Forum » Operacijski sistemi » WMware in logitech setpoint
WMware in logitech setpoint
djordjevic ::
Pozdravljeni!
Imam eno zagato, pa me zanima, če mi lahko kdo pomaga. Zaradi nezdružljivosti določenega programa z novejšimi različicami windows (po xp), poganjam xp-jev v visti prek vmwara. Imam pa en problem. V tistem programu imam običajno na svoji MX revolution nastavljene hitre gumbe, v wmwaru pa mi setpoint ne pokaže zavihka z nastavitvami, ker očitno prepozna samo neko generic miš. Poskusil sem že marsikaj - od raznih tutorialov, s katerimi so se ubadali že eni pred menoj, pa mi ni nič pomagalo. Ima kdo kak nasvet? Bom zelo hvaležen.
lp, Dejan
Imam eno zagato, pa me zanima, če mi lahko kdo pomaga. Zaradi nezdružljivosti določenega programa z novejšimi različicami windows (po xp), poganjam xp-jev v visti prek vmwara. Imam pa en problem. V tistem programu imam običajno na svoji MX revolution nastavljene hitre gumbe, v wmwaru pa mi setpoint ne pokaže zavihka z nastavitvami, ker očitno prepozna samo neko generic miš. Poskusil sem že marsikaj - od raznih tutorialov, s katerimi so se ubadali že eni pred menoj, pa mi ni nič pomagalo. Ima kdo kak nasvet? Bom zelo hvaležen.
lp, Dejan
No grave is deep enough to keep us in chains.
djordjevic ::
Če ima sicer kdo rešitev, bom vesel, sicer pa sem že rešil z workaroundom. Tipke sem sprogramiral kot default, nato pa določil 'običajne' v chromu, wordu in tako dalje. Ni idealno, je pa veliko boljše od prejšnjega stanja.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Unlock Huawei P10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1734 (843) | Kumbaja |
» | Računalnik se ponovno zažene namesto ugasneOddelek: Strojna oprema | 6915 (3728) | solatko |
» | Driverji za zunanji TD - Windows VistaOddelek: Operacijski sistemi | 1203 (1149) | AnaNika |
» | slo-tech slovenjenje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12585 (9430) | moj_nick |
» | kako narediti najbolši DivX?Oddelek: Zvok in slika | 2045 (1495) | matevzm |