» »

Myguide 3300

Myguide 3300

bocco ::

Ima mogoče kdo kaj več izkušenj z Myguide 3300? Naprava kot taka je odlična, preprosta za uporabo, več funkcij kot konkurenčne navigacijske naprave za podobno ceno. Kartografija in podpora pa... Slovenija je sicer pokrita, tudi manjši kraji, vendar brez lokalnih detajlov. Manjša in večja mesta so pokrita ok, tudi hišne številke. Želel pa bi posodobiti kartografijo, tu pa se zakomplicira. Uradna stran je neuporabna, updatov ni, ni firmwara, ni novih POI, ni info o radarjih. Kje bi lahko te stvari posodobil? Če ne kartografije pa vsaj radarje, da me opozori, ko se vozim po SLO.
  • zaklenil: KoMar- ()

OldSkul ::

Kr takole bom reku. Ponavadi se lahko take naprave sheka in da notr MioMap ali TomTom

Vendar pa na tvojo napravo mislim, da ne gre nič od tega, tako da najbolje da jo prodaš...

Ja, ta mislim, da ima od Navteqa kartografijo. Res tu ni pomoči?

lotar12 ::

Imam isto navigacijo. Na napravo se da brez problema naložiti Igo ali TOMTOM navigacjski program. Uporablja že v osnovi Teleatlasove mape.

Mape se da dobiti na muli, vse kar je potrebno je nov licence file.

OldSkul ::

Lahko poveš kako se to naredi?
Lahko preko ZS!

Tudi mene zanima kako. Lahko tudi na privat?

psychoP ::

Jaz sem dobil na test "prazno" Myguide 3600 GO navigacijo.... kako spravit katerekoli karte in podobno na njo?? zraven je kartica 2GB. Uspel sem brez težav prit v win-se kjer lahko prosto zaganjam programe, slike, glasbo in podobo...

- kako spravit gor katerekoli karte?
- kako zamenjat sliko ozadja pri zagonu?

Če lahko kdorkoli prosim pomaga... HVALA vsem!!!

slovenc14 ::

tudi jaz imam isto navigacijo (myguide 3300) in me tudi nekaj zanima. lotar12 imaš mogoče kakšen email? prosil bi te za pomoč.
LP slovenc14

Zgodovina sprememb…

slovenc14 ::

lotar 12 lahko kakšen email. preko katerega bi ti zastavil nekja vprašanj glede te navigacije.
LP

nmetod ::

prosim za pomoč pri myguide3300 kako naložiš drug software na njega ali naložiš najnovejše karte katere so zaklenjene Hvala

igora ::

Glede te napravice imam tudi sam vprašanje. Z 3300 mi je kolega pobrisal originalni My Guide in mi naložu iGO 2006, ki mi dela brez problema. Ima le eno napako, ki je prej myguide ni imel, in to je da Bluetooth ne dela/se ga ne da priklicati, ko je vklopljena navigacija.
Če se predhodno povežeš s telefonom in potem vklopiš prostoročno telefoniranje, potem lahko samo sprejmeš klic, ne moreš pa da bi nekoga poklical iz navigacije.
Ali je kdo, ki je že ima tak primer in je to rešil
hvala za odgovore.

edit:
še to sem pozabu. Če v igopaht.txt dodaš še vrstico za explorer, se ti začne tudi 3300tka obnašati kot dlančnik.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: igora ()

staher35 ::

l.p.
Tudi jaz imam to napravico, prvi dotiki.
Zanima me kaj več o kartah in koliko je cena ker jst sem dal za njo 150€
ja in slovenščine ni gor!!

:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: staher35 ()

ikarnet ::

Zdravo,

Tudi jaz sem kupil Myguide 3300 in bi rad posodobil karte, predvsem Slovenije in Hrvaške. Če kdo zna in želi to narediti za primerno plačilo, se mi naj prosim javi na (031) 641 625.

LP Igor

Naložil sem si IGO 2008 in nekaj novejših kart okoliških držav in seveda Slovenije. Karta (slo) je precej bolj podrobna v primerjavi s tisto na igo 2006. Nekaj težav še imam z radarji saj me ne opozarja vedno, ampak mi nariše samo ikonco, razen na nekaterih redkih mestih opozarja tudi zvočno - ni panike, bom že poštimal. Pogrešam pa eno funkcijo in sicer Bluetooth. Tu enostavno nimam niti nastavitev za Bluetooth, da bi lahko povezal telefon z napravo. Kakšna rešitev?

JoskoMacher ::

Na Bolhi obstaja Myguide 4300 za 115€. Nekoliko novejši.

Deluje SLO opcija z junijskimi kartami od Monolita.

IGO 8 zna iz kartografije prikazati nekoliko več informacij kot Garmin. Zaenkrat.

Smo preverili 7 naprav pri 7. ljudeh.:)

Sem nabavil Myguide 4300 - vendar pod drugo blagovno znamko in sicer Mappy. V primerjavi z myguide 3300 nima Bluetooth in TMC antene, ni igric...
Navigacija ima naložen IGO8. Mogoče veste kako pridem do explorerja? Rad bi naložil nekaj aplikacij. V 3300 je bila datoteka addons.txt kjer sem vnesel vrstico za explorer - tu je ne najdem. Kakšna ideja?

JoskoMacher ::

Namesto ..\Mappy\Mappy.exe daj na kartico TotalCommander
za dlančnike ali kak drug - tebi prijaznejši explorer pa bo zaleglo za prvo silo. Bi samo omenil, da je Myguide 4300 in ravno tako Mappy šel v stečaj ker sta bila zasnovana predobro ampak s tem se je tudi cena dvignila v višave. Vsekakor dober nakup. Sam sem jih nabavil 20 kom. in do zdaj so vsi zadovoljni.
Original Myguide 4300 se je pa sicer naveliko dobavljal za hrvaški metro.

Sam kako namestiti? Dostop imam samo do multimedia player, navigacija igo in nastavitev.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GPS Navigacija - katero izbrat?

Oddelek: Pomoč in nasveti
206847 (4309) Frenckie
»

Kateri GPS za v avto se splača kupit teh časih ?

Oddelek: Kaj kupiti
367439 (4678) Kr_Edn
»

Katera navigacija Garmin 760 ali Navigon 7110 (strani: 1 2 )

9020123 (10969) madmitch
»

cestna navigacija

73979 (3069) levaky

Več podobnih tem