Forum » Loža » Jankovicu je dolgcas
Jankovicu je dolgcas
Ramon dekers ::
Uf se je pa standard v Sloveniji res povišal. Le kje živim. Hm so začeli dajati hrano brezplačno? Je zdravstveno zavarovanje postalo brezplačno? No potem pa bo že držalo, verjetno ne živimo v isti državi!
Samuel ::
Ramon dekers je izjavil:
No oprosti, pa reciva delavec v vegradu. On si z poštenim delom lahko vsakih 50 let privošči hišo in jahto!
Vidiš demagogijo, iz svoje malhe potegneš en Vegrad?!
Kaj zdaj točno si hotel povedat z Vegradom? (ko bi dal vsaj kakšega podizvajalca v Stožicah... LOL, ampak nisi niti toliko spreten).
Letno vzdrževanje dvorane IN stadiona bo stalo Ljubljančana v povprečju 8.50 EVRA NA LETO.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Samuel ()
Ramon dekers je izjavil:
No oprosti, pa reciva delavec v vegradu. On si z poštenim delom lahko vsakih 50 let privošči hišo in jahto!
Vidiš demagogijo, iz svoje malhe potegneš en Vegrad?!
Kaj zdaj točno si hotel povedat z Vegradom? (ko bi dal vsaj kakšega podizvajalca v Stožicah... LOL, ampak nisi niti toliko spreten).
Letno vzdrževanje dvorane IN stadiona bo stalo Ljubljančana v povprečju 8.50 EVRA NA LETO.
Kaj si ti nepismen ali res neveš na kaj sem se hotel navezati?
Poglej koliko je vreden celoten projekt, še za štadion ni € od kje bo pa za vzdrževanje? Vidiš svojo (kmečko) logiko?
Povej mi samo od kje?
bluefish ::
Verjetno nisem edini, ki ne razume, kaj ima Vegrad pri vsem tem.
In letni stroški vzdrževanja ne bodo enaki stroškom gradnje. Kaj tukaj tebi ni jasno?
In letni stroški vzdrževanja ne bodo enaki stroškom gradnje. Kaj tukaj tebi ni jasno?
Moris, Ljubljana dobi stadion za vrednost zemljišča + cca 20M EUR (od tega je 8.5M evrov evropskega denarja, ki ga niso mogli porabiti drugi projekti).
"Verjetno nisem edini, ki ne razume, kaj ima Vegrad pri vsem tem"
OK vegradov delavec je bil PRIMER kako si lahko delavec v Sloveniji privošči vsakih 50 let jahto in hišo? Je dovolj jasno ali je potrebno še dodatno utemeljiti?
Meni ni samo jasno od kje bo prišel denar?Hotel sem povedati da se mi sanja ne kako bodo pokrili celoten projekt + obresti, o teh BORIH 8,5 miljona evrov letnega vzdrževanja niti nisem pomislil. Res je zanemarljiva številka.
OK vegradov delavec je bil PRIMER kako si lahko delavec v Sloveniji privošči vsakih 50 let jahto in hišo? Je dovolj jasno ali je potrebno še dodatno utemeljiti?
Meni ni samo jasno od kje bo prišel denar?Hotel sem povedati da se mi sanja ne kako bodo pokrili celoten projekt + obresti, o teh BORIH 8,5 miljona evrov letnega vzdrževanja niti nisem pomislil. Res je zanemarljiva številka.
Okapi ::
Poglej koliko je vreden celoten projekt, še za štadion ni EURKako ni? Štadion je zgrajen in 100% plačan. Kaj tebi ni jasno?
O.
Ramon dekers je izjavil:
očitno ti ne znaš brati...
- 8 EVROV IN 50 CENTOV na prebivalca Ljubljane bo stalo letno vzdrževanje obeh objektov (Veliko???? SPLOH NE)
- 8 in pol miliona evrov bo dobil MOL s strani razpisa denarja, ki bo iz EU (ostalih 900k EUR bo pa iz proračuna).
Zgodovina sprememb…
OK vegradov delavec je bil PRIMER kako si lahko delavec v Sloveniji privošči vsakih 50 let jahto in hišo? Je dovolj jasno ali je potrebno še dodatno utemeljiti?Oprosti, vendar si ti prvi povlekel delavca v to primerjavo. Vsakomur je jasno, da ima nek povprečen gradbeni delavec le malo šans, da pri nas sploh pride do lastnega stanovanja. Ampak s terminom delavec se označuje širok krog ljudi.
