» »

Pritožbe

Pritožbe

««
6 / 20
»»

Gandalfar ::

TrOn: se javljas za moderatorja? ;-)

Nekako ne vidim, kako bo to doprineslo k bolj kvalitetnemu moderiranju foruma. Moderiranje je nekako poleg tega, da je privilegij tudi dolznost saj se od moderatorja pricakuje, da bo redno prebiral svoj oddelek in skrbel, da bo vse delovalo v skladu z pravili.

Za status moderatorja pa lahko zaprosi vsak clan foruma. V vecini primerov, ce se presodi, da ima dovolj 'kilometrine' za seboj ta status tudi brez problema dobi.

darh ::

Kje pa Pepe..prej vzpodbuda k nadaljnemu mirnemu reševanju problema. Resno.
Excuses are useless! Results are priceless!

Pepe ::

OK Vzamem nazaj.
LP
Kaj je?
Ti samo pridi, ti mater!

Tr0n ::

Jaz bi se takoj javil za moderatorja. Ampak se ne strinjam z vasimi metodami in pravili. Ce jih bosta pa malce spremenili in omilili, pa bom vsekakor premislil tudi o tem :).

undefined ::

Le to vam lahko še rečem. Včasih ste imeli kul ureditev - nekaj simple pravil in nazive za tiste, ki jih niso upoštevali. Super, ni polemike. Zdaj pa ste popolnoma zamutil. Poste brišete po svojih osebnih mnenjih, nič več temelječ po pravilih. Če nekdo napiše negativno mnenje nestrinjanja ali karkoli, bo brisan. Če nekdo napiše kratek post, bo brisan. Če se moderatorju samo "zazdi", da post ne paše v določen topic, ga bo brisal. Kje so pravila za ta dejanja? Še kje drugje kot v glavah moderatorjev slo-techa? Resno vam rečem, dajte se vzet v roke! Delajte tako, kot ste kakšno leto nazaj, ker ste po novem popolnoma zabluzil v nulo. In če se vam zdijo te pritožbe zdaj zgolj kot teženje, verjemite, da jih vam ne bo treba prenašati prav več dolgo. Zakaj, pa le pošteno razmislite sami. Upam, da ste vsaj tega še zmožni.

Tomi ::

Iceman:
Kje so pravila za ta dejanja? Še kje drugje kot v glavah moderatorjev slo-techa?

Jaz bi temu rekel dvonivojska ureditev. Gre za "hard law", ki ga predstavljajo Pravila, in katerih načel se vedno držimo. Po drugi strani pa gre za "soft law", ki pa so priporočila in smernice, ki jih dorečemo na sestankih. Gre zgolj za lastno interpretacijo "soft lawa", to je vse. Sicer pa, dva sodnika ne bosta dala enake kazni obtožencu. Zakaj bi morali biti moderatorji na forumu enako odprtih glav?
metrodusa.blogspot.com

Tr0n ::

Se pravi, da vi sploh nimate namena popraviti, dopolniti etc... pravil in od njih ne boste odstopili niti za milimeter dokler bo stran obstajala? Zakaj potem teme tipa Predlogi, Pritozbe,...?

smash ::

teme pritožbe in predlogi je samo krinka za temo "smeti".....ker to je zvijača.....da folk piše take stvari v to temo, ne pa v normalne forumske teme....seveda potem tudi ni namen teh dveh tem upoštevanja mnenj uporabnikov, ampak gre za zvijačo :D

morphling1 ::

Da vam dam malo upanja, vse pritožbe so sigurno predebatirane in so vzete na znanje. Tudi sam upam na malo bolj relax odnos moderatorji-uporabniki, sej tako in tako ne gre za cel forum ampak predvsem za ložo.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

bzagozen ::

Hopla konoplja!


Kaj je pa sedaj to? Napaka požarnega zidu ali le kaj kar bi morali preveriti.
www.alkoma.si

Gandalfar ::

Napaka pozarnega zidu. Slo-tech streznik zagotovo ne propagira nimbde :]

jetam ::

Owca:

debil -lna -o (lat. debilis): 1. slaboten 2. slaboumen, zaostal; debilnost -i ž slabost, slaboumnost;

Za tisti odgovor nebivedu-ja popolnoma primerna karakterizacija. Prosim izbrisi izbrisano.
Error on line: Object of type SIGNATURE expected

Tr0n ::

No, moderatorji in admini, boste naredili / spremenili kaj vam obiskovalci priporocajo ali ne?

Primoz ::

Vsekakor z veseljem prisluhnemo predlogom konstruktivnih clanov Slo-Techa ter jih tudi upostevamo... samo vsaj se kaksen teden ne bo nic :)
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Primoz ()

Pepe ::

Oj.
Sigurno morate imet nekega hrošča, ker mi je prejšni podpis izginil.
LP
Kaj je?
Ti samo pridi, ti mater!

