalo, ipd.
Sedaj je precej nepregledno in če pogledaš zadnjih 20 oglasov, še vedno nisi v prejšnjem tednu - bolj verjetno v prejšnjem dnevu. Artikel se pa ponavadi prodaja vsaj 5 dni. Če pa kaj kupuješ je pa itak boljše, da greš v smiselno rubriko.

Pač se mi zdi bolhin.com sistem dober - oglasov tukaj je pa že preveč za eno kolono.

lp

Gandalfar ::

Hvala za tvoj predlog je dodan na wishlisto za nove male oglase, ki so na TODO in bomo o njem resno razmislili.

A mi lahko nekdo od avtorjev slo-techa prosim pove, kdaj bo na voljo opcija da izbrisem določene teme iz mojih tem, ker mi najedajo...

SkIDiver ::

Jz pa recem da je zadnji cas da zacnete uporabljat slovenscino!
Za primer si oglejte tole.

Tr0n ::

Predlagam, da se vsi dobri predlogi spravijo v eno anketo in se potem folk odloci.

bosstjann ::

Kot prvo bi se rad zahvalil vsem, ki sodelujejo pri oblikovanju strani.

Hvala!

predlaga pa

NOVO kaznovalno politiko na osnovi točk podobno kot pri vozniškem izpitu (sori primož)
ampak stanje je tako da so spremembe zahtevane(ok tut jest mam ta teden napad žlehtnobe ki jo zlivam na nekoga)

primer:
dobimo bonus 100%
potem jih pa zgublamo za kršitvami pravil
pri nevem 50% odvzamete kakšno pravico
nadalno pa nazive

pri 10% (roza stil)
pod deset začasna oduzem pravice pisanja postov

procenti se s časom večajo ob ne kršitvah
z (dobrimi deli) se procenti večajo

aja pa ker je nagrada bolša kot kazen (smo prespali pri psihologiji) recimo ko doseže mo/jo recimo 150% dobi mo/jo naziv zglednega uporabnika

isto bi se lahko uporabilo tudi za ocenjevat kakovost odgovorov ampak....

Zgodovina sprememb…

bostjann in kdo bo ocenjeval poste? Al so moderatorji po vecini studentje nekateri mogoce se srednjesolci. Kdo po tvojem mnenju bo ocenjeval poste? To je xe pretirano delo:)

Glede slovenscine je blo misljeno takole. Vsak ne bo uporabljal samo slovenskega besedisca, vendar bi ga lahko vsaj tisti, ki moderirate poste tako ali tako. Namesto "edited by ......." bi lahko uporabili "moderirano od ......." ali "moderiral ........". Mi ne bi to usekalo v oko danes zjutraj, ce ne bi ze pred casom spremenili poimenovanje gumbov iz anglescine v slovenscino.

Klemenn ::

ok, sm brainflash, kaj pa če bi ``vpoklical´´ še ene 5 lektorjev? oz za vsak oddelek bi lahk imeli 2 lektorja? poseben status, bi blo tak hudo to? :\

prvič lepo povrsti glede ocenjevanja sem imel drugo zamisel ampak prvo je tu kaznovalna politika oz. mučno vzdrževanje nivoja pogovora in kvaliteto odgovorov

glede slovenščine pa bi predlagov prevod kratic
imo=pmm
imho=pmsm
.
.
.

(to kar nekateri doživlajo kot kršenje njihove pravice "smetiti" okoli pa rečem da počakite pa boste prerasli (mene je tudi pamet srečala čeprav nekaj časa nisem razumev onih zgoraj))

Tomi ::

SkIDiver: to sta bili dve tipkarski napaki in en "moderni" izraz.
bosstjann: mislim, da se tvoji izrazi ne bi ravno obnesli, glede na to, da so IHMO in podobni že tako zakoreninjeni, da bi vnos novih povzročal zmedo.
metrodusa.blogspot.com

Vesoljc ::

imho pmsm suxxxs :)

ko se z mišem postaviš na eno temo, se ta modro osvetli in če miša držiš pri miru, ter uporabiš mišje kolo, ostane tema osvetljena, kljub temu da je kurzor zdaj na drugi poziciji...

preveč pikolovsko? :)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Vesoljc ()

Primoz ::

Zamenjaj browser.>:D
There can be no real freedom without the freedom to fail.

ok

kaj pa mislite o onem predlogu sploh ti primož

Trenutno (danes) razpravljamo o rating post predlogu. Bomo videli.

moj predlog je da se oni ki je temo odpru zahvali tistemu ki mu je posredoval najboši odgovor in mu podeli točko

ker drugače rabeš armijo za ocenjevat

Am, ravno na o armiji teče beseda. Se zanašamo nanjo, ne pa seveda toliko kot na /.. Žal ti ne morem povedat več, ker nima smisla, skratka debata o ideji intenzivo teče, zaenkrat samo o tem okviru.

Če bi hotl met /. sistem, bi moralo biti registriranih userjev preko 300 vsak trenutek on board.

Zgodovina sprememb…

Jz mam pa povn kufr oglasu brez kontakta! Kako za vraga naj tukaj kontantiram prodajalca? Zatorej predlagam, da se na ljubem slo-techu uvede nova zahteva. Vsak uporabnik more navest v profilu resničen e-mail naslov, da ga lahko vidjo vsi ostali uporabniki ravno zarad takih kot je tale oglas. Če ma pa kdo idejo kako naj mu pišem pa naj pove. V profilu nima prikaza e-mail naslova.

McHusch ::

Lahko mu pošlješ zasebno sporočilo in upaš, da jih bere ...