Žali bože, ampak kakšno poanto bi rad iz tega potegnil? In v Spodnji Kungoti tak delavec lahko pride do svojega stanovanja, v prestolnici PAČ NE.
Povsem brez kredita še človek s fakultetno izobrazbo težko pride skozi - tako pri nas kot tudi s strani nekaterih tako opevani tujini.
s čigavim denarjem?Z denarjem MOL.
Delavca s 700 do 800 evrov prihodkov. Brez kredita?Kaj ima sedaj kredit veze, saj si sam rekel, da po 50 letih varčevanja.
O.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
in mol ima toliko rezervSeveda jih ima. 8 hektarov mestnega zemljišča so prodali in s tem na ključ kupili stadion in dvorano. Kaj ti že spet ni jasno?
O.
in mol ima toliko rezerv. Banke so pa samo gledale?Nenadoma je kredit s strani bank v primeru stadiona problem. Ko pa ga vzame vsak večji investitor pri gradnji stanovanjskih ali tudi gospodarskih, trgovskih,... površin je pa vse OK in te ne moti?
chittax ::
in mol ima toliko rezervSeveda jih ima. 8 hektarov mestnega zemljišča so prodali in s tem na ključ kupili stadion in dvorano. Kaj ti že spet ni jasno?
O.
1 kvadratni meter zemljišča v ljubljani je baje vreden 200 eur, bravo g. J.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: chittax ()
Človek rata zmatran, ko mora takim osebkom vedno znova in znova razlagat kaj sploh javno-zasebno partnerstvo je. Meni se več ne da. Bodo volitve čez dva meseca povedale vse.
in mol ima toliko rezerv. Banke so pa samo gledale?Nenadoma je kredit s strani bank v primeru stadiona problem. Ko pa ga vzame vsak večji investitor pri gradnji stanovanjskih ali tudi gospodarskih, trgovskih,... površin je pa vse OK in te ne moti?
Je razlika ali ga vzame investitor ali občina. Lažje je iti investotrju v stečaj kot občini. No itak pa je naša NLB samo peskovnik za naše politike, Ko bo zadeva prodana, se ne bo tako odobravalo posojil,
1 kvadratni meter zemljišča v ljubljani je baje vreden 200 eur, bravo g. J.Ja, odličen posel je sklenil, ko je bila cena zemljišč na vrhuncu. Ampak tega mnogi očitno ne razumejo.
O.
Balandeque ::
Moskva spada med eno najbolj zadolženih mest na svetu. Že res, toda oni imajo naravna bogastva in si lahko to privoščijo in gradijo na tem.
Moris, ne rečem da ni, ampak daj vseeno link za tole trditev.
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.
the chicken was involved - the pig was committed.
Balandeque je izjavil:
Moskva spada med eno najbolj zadolženih mest na svetu. Že res, toda oni imajo naravna bogastva in si lahko to privoščijo in gradijo na tem.
Moris, ne rečem da ni, ampak daj vseeno link za tole trditev.
bom poskusil najti link, vendar je že nekaj časa od tega ko sem bral to zadevo.
Tukaj pa je nanizana situacija, kakršna je tudi v Sloveniji. Zadeva je identična. Pa naj še kak vol reče da je vse lepo in prav:
http://www.theatlantic.com/magazine/arc...
Double_J ::
Res se trudite pokazati, kako je vse normalno. Dejansko je zelo vsakdanje, za določene afriške države in tudi za Slovenijo.
Dve šivanki...
Mr.B ::
Državo, mesto, občino, krajevno skupnost, ne more voditi manager, ker je njegovo delo kontra - produktivno. Zakaj, smo že debatirali. Namig ti lahko dam Celovški dvori, kjer se po tržni ceni zemljišča in dela kupuje stanovanja za deprivilegirane skupnosti.... Namesto da se zemljišče v lasti MOL-a, v interesu sociale z aneksom spremeni v zazidljivo, in se tu po principu najcenejšega ponudnika zgradi bloke. In že vidim kako bodo pametni nekateri, da je sedaj to zemljišče dobilo tržno vrednost.....PA JA.
Enako velja to za une ovce, ki smatrajo da ni važno če kdo krade, važno da krade naš, in kaj naredi še za ovce. Naslednjič pa se ob prijetju plače zamisli kam je šel ta bruto, in kje so socialne pravice...
