Forum » Pomoč in nasveti » navigacija i-go
navigacija i-go
kardoš ::
Pozdrav.
Zanima me ,če gdo ima kakšne izkušnje z navigacijo I-GO bilo kakšen model.Vprašal bi tudi , ali gdo ve gdo uvaža omenjene navigacije?
Hvala za mnenja in pomoč.
Zanima me ,če gdo ima kakšne izkušnje z navigacijo I-GO bilo kakšen model.Vprašal bi tudi , ali gdo ve gdo uvaža omenjene navigacije?
Hvala za mnenja in pomoč.
masterpsi ::
Ravno ta teden sem se ukvarjal s navigacijo od šefa (I-GO). Žal ne vem modela na pamet. Iskal sem novejše karte (naložene so 2006). On sicer trdi, da se na internetu zastonj dobi update, kar nisem našel. Na torrentih sem sicer našel novejše karte, ampak... sem obdržal original. + samo v angleščini sem dobil. Nekam malo supporta se mi zdi, da sem našel na internetu. Sicer ne vem kako je z drugimi napravami, ampak po zagonu naprave, traja ene 3-5min, da naprava najde satelite, kar se mi zdi precej. Toliko mojih izkušenj..
LP
LP
Gogo ::
@masterpsi
Tukaj se poduči: http://www.alter.si/tabla/postlist.php/...
Tukaj se poduči: http://www.alter.si/tabla/postlist.php/...
Gigabyte Aorus B550 Elite|Ryzen 3 3100|GeForce GT 1030|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
LuGi ::
Obstaja mape za 8.0 in 8.3.. =) Na voljo mas paket najnovejsih map 2009.12.. ce le ves kje iskati
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LuGi ()
traxxas ::
Živjo!
Mam naloženo na tel. Samsung OMNIA.Se mi zdi da je kr OK.Dobra grafika ,3D ... ne moreš zgrešit.
Enostavno za uporabo ,čeprav ma veliko funkcij.Vsekakor PRIPOROČAM
L.P.
Mam naloženo na tel. Samsung OMNIA.Se mi zdi da je kr OK.Dobra grafika ,3D ... ne moreš zgrešit.
Enostavno za uporabo ,čeprav ma veliko funkcij.Vsekakor PRIPOROČAM
L.P.
Samson ::
Vsak ki gleda bolj na navigacijo (beri zgoraj omenjena dobra grafika) kakor na cesto je malce nevaren. Navigacija sodi kot pripomocek k voznji, hehe. Da nebo kdo kot tisti dedek ki je zapeljal v neko manjse jezero, potem pa krivico valil na navigacijo ker so imeli narisano da je tam pot...
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
St235 ::
Dobra grafika se nanaša na to, da je lepo razvidno kje voziš in kakšen bo potek poti. Tako si bistveno prihraniš čas ko moraš gledat na navigacijo kar pa je bistveno z vidika varnosti. Ravno tako 8.3 in naprej podpirajo simpatično funkcijo, da ti izrisuje smerne table pri več pasovnih cestah in večjih križiščih tako,da se dosti lažje pravilno razvrstiš. Jaz uporabljam iGO od verzije 2006 naprej in sem izjemno zadovoljen z njim.
Samson ::
Od hrvaskega razvijalca Mireo sprobajte Black Edition 3.1...Po moje best one navigacija. Karte odlicne, vmesnik preprost, zadeva enostavno dela kot mora. Jaz sem jo sprobal se preden je postal black edition in od tedaj sem nekako ostal na njej. Sej imam tudi Igo8, pa Igo Amigo, pa se novejso Spirit ampak se vedno me je black edition in pred tem via cardinale poimenovan se najbolj navdusil in najbolj tocno pripeljal. Garmin pa tako ali tako sami napihnjena kao najboljsa. Drugace pa te pelje v enosmerne kot za stavo, ne glede na nove ali stare mape.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero navigacijo kupiti??Oddelek: Kaj kupiti | 12291 (5613) | Tomson |
» | Katera navigacija Garmin 760 ali Navigon 7110 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 20200 (11046) | madmitch |
» | nakup navigacijske napraveOddelek: Kaj kupiti | 8772 (7278) | gti85kw |
⊘ | Myguide 3300Oddelek: Pomoč in nasveti | 4726 (1995) | bocco |