» »

Ali si računalnik zapomni poškodbe

Ali si računalnik zapomni poškodbe

oprs7 ::

živjo,
moj problem je sledeč. Rad bi izvedel ali je možno, da si je računalnik kje v registru ali kje drugje zapisal da sem razbil zaslon od prenosnika in priključil drugi zaslon preko vga priklopa?

Če kdo kaj ve o tem naj mi pomaga, saj se moram prepričat da ni možno iz računalnika izvlecit podatka, kdaj sem jaz razbil ekran!

Hvala
  • polepsal: Mavrik ()

Wox ::

Odvisno od starosti le tega. Če je star ga že malce demenca daje. Če pa je novejši pa si kojci zapomni.

gapic_8 ::

am...kaj pa VGA vklop si preveril? lahko da je z njim kaj narobe!

Tilen ::

Dalo bi se zvedet KDAJ si priklopil drug zaslon, kako bo pa nekdo dokazal ZAKAJ si ga priklopil? Rečeš da si rabil extended desktop in to je to.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Sepravi če povzamem lahko ugotovijo kdaj sem drugi zaslon priklopil preko vga-ja, ne morejo pa ugotoviti kdaj se je zaslon na prenosniku razbil!

Tilen ::

Nekako tako.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

st0jko ::

Če vračaš v garancijo je itak pametno backup podatkov naredit, in disk napolnit z enkami..
keks?

KoMar- ::

Hvala, ker goljufaš trgovino in s tem delaš izdelke dražje za vse ostale.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KoMar- ()

jukoz ::

No sej, v trgovini so pa itak tolk dobri da zbit zaslon kar na garancijo zamenjajo...

bukev ::

po moje tole nima veze z garancijo, ampak je tip razbil služben prenosnik in hoče to sedaj utajiti, da mu ga ne bi zaračunali.
se zgodi!:P
bukev

antonhac ::

Tilen je izjavil:

Dalo bi se zvedet KDAJ si priklopil drug zaslon,..

Lahko prosim pojasniš kako je to izvedljivo!

WamPIRe- ::

Ja sej pa ko se stvar prinese na servis, se le-ta na licu mesta pregleda, popiše in opiše vidne napake oz. fizične poškodbe...

Pyr0Beast ::

V bistvu je to ali si priklapljal zunanji ekran ali ne popolnoma irelevantno.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

mihec87 ::

Seveda si zapomne,če ga tepeš al pa kj nebo hoto delat,možno da te strese(tak ko pes ko te vgrizne)..

333333 ::

Jaz ne vem zakaj komplicirate tolk rad bi bil samo ziher da ni logirano... , verjetno zadeva res ni logirana (ker računalnik si ne more zapomnit kdaj jih je dobil po p*** edino kaj bi lahko bilo shranjeno je kdaj si preklopil monitor sploh pa ce je bila takrat kakšna napaka, ali pa lahko da imaš tudi shranjen kak msn log ali kaj podobnega z datumom kjer si recimo prijatelju povedal da si zlomil ekran....) za ziher pa pobrisi vse evente iz sistemskih logov (start - control panel - administrative tools - event viewer - desni klik na system in aplication pa delete all). pol se zloadi ccleaner pobrisi se tam vse svoje sledi in defragmentiraj sistem (da se podatki prepisejo oz je manjsa verjetnost da so obnovljeni) pa je toto. :)
Spiritual

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 333333 ()

naj povem da stvar sploh ne uveljavljam v garanciji, tku da ne govorite da goljufam trgovino.
@poe_T najlepša ti hvala za nasvet, žal je računalnik že na pregledu, ampak se moram prepričat, da mi ne bodo trdili, da so nevem kaj ugotovili v resnici pa blefirajo!

bluefish ::

Sicer odvisno od strokovnosti pregleda, vendar se jasno da ločiti, če je ekran prenehal delati zaradi padca ali pa je okvara kje drugje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

vertiakla črta čez ekran

Oddelek: Pomoč in nasveti
417689 (3026) KTr1sk
»

iMac pokaže samo črno sliko

Oddelek: Strojna oprema
262131 (1515) #000000
»

Težave z LCD zaslonom prenosnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
898508 (5893) denci
»

problem z lcd zaslonom

Oddelek: Pomoč in nasveti
122248 (2082) denabiker
»

Kako peljati sliko iz prenosnika na externi zaslon

Oddelek: Zvok in slika
8781 (725) T-Majo

Več podobnih tem