Enako velja to za une ovce, ki smatrajo da ni važno če kdo krade, važno da krade naš, in kaj naredi še za ovce. Naslednjič pa se ob prijetju plače zamisli kam je šel ta bruto, in kje so socialne pravice...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Ramon dekers je izjavil:
Tukaj pa je nanizana situacija, kakršna je tudi v Sloveniji. Zadeva je identična. Pa naj še kak vol reče da je vse lepo in prav:http://www.theatlantic.com/magazine/arc...
Si sploh prebral tale članek? Sploh veš o čem piše? O zadolženosti mest prav nič. To je članek, ki je nastal lani spomladi, ko je kriza dosegla dno. Krizo je povzročil finančni sektor. In o tem se gre v tem članku. Sploh nima nobene veze s to temo. Mi poveš kaj zaenega foha si sploh??
To, da je politika postavila Jankovića na čelo Mercatorja je čisto jasno. Saj je bil Mercator takrat v večinski lasti države (preko paradržavnih inštitucij). Kdo pa bi ga, če ne politika. Sploh mi ni jasno, zakaj se to tebi zdi tako čudno?? Sploh veš, kako funkcionirajo delniške družbe?
Fora je v tem, da je Janković silovito evoliral in to zaradi tega, ker je sposoben. Postavil je na noge Mercator, v tem trenutku postavlja na noge Ljubljano.
Državo, mesto, občino, krajevno skupnost, ne more voditi manager, ker je njegovo delo kontra - produktivno. Zakaj, smo že debatirali. Namig ti lahko dam Celovški dvori, kjer se po tržni ceni zemljišča in dela kupuje stanovanja za deprivilegirane skupnosti.....
Že to, da enačiš vodenje države z vodenjem mesta, da človeku misliti.. Pa še kako je vodenje mesta podobno managiranju podjetja. Po drugi strani, pa ima vodenje države silovito socialno konotacijo, saj je velik del proračuna praktično samo sociala. Tega je v vodenju mesta zelo malo.
Zgodovina sprememb…
Ja a res, kaj Mesto je druga država, z drugimi zakoni in politiko. Dej se zresni no, in nehaj misliti z Emocijo, ter začni misliti z drugo glavo.
Debatiranje s tabo Mr.B res predstavlja naslednjo evolucijo pri medsebojni komunikaciji človeštva.
Pa da se da Okapiju vsaki dan z vami preganjat... jao..
trla baba lan, da ji prođe dan...
Pa da se da Okapiju vsaki dan z vami preganjat... jao..
trla baba lan, da ji prođe dan...
Zgodovina sprememb…
Ramon dekers je izjavil:
Tukaj pa je nanizana situacija, kakršna je tudi v Sloveniji. Zadeva je identična. Pa naj še kak vol reče da je vse lepo in prav:http://www.theatlantic.com/magazine/arc...
Si sploh prebral tale članek? Sploh veš o čem piše? O zadolženosti mest prav nič. To je članek, ki je nastal lani spomladi, ko je kriza dosegla dno. Krizo je povzročil finančni sektor. In o tem se gre v tem članku. Sploh nima nobene veze s to temo. Mi poveš kaj zaenega foha si sploh??
To, da je politika postavila Jankovića na čelo Mercatorja je čisto jasno. Saj je bil Mercator takrat v večinski lasti države (preko paradržavnih inštitucij). Kdo pa bi ga, če ne politika. Sploh mi ni jasno, zakaj se to tebi zdi tako čudno?? Sploh veš, kako funkcionirajo delniške družbe?
Fora je v tem, da je Janković silovito evoliral in to zaradi tega, ker je sposoben. Postavil je na noge Mercator, v tem trenutku postavlja na noge Ljubljano.
Državo, mesto, občino, krajevno skupnost, ne more voditi manager, ker je njegovo delo kontra - produktivno. Zakaj, smo že debatirali. Namig ti lahko dam Celovški dvori, kjer se po tržni ceni zemljišča in dela kupuje stanovanja za deprivilegirane skupnosti.....
Že to, da enačiš vodenje države z vodenjem mesta, da človeku misliti.. Pa še kako je vodenje mesta podobno managiranju podjetja. Po drugi strani, pa ima vodenje države silovito socialno konotacijo, saj je velik del proračuna praktično samo sociala. Tega je v vodenju mesta zelo malo.
