Forum » Omrežja in internet » Windows 98 in širokopasovna povezava
Windows 98 in širokopasovna povezava
demon#666 ::
Pozdravljeni!
Imam težavo vzpostavit povezavo z internetom na mašini, ki je stara kot zemlja in fura win 98.
Torej, priklopljeno je na siol optiko, menjal sem staro mrežno kartiico z novo (ki ima ethernet vhod). Kolikor vem, se mora povezava vzpostavit samodejno (ali se motim?, nevem saj doma nimam optike).
S3c google mi je dal tale rezultat, nisem še probal, a nebi rad šel na teren brez rešitve, saj nimam dostopa do neta.
Za nasvete se zahvaljujem.
Imam težavo vzpostavit povezavo z internetom na mašini, ki je stara kot zemlja in fura win 98.
Torej, priklopljeno je na siol optiko, menjal sem staro mrežno kartiico z novo (ki ima ethernet vhod). Kolikor vem, se mora povezava vzpostavit samodejno (ali se motim?, nevem saj doma nimam optike).
S3c google mi je dal tale rezultat, nisem še probal, a nebi rad šel na teren brez rešitve, saj nimam dostopa do neta.
Za nasvete se zahvaljujem.
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3
fosil ::
Pri siol optiki dobiš modem prospero, ki lahko deluje tudi kot ruter, tako da potem na samem računalniku ne rabiš pppoe. Samo router moraš pravilno naštimat.
Tako je!
demon#666 ::
In kj ruter naštimam na http://192.168.1.1/ po navodilih v knjižici?
Se opravičujem za malo neumna uprašanja
Se opravičujem za malo neumna uprašanja
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
ABX ::
Glede na to da Win98 nima firewalla boš postal del botneta takoj ko se boš povezal z PPPOE.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Spajky ::
Če rabi firewall, mu ga jest uploadam nekam (stari ZoneAlarm 2.1.44) ... meni še vedno dela bp ..
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
ABX ::
Če rabi firewall, mu ga jest uploadam nekam (stari ZoneAlarm 2.1.44) ... meni še vedno dela bp ..
Naj rekonfigurira modem od Siola da deluje kot router.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131692 (21179) | Qushaak |
» | Internet connection --- ON/OFF stikalo - kako?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1197 (1076) | trnvpeti |
» | Nadzor administratorjev in nadtornikov omrežjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1028 (934) | Daedalus |
» | Kateri antivirzs-požarni zid ??Oddelek: Programska oprema | 1751 (1415) | alkoo |
» | ZoneAlarm in ApacheOddelek: Omrežja in internet | 1286 (1191) | govno |