Primoz ::

Mogoce nisi videl novice... ampak notri je pisalo, da bodo vsi podpisi, ki ne ustrezajo v novici nastetim umetniskim kriterijem... izginili.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Pepe ::

Ups, moj feler, bom pogledal.
Hvala.
LP

P.S. Daj mi prosim link.:8)
Kaj je?
Ti samo pridi, ti mater!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pepe ()

OwcA ::

@jetam: še enkrat sem si pogledal post in se odločil, da ga povrnem v prvotno stanje.

Ko mi je priešl v kremplje, sem še gojil upanje, da bo debata na nivoju, a sem se (ponovno) uštel. Glede na ostale odgovore je povsem primeren.

Se opravičujem!
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Tr0n ::

Opa, nekaj se pripravlja :).

CaqKa ::

pepe: po novicah lahko iščeš tako da v zgornjem levem kotu klikneš na link 'pošlji novico' potem pa odskrolaš malo dol kjer lahko iščeš povezane novice... vtipkaj tvoje iskano geslo pa preglej stare novice!

Primoz ::

Popolnoma enako obnasanje je.. ce kliknete na arhiv.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Pepe ::

-pepe: po novicah lahko iščeš tako da v zgornjem levem kotu klikneš na link 'pošlji novico' potem pa odskrolaš malo dol kjer lahko iščeš povezane novice... vtipkaj tvoje iskano geslo pa preglej stare novice!

Sem v dilemi. Ne vem ali si mi hotel pomagat ali samo pametuješ. Ako prvo, potem hvala.
Zgleda, da se ne vidi dobro, da sem napisal bom pogledal. Mam bolj prazno kartušo.>:D Vrjetno nisem našel, kaj meniš.
LP

Kaj je?
Ti samo pridi, ti mater!

undefined ::

Tema: Vojna v Iraku

perci je napisal:
Luka Veliki: Opozoril sem te in te ne bom še enkrat - dva vajina posta sta še gor - jih ne mislim brisati - naj ljudje vidijo kaka otroka sta - za naprej jih pa bom. Če ti kaj ni prav imaš Pritožbe. Tule ne bomo več o tem.


Zanima me, perci, kje sem jaz osebno obsodil kogarkoli za kakšnega loverja? Prosim za direktni citat, ki podkrepi tvojo obtožbo in nadaljno žaljitev.

Omenil sem Bush loverje, nisem pa nikogar navedel, kdo to je. Kdor se je v tem videl, ni moj problem več, saj njegovega imena nisem jaz navedel in zato avtomatsko nisem kriv ničesar. Fantje, pojdite malo prečitat kakšno knjigo o pravi in ugotovite, kdaj se človeka lahko obtoži in obsodi. :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: undefined ()

lordgreg ::

nimam pritožb čez vašo stran... no ja,.. le eno.. po eni strani govorite in blatite čez windowse (saj ne leti to samo na vas) po drugi strani pa veselo podpirate microsoftov internet exploiter. zakaj tako pravim?

-je že kdo poskusil vpisati kakšno temo, komentar ali poslati novico z opero?

dajte no fantje.. vsaj to popravite. držte se w3 standardov.


raje presedlam na open source kot pa da neham podpirati w3 tako kot je to naredil microsoft.

perci ::

Iceman: Poglej, tvoja izjava temi ne koristi oz. ji po mojem mnenju škoduje saj direktno podžiga. Praviš, da nisi nikogar imenoval. Res je, vendar je bilo jasno razvidno na koga ciljaš. Tako kot je bilo iz nekaterih označb "nasprotnega tabora" razvidno, da so naperjene proti tebi ali komu iz "tvojega tabora".
Poleg tega je že sama uporaba skovanke bush-lover (če ne govorimo o imenovanju konkretnih oseb) namenjena samo podžiganju. Sem brisal tudi Sadam loverje - tudi ni na nivoju.
Bi rad da odbrišem bush loverje, sadam loverje pa pustim zbrisane? Ali bi rad, da vse odbrišem?

Fantje, pojdite malo prečitat kakšno knjigo o pravi in ugotovite, kdaj se človeka lahko obtoži in obsodi.


Mnjah, si upam trditi, da sem prebral marsikatero "pravno" knjigo več kot ti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: perci ()

mile ::

lordgreg : to so prave besede!

Pepe ::

perci:
Ehm, to ne velja, ker ti si ali pa še boš pravnik. Ja.8-O
LP
Kaj je?
Ti samo pridi, ti mater!

Sergio ::

mile, lordgreg: zakaj pa mozilla dobro dela? Po mojih informacijah smo W3C compliant.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

perci ::

Pepe: Ti jasnovidec, ti >:D .

lordgreg ::

Sergio: če dela na mozilli, še ne pomeni da je w3 compliant. kar poglej si w3 standarde. tudi mozilla je včasih oprabla kak html tag, ki ni ravno v standardih,... mimogrede...

če se že grete "compliant" zadev, kot jim pravite, potem naj bodo compliant in ne ciljajte na ožji krog, kot je mozilla in ie.

McHusch ::

lordgreg: Slo-Tech je lepo W3C compliant. Klik! Očitno si nekateri browserji interpretirajo to nekoliko po svoje.

jerry2000 ::

Zdaj sem šele videl, da imate pritožbe...