Jaz nevem ali se ti delaš norca, ali res neveš o čem piše tale zadeva1
In Russia, for instance, the private sector is now in serious trouble because, over the past five years or so, it borrowed at least $490 billion from global banks and investors on the assumption that the country’s energy sector could support a permanent increase in consumption throughout the economy. As Russia’s oligarchs spent this capital, acquiring other companies and embarking on ambitious investment plans that generated jobs, their importance to the political elite increased. Growing political support meant better access to lucrative contracts, tax breaks, and subsidies. And foreign investors could not have been more pleased; all other things being equal, they prefer to lend money to people who have the implicit backing of their national governments, even if that backing gives off the faint whiff of corruption.
But inevitably, emerging-market oligarchs get carried away; they waste money and build massive business empires on a mountain of debt. Local banks, sometimes pressured by the government, become too willing to extend credit to the elite and to those who depend on them. Overborrowing always ends badly, whether for an individual, a company, or a country. Sooner or later, credit conditions become tighter and no one will lend you money on anything close to affordable terms.
Govori o dolgu, dolgu ki ga ta država nima še manj ljubljana. Vse je lepo plačano v gotovini. Seveda ker imamo tako dobre managarje, ki zagotavljajo reden pritok denarja.
Saj, do sem si prišu, ja (članek je na več straneh, če ne veš slučajno).
No, zdaj pa razloži povezavo tega sestavka z zadolževanjem Moskve.
No, zdaj pa razloži povezavo tega sestavka z zadolževanjem Moskve.
Ne mi o sposobnostih, s tujim denarjem je lahko srati. Sposoben je Mirko Tuš ko je dejansko Sam ustvaril to kar sedaj stoji. Res jo postavljajo ja, in še nekaj časa jo bodo. Zadnjič ko sem v prestolnici natančneje želežniski postaji iskal kak sodoben cyber cafe, sem ga resda našel, notri pa računalniki iz leta 1980 prosim. To pišem ker sem imel opraviti neke zadeve v wordu 2006. Saj prestolnica ne premore niti urejenega sodobnega cyber cafeja. Bogi turisti.
"No, zdaj pa razloži povezavo tega sestavka z zadolževanjem Moskve"
sem že prej omenil pa je treba tebi dvakrat vse zadeve dopovedati ti še enkrat citiram:
"Moris, ne rečem da ni, ampak daj vseeno link za tole trditev. "
"bom poskusil najti link, vendar je že nekaj časa od tega ko sem bral to zadevo."
Ne mi o sposobnostih, s tujim denarjem je lahko srati. Sposoben je Mirko Tuš ko je dejansko Sam ustvaril to kar sedaj stoji. Res jo postavljajo ja, in še nekaj časa jo bodo. Zadnjič ko sem v prestolnici natančneje želežniski postaji iskal kak sodoben cyber cafe, sem ga resda našel, notri pa računalniki iz leta 1980 prosim. To pišem ker sem imel opraviti neke zadeve v wordu 2006. Saj prestolnica ne premore niti urejenega sodobnega cyber cafeja. Bogi turisti.
"No, zdaj pa razloži povezavo tega sestavka z zadolževanjem Moskve"
sem že prej omenil pa je treba tebi dvakrat vse zadeve dopovedati ti še enkrat citiram:
"Moris, ne rečem da ni, ampak daj vseeno link za tole trditev. "
"bom poskusil najti link, vendar je že nekaj časa od tega ko sem bral to zadevo."
djordjevic ::
Ramon dekers je izjavil:
Sposoben je Mirko Tuš ko je dejansko Sam ustvaril to kar sedaj stoji.
Mnjah, v tej besedni zvezi bi se dalo razpravljati o 'sam' in 'ustvaril', ampak glavno, da je on brezmadežni big kahuna poslovnež. Samo da laže zaspiš zvečer.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Mondeo, sej veš tistih 60milEUR, ki jih Jankovič na vsake toliko časa oplata naokoli, je pač z lufta prišlo. Se ne čudim da MOL ne dobi več kredita s poroštvom države, danes, pa še toliko težje, kot se je izkazalo z zabaviščno nakupovalnim parkom Merkator.
Torej imaš že prvi problem, da po ugodni tržni ceni kupuje stanovanja v celovških dvorih. To je izjemen manager, človek si bi mislil, da mu kaj v žep pade na njegovo uspešnost, mogoče njegova zgodba v Merkatorju......
Država se začne najprej z lokalno skupnostjo, potem na krajevno skupnost, potem na občino, potem na Mesto, toliko o državi. Za mesto začni razmišljati zakaj obstaja zgodba deficitarnih poklicev, itd...Država je majhni del sociale, še sploh če govorimo o libertarizmu. I Mesto Lubljana ni samozadostno, ima verjetno skoraj če že ne več 200 milEUR minusa v kreditih...
