Forum » Pomoč in nasveti » povezava HDMI ATI 4650 - TV
povezava HDMI ATI 4650 - TV

lopez ::
Pozdravljeni,
prosim za pomoč pri povezovanju PC-TV z HDMI kablom. 6 mesecev star PC, kjateremu v garanciji zamenjana matična in grafična (ati hd 4650). Sedaj vgrajeni od drugega proizvajalca kot kupljeno. Po zamenjavi imam problem s priključitvijo preko HDMI kabla na TV. Nikakor ne uspem dobiti slike in zvoka. Računalnik ne zazna TV-ja (Philips 9613=. Pred zamenjavo je zadeva delovala 100%. Ko sem PC poslal ponovno na servis so mi zatrdili da je z grafično oziroma HDMI izhodom vse OK.
Poskusil še z drugim kablom, preveril TV, nameščeni najnovejši gonilniki. Na nadzorni plošči upravljanje zvočnih naprav prikaže: ATI HDMI Output NI PRIKLJUČENO. OS je Wista.
Hvala vsem.
prosim za pomoč pri povezovanju PC-TV z HDMI kablom. 6 mesecev star PC, kjateremu v garanciji zamenjana matična in grafična (ati hd 4650). Sedaj vgrajeni od drugega proizvajalca kot kupljeno. Po zamenjavi imam problem s priključitvijo preko HDMI kabla na TV. Nikakor ne uspem dobiti slike in zvoka. Računalnik ne zazna TV-ja (Philips 9613=. Pred zamenjavo je zadeva delovala 100%. Ko sem PC poslal ponovno na servis so mi zatrdili da je z grafično oziroma HDMI izhodom vse OK.
Poskusil še z drugim kablom, preveril TV, nameščeni najnovejši gonilniki. Na nadzorni plošči upravljanje zvočnih naprav prikaže: ATI HDMI Output NI PRIKLJUČENO. OS je Wista.
Hvala vsem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVI(PC)--->HDMI(TV) ni zvoka (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22162 (11274) | BorutK-73 |
» | tezava s prredvajanjem filmov preko HDMI kablaOddelek: Zvok in slika | 1397 (1194) | Trubar |
» | Ati HD 4870 1 gb vs Nvidia GTX 260 core 216 896 mbOddelek: Kaj kupiti | 2615 (1807) | ABX |
» | katero grafično (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4995 (4064) | bluefish |
» | Problemi: grafična karticaOddelek: Strojna oprema | 1368 (1157) | SebaR |