Pritožil bi se, ker je Slo-Tech edini forum na katerega sem naletel na webu, da preko Opere ne morem odposlati sporočila v forum!

Jerry

lordgreg ::


This is true W3 compliance! :D
(to je stran, kjer bi naj jaz vnesel sporočilo)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lordgreg ()

Predator ::

tukaj še enkrat pastam od primoža odgovor iz te teme;

Mozilla... pejdz je w3 compliant, ma da dela.. pojdi se dret na Opero (ali pa uporabi Opero 6.0+). Če ljudje niso sposobni narest upgradea, ki bi ravno tako delal, ampak se usuje, ko zagleda "table-layout" css tag... to NI moj problem.


lordgreg ::

sori miško... opera se ne sesuva.. maš zgoraj sliko od 7.03. tudi z 7.01beta je delalo brez sesuvanja.. derem se na vas. zakaj? če delajo vsi ostali formi na ostalih straneh, vaš pa ne, se pač derem na vas :P

CaqKa ::

zdaj pa mi povejte kakšno težo ima w3c če pa ga itak noben browser očitno ne podpira popolnoma? samo tolko da vi lahko rečete da vam dela stran na ie in na mozilli... pejte nekam... btw stran v lynxu je kruta.

Gandalfar ::

To, da se mi držimo standarda in da se ne prilagajamo dvesto različicam IE,Mozille in Opere. Browserji majo, da se držijo standarda. Mi se ne moremo prilagajati vsemu kar zna web strani prikazovat.

Težite prioizvajalcu..

CaqKa ::

to je najlažje rečt...
pa kaj bom razlagal... sej sam vem da če hočem kaki članek sprintat morem doktorat naredit predno pridem do bistva da ga lahko sprintam pa da vse neumestne tabele pobrišem...

Gandalfar ::

Tega se tudi mi zavedamo.. stran prirejena za tiskanje je na TODO listi..

Mercier ::

Tr0n ::

V glavnem, mene bi bilo sram. Tako zelo obiskana in kewl stran, pa ni Viewable With Any Browser. Cccc :\ .

Ziga Dolhar ::

Klemenn je v temi Office-ovi programi se mi sami zapirajo podal pritožbo:

sm en komentar na ziggatovo prašanje...hmm..ka misliš da so vse teme tlele zgrajene na osnovi originalne programske opreme?? 99% ljudi potem sploh ne bi smelo dostopati do s-t,ja ker ima warez winse gor!


AXP 1800+@2100+ (153fsb), Vulcano7+, Gigabyte 7vrxp, 256mb DDR 266, WinFast GF4 Ti4600, Teac 40x, Pioneer 106s, WD800JB, SB Live 5.1, WinFast TV2000 XP, , Hdd cooler, 3 sys fans + 1 on GF4, ADSL INTERNET, in this case :


Ker ne želim smetiti po tisti temi [oz. povzročiti odmika od teme], odgovarjam tu, kjer se po pravilih (beri, Jebediah, prosim) Pritožbe vlagajo.

Sicer ne vem, na katero moje vprašanje daješ ta odgovor (vprašanja ne najdem, please assist me), zatorej ti podajam naslednjo obrazložitev: "Stališče Slo-Techa je, da se pomoči pri nelegalni programski opremi ne daje [beri pravila]." Da ima 99 % ostalih ljudi nelegalne winse je tvoja ocena -- prosim ne vsiljuj statistike v dejansko stanje [beri: ne sodi drugih na taki osnovi]. Pa tudi sicer tema teče o Officeu. Sicer pa ti resnično predlagam, da si prebereš pravila.
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

Jeebs ::

Hm... 100x sm že pisu na forum, da imam probleme pri dostopu do #slo-tech kanala (problem z +l, torej omejitvijo prisotnih). Pol je ta problemček se uredil, zdej sm pa kr naekrat banan, pa me že cca. dober teden ni blo na irca. Kako si lahko to razložim?;(
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

Bakunin ::

Matek ::

*jeb*!*@*

je ban, priboril pa ga je jebediah :)
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Tr0n ::

j: viewed with any browser ne pomeni wc3 validirano :). poglej ST pod Linuxom (Netscape, Lynx,...) pa bos vido, kaj mislim :).

Primoz ::

Slo-Tech na Teleinfosu lepo laufa pod linuxom. Mozilla in Konq od 3.1 delata lepo :)
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Jeebs ::

MadManMato: Pol pa nej bo +b namenjen nicku Jebediah, ne pa *jeb*!*@* da še jst zraven naj...8-O
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

CaqKa ::

še dobro da primož ve, da so konqueror, mozilla, lynx in IE en in isti browser :>

Ziga Dolhar ::

Jeba1: sem popravil. Se opravičujem za nevšečnost.
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tomi ()
««
6 / 20
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Persona Rudis 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
904857 (3524) perci
»

Svoboda govora? (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
755343 (1847) undefined

Več podobnih tem