Vir uspešnosti Jankoviča v času Merkatorja, obstaja v unih pod preprogo skritih ovadb. Začne pa se kako družinsko podjetje sodeluje pri vsakem poslu kot posrednik med dobaviteljem in Merkatorejm. Toliko o uspešnosti.
Torej imaš že prvi problem, da po ugodni tržni ceni kupuje stanovanja v celovških dvorih. To je izjemen manager, človek si bi mislil, da mu kaj v žep pade na njegovo uspešnost, mogoče njegova zgodba v Merkatorju......
Država se začne najprej z lokalno skupnostjo, potem na krajevno skupnost, potem na občino, potem na Mesto, toliko o državi. Za mesto začni razmišljati zakaj obstaja zgodba deficitarnih poklicev, itd...Država je majhni del sociale, še sploh če govorimo o libertarizmu. I Mesto Lubljana ni samozadostno, ima verjetno skoraj če že ne več 200 milEUR minusa v kreditih...
Vir uspešnosti Jankoviča v času Merkatorja, obstaja v unih pod preprogo skritih ovadb. Začne pa se kako družinsko podjetje sodeluje pri vsakem poslu kot posrednik med dobaviteljem in Merkatorejm. Toliko o uspešnosti.
S tujim denarjem je lahko srati ja, ampak ga je treba pripeljati v mesto. Tega predhodniki niso bili sposobni. Čudno, da ko smo že pri zadolževanju, ne omeniš precej visoko zadolženost Tuša. Tudi on dobro serje s tujim denarjem, a?
Glej, tale članek nima nobene veze s tem threadom. Samo to se tebi ni zdelo problematično kakšne pol ure nazaj, jelda?
Glej, tale članek nima nobene veze s tem threadom. Samo to se tebi ni zdelo problematično kakšne pol ure nazaj, jelda?
Zgodovina sprememb…
Saj prestolnica ne premore niti urejenega sodobnega cyber cafeja.Ja, čudežev res ne zna delati. Lahko bi našel še 101 stvar, ki v Ljubljani ne štima ali je sploh ni, ampak bistvo je, da je teh stvari sedaj manj, kot jih je bilo pred 4 leti. V času prejšnjih županov od Strgarja naprej pa je bil uspeh že, če se stanje ni opazno poslabšalo.
Je pa treba po svoje občudovati vse, ki bodo njegovi protikandidati na volitvah. Ker podati se v vnaprej tako zelo izgubljeno borbo je zelo nehvaležno početje. Vprašanje, če bo kdo dobil več kot 10% glasov.
O.
S tujim denarjem je lahko srati ja, ampak ga je treba pripeljati v mesto. Tega predhodniki niso bili sposobni. Čudno, da ko smo že pri zadolževanju, ne omeniš precej visoko zadolženost Tuša. Tudi on dobro serje s tujim denarjem, a?
Glej, tale članek nima nobene veze s tem threadom. Samo to se tebi ni zdelo problematično kakše pol ure nazaj, jelda?
mogoče sem dal slab primer ko govorimo o tušu. Si pa totalen hmm kako naj se izrezim bolje rečeno revež, če misliš da ga je jankovič pripeljal kaj v mesto poleg svoje riti. Tisti članek dobro pove zgodbo o zadolževanju kaj se lahko zgodi in se BO zgodilo. Problem je če ti to razumeš ali ne.
Glej, tale članek nima nobene veze s tem threadom. Samo to se tebi ni zdelo problematično kakše pol ure nazaj, jelda?
mogoče sem dal slab primer ko govorimo o tušu. Si pa totalen hmm kako naj se izrezim bolje rečeno revež, če misliš da ga je jankovič pripeljal kaj v mesto poleg svoje riti. Tisti članek dobro pove zgodbo o zadolževanju kaj se lahko zgodi in se BO zgodilo. Problem je če ti to razumeš ali ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()
Double_J ::
Sej mafijci so tudi sposobni in to brez podpore režima, tako da to ni noben argument.
V našem primeru gre pač za nekega gospodarstvenika, kakršne je imel rad Milošević, da so mu rihtali zadeve.
V našem primeru gre pač za nekega gospodarstvenika, kakršne je imel rad Milošević, da so mu rihtali zadeve.
Dve šivanki...
Mr.B
Če je taki kriminalec, zakaj pa tožilstvo pod taktirko nasprotne opcije, ni sposobno najti ničesar?
Sam dolg sploh ni problematičen, če je uporabljen pametno za pridobivanje nove vrednosti.