Vidš tole sem spustu. Bom poskusu. Hvala

jerry2000 ::

Jaz bi pa želel, da bi lahko pošiljal sporočila na Forum z Opero 7 brskalnikom. Delajo mi čisto vse strani razen vaše...

I am sure you can do better...

Jerry

IceIceBaby ::

jo,

sori nisem bral vseh predlogov zato je mogoče to že kdo predlagal. Mogoče pa ne zato bom napisal.
Včasih je odziv na neko novico kar buren in se kar dobro razpričamo tam pod komentarji. Ampak novica včasih že po nekaj urah potone na dno prve strani in debata zamre. Nebi bilo slabo če bi se takšne debate preselile v forum, naprimer ko bi bilo na novico 10 odgovorov bi se avtomatično prenesla v forum.

Kaj mislite, bi se dalo to poštimat ?

tx-z ::

kako se vam zdi tole (210KB), pa tole??
tx-z

zigam....bullshit...grdo 8-O kje mas oblikovalsko zilico?

Gandalfar ::

Meni je pa vsec, da se je potrudil. Zacetek je. Bo ze zaobvladal scasoma.

DavidJ ::

Modra črta -> Modra stran (Neprebrana sporočila)

Nekatere teme so zelo dolge in že tudi nepregledne. Kaj ko bi naredili takšno "stran" poleg številskih strani v temi (1, 2, 3, ..., "zadnja") da klikneš nanjo in ti pokaže odgovore, ki so nastali od zadnjega ogleda strani.

Torej stran, ki se začne s 1. postom, ki je nastal za tvojem obisku teme in konča z najnovejšim.

Zdej imate le takšno modro črto, ki označuje kje se meja začne, kar pa je malce štorasto, če si npr. pri zadnjem ogledu teme prišel do strani 9 (ker je blo le toliko postov), ko pa greš naslednjič pogledat, pa ima stran že 11 listov. Ta "nova" stran pa bi torej pokazala vse poste od 9 do 11.

Le predlog! :)
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

to da se modra črta ob prehodu na novo stran postavi na prvi post v tisti novi strani sem primožu že kdaj povedal.. očitno ne obrodi dovolj sadov.
se citiram:
to sem opazil že pri štetju do 10k sedaj pa še v temu s kazaa emule in podobno share nesnago :)
ko ofnaš link ki si ga dobil na imejl da obstajajo novi odgovori v threadu. ali pa direkt ofnaš temo na forumu.
potem te vrže na modro linijo kot običajno. problem je pa sledeč
medtem ko si nazadnje gledal(torej tam ko bi dejansko naj bila modra črta) pa do trenutka ko spet gledaš, se je nabralo toliko postov, da je zadeva že šla medtem na novo stran. modra črta se pa pojavi na vrhu nove strani in ne tam kjer bi dejansko morala bit (torej na prejšni strani tam kjer sem nazadnje gledal)
nekak tak:

post(do sem sem pogledal recimo)
tukaj bi se sedaj morala pojavit modra črta
tukaj se pojavi modra črta (ko klikneš link te postavi sem namesto tam zgoraj kjer bi dejansko morala bit modra črta(ta črta bi lahko dobla ime:) TheBlueyTM))
Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

tx-z ::

smash: a je to bolš??
tx-z

boštjan ::

ej cool.
samo s takim logom bi se morali imenovat
SLO-TECH
arktična perspektiva računalništva:D

darkolord ::

v operi 7.10 dela tut s-t kulj >:D

Tody ::

zigaem men deluje stvar kot da moj geforce ne deluje nekam kocaksto.

RAD bi pa predlagal da se uvede nekako favorites tko ki jih mamo v brskalnikih. Nekateri posti so polni informaciji in ko jo enkrat dobiš post pade v pozabu in ti moraš iskat med vsem tem.

to kar je tody povedal bi potem pomenilo da bi ob vsakem threadu na vrhu bil chekbox ki bi pomenil ali se thread pokaže v 'Moje teme' ali pa se tam ne pokaže.

ja zigam :D

in jest bom znoru ce ne boste porihtal tega, da iz mojih tem ne bom mogu brisat nekatere teme, ki mi gredo na zivce in v njih nocem vec sodelovat...sej je potreben sam kasn link postavt pa je no...dela 10 minut....pa to je najbolj potreba zadeva na forumu programerji.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tomi ()

ja kaj sem pa jaz predlagal par postov višje?

R33D3M33R ::

Mene pa muči search in mi pogosto sploh ne dela, pa fajn bi blo če bi bil kak advanced search vmes, ker včasih ven vrže enostavno preveč tem, ki pogosto sploh nimajo veze s iskanim.
Upam da ne zahtevam preveč, če je pa kdo že predlagal to pa se opravičujem, ker vseh postov pa le ne mislim brati :8)
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

svetovno.. sedaj več niti naslova teme ne morem spremenit? vaše omejevanje postaja vse bolj idiotsko.
spremenil pa bi rad naslov v tej temi: fluid/liquid (dynamic) bearing diski v slo nedobavljivi?
iz 'liquid bearing...' na 'fluid/liquid (dynamic) bearing...'

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

Tr0n ::

Jaz se se sedaj sprasujem, zakaj zaboga ste sploh zaceli omejevat cas za popravo svojega posta.

Nobeden, ampak res nobeden pre-made forum tega ne omejuje po defaultu.

tron: kako to misleš...omejujejo čas??? explain

točno tak kot je napisal.. preberi še enkrat!
««
6 / 67
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3669527134 (4679) bastadu
»

Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Obvestila
19639774 (32119) Mavrik

Več podobnih tem