Forum » Loža » TUJCI NA SLO-TECHU?
TUJCI NA SLO-TECHU?
whatson ::
Zanima me, ce so na slo-tech forumu prijavljeni kaki izven Slovenije živeči ljudje?
npr. če se je kdo odselil iz Slovenije v Afganistan in je "član" tega foruma... ali pa če je kak slo-techer iz Hrvaške ali od kod drugot?...
whatson.xmix.net
npr. če se je kdo odselil iz Slovenije v Afganistan in je "član" tega foruma... ali pa če je kak slo-techer iz Hrvaške ali od kod drugot?...
whatson.xmix.net
- spremenil: whatson ()
Sergio ::
grozda je iz Srbije, točneje iz Niša, ampak je Srb, ni Slovenec, tko da ne spada v skupino tujcev iz Slovenije
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Yohan del Sud ::
To lahko admin ugotovi, ane?
Za primerjavo: na mojmu strežniku je bilo v mesecu decembru pet madžarov, dva finca in avstralec. Hrvatov pride pa tudi po dvajset na mesec...
Za primerjavo: na mojmu strežniku je bilo v mesecu decembru pet madžarov, dva finca in avstralec. Hrvatov pride pa tudi po dvajset na mesec...
miranpozar ::
Na željo in pritisk tujcev bo naša radodarna država sponzorirala priklop centra za begunce v Šiški na dve ADSL liniji. Bomo videli potem.
Warning: just a joke!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Warning: just a joke!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kazni iz tujine? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17689 (2452) | BadgerSkin |
» | Selitev znotraj EUOddelek: Loža | 2311 (1497) | Samson |
» | SMS v črno goroOddelek: Mobilne tehnologije | 901 (808) | ...:TOMI:... |
» | "Bitte raus!" na slovenskih tleh (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 10200 (6548) | Gandalfar |