Tisti članek nima nobene veze s tem threadom. Če bi hodil v pravo šolo, bi že vedel.
Če je taki kriminalec, zakaj pa tožilstvo pod taktirko nasprotne opcije, ni sposobno najti ničesar?
Sam dolg sploh ni problematičen, če je uporabljen pametno za pridobivanje nove vrednosti.
Ramon dekers je izjavil:
Tisti članek nima nobene veze s tem threadom. Če bi hodil v pravo šolo, bi že vedel.
Zgodovina sprememb…
Mr.B
kakšne nove vrednosti? Kako naj tožilstvo kaj naredi, če pa je celotno sodstvo povezano z vlado in posledično jankovičem? Kako je dobil dovoljenje za zaporo cest tovornjakov vse lepo pove, kako jankovič seže totalno povsod. Kaj pa tožilstvo lahko naredi? Kaj pa sodstvo lahko stori? Odredi odredbo za prekrite preiskovalne ukrepa? Ah pa saj on dela po črki zakona tu ni potrebe.
Zgodovina sprememb…
Policija in tožilstvo sta totalno pod zakonodajno vejo oblasti.
Pa mi povej zakaj se v Sloveniji še nikomur ni nič zgodilo?totalno nič? Nihče ni odgovarjal za svoja dejanja.
No če bi za svoja dejanja kdorkoli že odgovarjal s svojim premoženjem, in ne s tistim ki ga ima družba, podjetje, občina bi bila zgodba drugačna.
Tu pa ravnajo z denarjem kot svinje z mehom. Dolg je dober če se ustvarja vrednost ja? Tudi v Grčiji se, res ne opaziš tega!
Eh pa saj imamo NPK. Bodo že oni vse uredili. Pa še nova delovna mesta smo dobili.
Pa mi povej zakaj se v Sloveniji še nikomur ni nič zgodilo?totalno nič? Nihče ni odgovarjal za svoja dejanja.
No če bi za svoja dejanja kdorkoli že odgovarjal s svojim premoženjem, in ne s tistim ki ga ima družba, podjetje, občina bi bila zgodba drugačna.
Tu pa ravnajo z denarjem kot svinje z mehom. Dolg je dober če se ustvarja vrednost ja? Tudi v Grčiji se, res ne opaziš tega!
Eh pa saj imamo NPK. Bodo že oni vse uredili. Pa še nova delovna mesta smo dobili.
Zgodovina sprememb…
Mondeo, zgodba, kako so papirji romali iz Ljubljane na primorsko so ti znani, kar nekaj se je na to temo pisalo, kar googli,
Ej ti si maher, ni čudno da ti delovanje države ni znano... Še sploh, ko se na koncu izkaže, da večina tega dolga na koncu vnovči državna banka. Sej res polovico kredita, bo šlo v nakup igralcev, namreč, če vzameš statistiko polnih stadionov in dvoran v zadnjih desetih letih, in vzameš samo top 10%, se povprašaš koliko krat je bila dvorana razprodana, kaj šele da si videl babice z otroki na košarkaški tekmi :-)
Mondeo in ostali, ne govorimo tako o dobri Bejbi, pa moški začnemo razmišljati s spodnjo glavo. Začni razmišljati z zgornjo...
Ej ti si maher, ni čudno da ti delovanje države ni znano... Še sploh, ko se na koncu izkaže, da večina tega dolga na koncu vnovči državna banka. Sej res polovico kredita, bo šlo v nakup igralcev, namreč, če vzameš statistiko polnih stadionov in dvoran v zadnjih desetih letih, in vzameš samo top 10%, se povprašaš koliko krat je bila dvorana razprodana, kaj šele da si videl babice z otroki na košarkaški tekmi :-)
Mondeo in ostali, ne govorimo tako o dobri Bejbi, pa moški začnemo razmišljati s spodnjo glavo. Začni razmišljati z zgornjo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mr.B ()
Saj prestolnica ne premore niti urejenega sodobnega cyber cafeja.Ja, čudežev res ne zna delati. Lahko bi našel še 101 stvar, ki v Ljubljani ne štima ali je sploh ni, ampak bistvo je, da je teh stvari sedaj manj, kot jih je bilo pred 4 leti. V času prejšnjih županov od Strgarja naprej pa je bil uspeh že, če se stanje ni opazno poslabšalo.
Je pa treba po svoje občudovati vse, ki bodo njegovi protikandidati na volitvah. Ker podati se v vnaprej tako zelo izgubljeno borbo je zelo nehvaležno početje. Vprašanje, če bo kdo dobil več kot 10% glasov.
