Forum » Pomoč in nasveti » Kako napisati pdf
Kako napisati pdf
Krampi ::
Pozdravljeni
Mam vprašanje kako bi seminarsko nalogo ki je pisana v wordu spremenu v pdf fajl v acrobat reader?
Not mam tud ene par slik in me zanima kako se da to nardit, če se jo ne da spremenit, me zanima kako sploh lah ustvarjaš pdf datoteke z tekstom in slikami pa da bi tm napisu ali prlepu vsebino in slike?
Mogoče laično vprašanje vendar se še nisem spopadel s takim postopkom.
Hvala za pomoč!
Lp
Krampi
Mam vprašanje kako bi seminarsko nalogo ki je pisana v wordu spremenu v pdf fajl v acrobat reader?
Not mam tud ene par slik in me zanima kako se da to nardit, če se jo ne da spremenit, me zanima kako sploh lah ustvarjaš pdf datoteke z tekstom in slikami pa da bi tm napisu ali prlepu vsebino in slike?
Mogoče laično vprašanje vendar se še nisem spopadel s takim postopkom.
Hvala za pomoč!
Lp
Krampi
sash ::
Potrebuješ "polno" verzijo Acrobat-a ali pa kak drug pdf maker in nato se ti zraven instalira še en pdf printer, ko imaš tvojo datoteko spisano samo enostavno sprintaš s tem printerjem in dobiš .pdf datoteko - vključno z slikcami
men se osebno zlo dopade pdfFactory - malo pogooglaj
men se osebno zlo dopade pdfFactory - malo pogooglaj
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
tratto ::
Krampi in vsi ostali, ki neprestano sprašujete, kako narediti pdf. Če zadevo oblikuješ v Wordu (in roko na srce, večina ljudi potrebuje le pretvorbo iz Worda ali Excela).
Obstaja preprosta, zastonj (in legalna) zadeva, ki se imenuje Cute PDF. Tukaj je download link.
Zadeva deluje kot virtualni printer in ko želiš pretvoriti kako datoteko v pdf, le izbereš "PDF printer" iz seznama printerjev in izbereš lokacijo ter ime datoteke, ki jo želiš ustvariti. Bolj enostavno ne bi moglo biti.
Obstaja preprosta, zastonj (in legalna) zadeva, ki se imenuje Cute PDF. Tukaj je download link.
Zadeva deluje kot virtualni printer in ko želiš pretvoriti kako datoteko v pdf, le izbereš "PDF printer" iz seznama printerjev in izbereš lokacijo ter ime datoteke, ki jo želiš ustvariti. Bolj enostavno ne bi moglo biti.
sajmon ::
- navidezni tiskalnik, ki stiska v pdf format ( http://sourceforge.net/projects/pdfcreator/),
- OpenOfice ima vgrajeno podporo za shranjevanje v pdf.
- OpenOfice ima vgrajeno podporo za shranjevanje v pdf.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako wordove datoteke pretvoriti v pdf format?Oddelek: Programska oprema | 6302 (6193) | jan01 |
» | Office 12 bo podpiral PDFOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5926 (4245) | amigo_no1 |
» | kako narediti Adobov PDF fajl ?Oddelek: Programska oprema | 4047 (3880) | kuglvinkl |
» | HTML v PdfOddelek: Programska oprema | 1872 (1767) | Fukomuko |
» | .doc v .pdfOddelek: Programska oprema | 2799 (2554) | 2tiLen |