Forum » Strojna oprema » celeron strikes again!
celeron strikes again!
gorenc ::
povejte mi s katerim procesorjem se lahko primerja hitrost celerona 1700?
a je vsaj tako hiter kot AMD 1.2Ghz?
katero plato priporocate?
hvala za vsakrsen odgovor!
a je vsaj tako hiter kot AMD 1.2Ghz?
katero plato priporocate?
hvala za vsakrsen odgovor!
dr.J ::
Poglej na www.tomshardware.com, tam in še marsikje so ga pretestirali po dolgem in počez.
Je hitrejši od Durona 1300, pa še to ne vedno. Ko je potrebna velika prepustnost pomnilnika, je celeron seveda boljši, ko pa je treba kaj izračunati, je pa slabši.
Seveda za enak denar dobiš precej hitrejše zadeve.
Je hitrejši od Durona 1300, pa še to ne vedno. Ko je potrebna velika prepustnost pomnilnika, je celeron seveda boljši, ko pa je treba kaj izračunati, je pa slabši.
Seveda za enak denar dobiš precej hitrejše zadeve.
gorenc ::
sem ze prebral vse, pravtako na anandtech. ponekod je bil zaradi manjsega predpomnilnika celo majceno pocasnjesi od celerona 1200! bolj me zanimajo vase izkusnje.
nisem zagreti igralec 3d iger, rad pa igram se bolj zahtevne simulacije (letenje) zato nisem cisto preprican ce bo stvar delovala.
katere plate se najbolje obnesejo? s cipom intel 845?
nisem zagreti igralec 3d iger, rad pa igram se bolj zahtevne simulacije (letenje) zato nisem cisto preprican ce bo stvar delovala.
katere plate se najbolje obnesejo? s cipom intel 845?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 16 gb ali 32 gb RAM??Oddelek: Kaj kupiti | 6165 (4618) | Venum |
» | K: Procesor za hitro preracunavanje v programu ANSYSOddelek: Kaj kupiti | 1986 (1744) | IvoJan |
» | katera matična in ram za AMD?Oddelek: Kaj kupiti | 748 (602) | svetetko |
» | Igrica s PodmornicoOddelek: Igre | 2342 (1605) | MedusasPath |
» | Gdo ve kaj več??? Procesorji na diamantni osnoviOddelek: Znanost in tehnologija | 2051 (1880) | Grey |