O.
Eh ovce bodo volile jankoviča to je jasno. Se bom pa smejal ko se bodo vrtoglavo povišali prespevki. Potem naj pa še kaka mamca reče da ne more dihati s svojo plačo/penzijo in kako je boga in država kriva za vse.
Ramon dekers je izjavil:
Policija in tožilstvo sta totalno pod zakonodajno vejo oblasti. Pa mi povej zakaj se v Sloveniji še nikomur ni nič zgodilo?totalno nič? Nihče ni odgovarjal za svoja dejanja.No če bi za svoja dejanja kdorkoli že odgovarjal s svojim premoženjem, in ne s tistim ki ga ima družba, podjetje, občina bi bila zgodba drugačna. Tu pa ravnajo z denarjem kot svinje z mehom. Dolg je dober če se ustvarja vrednost ja? Tudi v Grčiji se, res ne opaziš tega!
Pa kaj bleješ človek?? Mesto Ljubljana in Janković je tema. Ne Grčija in ne tvoja paranoja.
Ramon dekers je izjavil:
Eh ovce bodo volile jankoviča to je jasno. Se bom pa smejal ko se bodo vrtoglavo povišali prespevki. Potem naj pa še kaka mamca reče da ne more dihati s svojo plačo/penzijo in kako je boga in država kriva za vse.
Če je nekdo ovca s tem, da voli nekoga, potem pa bodi tako. Si pač ti ovca nasprotne strani.
Zgodovina sprememb…
če nisi ovca da ne opaziš da se nekdo obnaša kot dikator potem res nevem kje imaš glavo. Res se bom smejal ko se bodo dvignile cene, prispevki... Sploh tisti za vzdrževanje Ljubljane.
Ej ti si maher, ni čudno da ti delovanje države ni znano... Še sploh, ko se na koncu izkaže, da večina tega dolga na koncu vnovči državna banka. Sej res polovico kredita, bo šlo v nakup igralcev, namreč, če vzameš statistiko polnih stadionov in dvoran v zadnjih desetih letih, in vzameš samo top 10%, se povprašaš koliko krat je bila dvorana razprodana, kaj šele da si videl babice z otroki na košarkaški tekmi :-)Mondeo in ostali, ne govorimo tako o dobri Bejbi, pa moški začnemo razmišljati s spodnjo glavo. Začni razmišljati z zgornjo...
Hm.. koliko koncertov se napoveduje, ti sploh ne bom razlagal (ker tudi ne smem, ker je tajna). Nič bat, dvorane po svetu živijo predvsem od prireditev oz. koncertov in to ne športnih.
Ej, meni ni samo to jasno, kako to, da ti brihta, ne podpiraš Jankovića. S svojo zazidalno politiko bo vplival na nepremičninski trg v Ljubljani bolj kot tvoje zgodbice v sorodni temi, kjer že nekaj časa napoveduješ debakel cen. Tako boš enkrat vendarle prišel do tistih štirih kvadratov, ki jih rabiš.
Ramon dekers je izjavil:
če nisi ovca da ne opaziš da se nekdo obnaša kot dikator potem res nevem kje imaš glavo. Res se bom smejal ko se bodo dvignile cene, prispevki... Sploh tisti za vzdrževanje Ljubljane.
Mhm.. torej, sploh nimaš nobene veze z Ljubljano, ane. V bistvu samo serješ v tem threadu.
Zgodovina sprememb…
Mondeo, prej ko se zavedaš, da je tvoj NETO pri plači manjši zaradi nakupa Vegradovih stanovanj, prej ti bo jasno, da se miljon tu miljon tam počasi sešteje. Pa tu ne ciljam samo na Jankoviča. Tu je tvoj problem, da misliš, da bo ta minus nekdo drug plačal, ne TI in tvoji otroci. In nakup stanovanj v celovških dvorih, je slaba poslovna odločitev, saj bi če bi gradil MOL sam, bi gradil še za najmanj jurja manj, kot bo kot dober dil lupil Jankovič. In da Kupci za ostala stanovanja v Celovških dvorih se kar tepejo.
Ej ti si maher, ni čudno da ti delovanje države ni znano... Še sploh, ko se na koncu izkaže, da večina tega dolga na koncu vnovči državna banka. Sej res polovico kredita, bo šlo v nakup igralcev, namreč, če vzameš statistiko polnih stadionov in dvoran v zadnjih desetih letih, in vzameš samo top 10%, se povprašaš koliko krat je bila dvorana razprodana, kaj šele da si videl babice z otroki na košarkaški tekmi :-)Mondeo in ostali, ne govorimo tako o dobri Bejbi, pa moški začnemo razmišljati s spodnjo glavo. Začni razmišljati z zgornjo...
