Forum » Izdelava spletišč » Kakšen naslov, naj dam strani!
Kakšen naslov, naj dam strani!
Tito ::
KIakšen naj bo naslov moje strani, kjer mam nekaj dobrot za divx slovenske podnapise in nekaj programov, predvsem, pa bo namenjena Strtegom!Seveda to še ni a bo postala !
www.podgana.com
To rabm, ker nesme bit Podganja zalega, saj ne dobim bannerja
Hvala
www.podgana.com
Hvala
- premaknil: Gandalfar ()
Kostko ::
razlog ?
Human stupidity is not convergent, it has no limit!
Prav, da je preveč hekesko?!?!?! LOL
prav, da oglaševalci ne vidijo radi da med podganami oglašujejo :D!
prav, da oglaševalci ne vidijo radi da med podganami oglašujejo :D!
Ziga Dolhar ::
Tito, dovolj je že tem o tvoji strani.
Imaš 24 ur časa, da svojo stran tkao prirediš, da bo ustrezala pravilom na Slo-Techu. Ker tvoje propagiranje strani ter vsebine je že ustreznica pisanju postov v "Igre", kjer folk dobiva nazive.
Žiga
Imaš 24 ur časa, da svojo stran tkao prirediš, da bo ustrezala pravilom na Slo-Techu. Ker tvoje propagiranje strani ter vsebine je že ustreznica pisanju postov v "Igre", kjer folk dobiva nazive.
Žiga
Gandalfar ::
da ne govorimo o tem, da je slabo za image postenega podjetja da oglasuje na straneh, ki ponujajo nelegalno vsebino. Kaj ce jih kdo poveze?
Si predstavljas afero, ki se lahko razvije iz tega =)
Drugace se pa strinjam z Zigggo. Porihtaj stran tako, da bo ustrezala S-T pravilom.
Si predstavljas afero, ki se lahko razvije iz tega =)
Drugace se pa strinjam z Zigggo. Porihtaj stran tako, da bo ustrezala S-T pravilom.
No sej mate prow, da preveč morim, s to stranjo, sam zanimal me je kakšen naj dam naslov in to je zdej res zadnič, ko omenjam to stran! Mogoče sem res mal pretiraval s tem, ampak nism opazil!
OK
OK
R0K ::
Kva sta vidva neki 'pametna'?!
Dejta si drugač mal bolj pogledat stran. Na strani nič nelegalnega.
Glede bannerjev Tito. NNNEEE splača se ti sekirat. V slo. je itak internetno oglaševanje v moškem spolnem udu! Pri teh stvareh lohk zaslužijo samo strani kot so Slo-Tech, Mobisux in podobne..
Ker ti povem iz prve roke, da brez dnevnega obiska okol 1000, ne boš mel niti za pir!
Dejta si drugač mal bolj pogledat stran. Na strani nič nelegalnega.
Glede bannerjev Tito. NNNEEE splača se ti sekirat. V slo. je itak internetno oglaševanje v moškem spolnem udu! Pri teh stvareh lohk zaslužijo samo strani kot so Slo-Tech, Mobisux in podobne..
Ker ti povem iz prve roke, da brez dnevnega obiska okol 1000, ne boš mel niti za pir!
Poglejte zdej, z novim imenom
Tist Warcraft sem odstranu!
Tist Warcraft sem odstranu!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tito ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaprli Sloreactor (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18473 (5023) | opeter |
» | Kako učinkovito povečati obisk na novi strani? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 13249 (10376) | Tydek |
⊘ | Kakšno hujskanje! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 9951 (8302) | perci |
» | DC SLOVENSKI HUBOddelek: Omrežja in internet | 8992 (2795) | Tito |
» | imam spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 1687 (968) | SLOWWWeb.net |