Forum » Pomoč in nasveti » izvoz podatkov iz excela in worda v pdf datoteko
izvoz podatkov iz excela in worda v pdf datoteko
toxius ::
namestiš si pdf printer in potem daš tiskat iz worda ali excela in izbereš ta pdf printer.... npr. Bullzip printer
T-Mac ::
ne jst bi rad da imam datoteko pdf ne da printam?da imam recimo 20 datotek iz excela in 15 datotek iz worda skupaj v eni datoteki v pdf koncnici
toxius ::
ne jst bi rad da imam datoteko pdf ne da printam?da imam recimo 20 datotek iz excela in 15 datotek iz worda skupaj v eni datoteki v pdf koncnici
pdf printer ne natisne na papir ampak shrani v datoteko pdf...
Združevanje več pdfjev v enega pa je potem možno s kakšnim foxit readerjem ali acrobat readerjem professional...
Drugače pa si lahko tudi naložiš open office 3.2, ki ima že integriran pdf tiskalnik oz. lahko direktno v pdf shraniš in odpira vse office datoteke
Zgodovina sprememb…
- spremenil: toxius ()
SynTax64 ::
Virtualni pdf printer ti dobesedno ne printa ampak ti dejansko izvozi v .pdf format. S tem da pri izvozu moraš izbrati, tako kot če bi hotel printati nek dokument(Ctrl+P) pri čemer označiš prej omenjeni "virtualni tiskalnik" ta ti pa potem datoteko dejansko izvozi v .pdf format.
Zraven tistega prej ko ti je svetoval kolega poglej še "CutePDF"
Zraven tistega prej ko ti je svetoval kolega poglej še "CutePDF"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SynTax64 ()
BadB0y ::
Ce imas word 2007 obstalaj plugin od MS da lahko iz worda excela shranis v pdf. V primeru da hoces npr 50 doc-ov konvertat v pdf-je pa je primopdf prava stvar za tebe.
T-Mac ::
se eno vprasanje...zrihtal sem to z Bullzip printer...torej neko excel datoteko sem pretvoril v pdf...ali se da vec razlicnih excelovih in wordovih dodotek zdruzit v eno pdf datoteko?
sem ze sam ugotovil hvala
sem ze sam ugotovil hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: T-Mac ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba iz .doc v .pdfOddelek: Programska oprema | 2438 (2246) | opeter |
» | MS Word - vprašanje :)Oddelek: Programska oprema | 1283 (1072) | opeter |
» | Zaklepanje dokumentaOddelek: Programska oprema | 6427 (6150) | Rasho |
» | Office 12 bo podpiral PDFOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5926 (4245) | amigo_no1 |
» | Kako napisati pdfOddelek: Pomoč in nasveti | 2241 (2147) | goba |