Hm.. koliko koncertov se napoveduje, ti sploh ne bom razlagal (ker tudi ne smem, ker je tajna). Nič bat, dvorane po svetu živijo predvsem od prireditev oz. koncertov in to ne športnih.
Ej, meni ni samo to jasno, kako to, da ti brihta, ne podpiraš Jankovića. S svojo zazidalno politiko bo vplival na nepremičninski trg v Ljubljani bolj kot tvoje zgodbice v sorodni temi, kjer že nekaj časa napoveduješ debakel cen. Tako boš enkrat vendarle prišel do tistih štirih kvadratov, ki jih rabiš.
Ramon dekers je izjavil:
Mhm.. torej, sploh nimaš nobene veze z Ljubljano, ane. V bistvu samo serješ v tem threadu.
Ker bo megalomansko dvorano z 12.500 sedeži praktično nemogoče (na)polniti, enako velja tudi za nogometni stadion (16.000 sedežev), so nekateri že izračunali, da naj bi športni center v Stožicah letno pridelal več sto tisoč evrov, če ne celo slab milijon evrov. Tako velika dvorana, denimo, je lahko rentabilna samo v primeru, če je dvakrat tedensko nabito polna (toda pozor, vstopnice morajo biti prodane, ne pa razdeljene zastonj), kar je praktično nemogoče. Kdo, za božjo voljo, pa jo bo napolnil? Glasbenik in županov prijatelj Jan Plestenjak?!
Ramon dekers je izjavil:
Ker bo megalomansko dvorano z 12.500 sedeži praktično nemogoče (na)polniti, enako velja tudi za nogometni stadion (16.000 sedežev), so nekateri že izračunali, da naj bi športni center v Stožicah letno pridelal več sto tisoč evrov, če ne celo slab milijon evrov. Tako velika dvorana, denimo, je lahko rentabilna samo v primeru, če je dvakrat tedensko nabito polna (toda pozor, vstopnice morajo biti prodane, ne pa razdeljene zastonj), kar je praktično nemogoče. Kdo, za božjo voljo, pa jo bo napolnil? Glasbenik in županov prijatelj Jan Plestenjak?!
Super ti to vidiš v prihodnost. Vidiš tudi svojo mogoče? Danes sem ti napisal, da bo celotno letno vzdrževanje obeh objektov povprečnega Ljubljnačana stalo dobrih 8 eurov. Torej, če bo pač en milion minusa, bo to pomenilo dobre 3 eure na leto, oziroma reci in piši ene 30 centov na mesec. Plačam komot, samo da imam oba objekta.
Mondeo, prej ko se zavedaš, da je tvoj NETO pri plači manjši zaradi nakupa Vegradovih stanovanj, prej ti bo jasno, da se miljon tu miljon tam počasi sešteje. Pa tu ne ciljam samo na Jankoviča. Tu je tvoj problem, da misliš, da bo ta minus nekdo drug plačal, ne TI in tvoji otroci. In nakup stanovanj v celovških dvorih, je slaba poslovna odločitev, saj bi če bi gradil MOL sam, bi gradil še za najmanj jurja manj, kot bo kot dober dil lupil Jankovič. In da Kupci za ostala stanovanja v Celovških dvorih se kar tepejo.
Svetujem ti, da če hočeš priti do poceni stanovanja v prihodnih letih, desetletjih, da PODPIRAŠ Jankovića. Tako da začni razmišljat z zgornjo glavo.
Zgodovina sprememb…
Sej mondeo, tiste 2 miljardi viška pri avtocestah, tudi toliko ne pridejo, in dokler ne dojameš, da se evro tu evro tam kar nabere, no sej ni problema, kak evro več prištej še za celovške dvore, pa malo za Emoniko, pa za nekaj mostov, itd, se nabere.... In mondejo, če bereš moje komentarje, pa če jih sploh razumeš, veš da ko napišem zabaviščno nakupovalni park Merkator, jemlji malo na široko, ker je kar nekaj slabih poslovnih odločitev uspešnega managerja...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lisičenje v Stožicah (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 23675 (20078) | Gregor P |
» | Zoki zmagal, Kangler v drugi krog (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 91410 (85948) | lexios |