Forum » Pomoč in nasveti » Microsoft Download Center mi prenaša podatke na napačen disk!
Microsoft Download Center mi prenaša podatke na napačen disk!
AlenX ::
Stvarje v tem,da imam disk razdeljen na C in D. C je manjši in je namenjen za reševanje pri težjih problemih na D .
Ko pa hočem iz
http://www.microsoft.com/downloads prenesti določene upgrade ali update,pa mi jih avtomatsko inštalira na c: .... (to ne velja za vse,jih je pa kar nekaj)
Se da to rešiti? Vem da so neke nastavitve,kateri patrticiji daš prednost itd...
Ko pa hočem iz
http://www.microsoft.com/downloads prenesti določene upgrade ali update,pa mi jih avtomatsko inštalira na c: .... (to ne velja za vse,jih je pa kar nekaj)
Se da to rešiti? Vem da so neke nastavitve,kateri patrticiji daš prednost itd...
AlenX ::
Mogoče nisem bil točen. Aktivno uporabljam particijo D z win xp (manjšo particijo C uporabim samo v primeru kakšnega errora na particiji D)
Ampak ko hočem iz že omenjene windowsove strani prenesti določene nove verzije (Danes sem hotel prenesti .net runtime 3.5 sp1) ,mi jih prenese na particijo C! Avtomatsko. Brez vprašanja. Brez možnosti izbire.
Se razume?
Ampak ko hočem iz že omenjene windowsove strani prenesti določene nove verzije (Danes sem hotel prenesti .net runtime 3.5 sp1) ,mi jih prenese na particijo C! Avtomatsko. Brez vprašanja. Brez možnosti izbire.
Se razume?
darkolord ::
Očitno si enkrat shranil datoteko na C: in izbral, da naj te ne sprašuje več.
Poskusi tukaj:
rdeč O gumb zgoraj levo -> Preferences -> Advanced -> Downloads -> odkljukaj Hide file types opened with Opera -> v okenček vpiši exe -> Edit -> izberi Show Download Dialog, če še ni izbran
Poskusi tukaj:
rdeč O gumb zgoraj levo -> Preferences -> Advanced -> Downloads -> odkljukaj Hide file types opened with Opera -> v okenček vpiši exe -> Edit -> izberi Show Download Dialog, če še ni izbran
bluefish ::
Če je tako kot pri FF, potem naslednjič pazi, da ne boš označil, da vse nadaljnje datoteke spet shranjuje avtomatsko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7, težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1742 (1287) | solatko |
» | išče se rešitevOddelek: Operacijski sistemi | 1647 (1232) | bluefish |
» | Virus - uničen trdi disk???Oddelek: Strojna oprema | 1442 (1236) | shrimataji |
» | kako instalirati dva operacijska sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2136 (1914) | Ziga Dolhar |
» | Rabim Win98 zagonsko disketo NUJNO!Oddelek: Programska oprema | 1284 (1160) | Huey P |