» »

Slovenija ima talent 2010

Slovenija ima talent 2010

««
«
1 / 7
»»

Vajenc ::

Danes sem slišal pesem Tears in heaven v izvedbi Petra Vodepa. Fenomenalno! V nadaljevanju pa zasledil še Lino. Zgleda, da bo nekaj iz tega showa.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

blackbfm ::

Take oddaje so v Sloveniji bolj same sebi namen, tako da je vseeno kdo zmaga. Kdorkoli že bo, bo hitro poniknil. Razen če gre v tujino in mu tudi tam uspe.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: blackbfm ()

JayKay ::

koliko sem videl iz tega posnetka je slovenska produkcija te licenčne oddaje pričakovano n dosti nižjem nivoju kot orignal. Saj ne, da je bila UK verzija presežek televizije,ampka tole....

Berserker ::

Pa sami neki emoti skačejo po odru, en kolega mi je pravo da je en celo štrikal ROFLOL.

DarwiN ::

@Vajenc: Tale Peter Vodepa je katastrofa. Pri Simonu nebi niti 20 sekund odpel in bi ga že naknal..

Ampak ajde, bodimo skromni, saj je bilo vnaprej jasno, da bo talenta bore malo.... Osebno sem pričakoval še hujšo katastrofo. Me je tisti zadnji nastopajoči pozitivno presenetil. Tisti 22 letnik s sedmimi otroci pod palcem..
Evo sem ga poyoutubal : Alen Vogrinec


Drugač pa se v UK in US trudijo preferirat tiste ne-pevske talente, ker sicer pevci vse pohrustajo..Jim je celo že vsaj 2x uspelo, da je zmagal ne-pevski akt.. No, pri nas te možnosti praktično ni..

Pa žirijo bi lahko malo bolj konstruktivno in spontano nabavli.. Kastelic zna bit skoraj izključno le prijazen , tista Lucienne je povsem mimo, Branko "Simon wannabe" pa izključno samo resen..
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Icematxyz ::

Osebno sem dve sezoni spremljal "highlits" angleške verzije. Se pravi po vsaki oddaji tisto najboljše povzetek. In zadeva ni bila slaba.

POP tv po raznih "lenuh" oddajah in zadnji "kurac" kmetiji če se ne motim v finalu krika? Ima za moje pojme res neko nizko raven navdušenja z moje strani. Nekako tako je šel indeks dol kot pri borzah zadnje čase POP TV z moje strani. Do te zadnje kmetije kjer so si za moje pojme že nakopali sramoto kaki butli so.

Takšna oddaja pa kdo ve. Ne bom v naprej rekel da bo zanič. Ker je vse skupaj še najmanj odvisno od POP tv. Res je da oni priskrbijo žirijo, publiko, oder, kamere pa tudi kakšne zakulisne igre prav gotovo.

Ampak temu navkljub na oder vseeno potem stopi nekdo ki meni da ima kaj za pokazati.

To pa me ne moti v bistvu kje gledam. Me ne bi čudilo če bi tak tip oddaje imela nacionalka. Zakaj pa ne. Pokaži kaj znaš če misliš da imaš kaj za pokazati. Tega ne bom v naprej obsojal. Tudi na spletu če se spraviš k kakšnem open source projektu in začneš objavljat php kodo lahko izpadeš smešno. Pa kaj. Brez tega da bi se kdo opogumil bi bil svet dosti manj zabaven.

Upam samo da ne bo uspelo POP tv zadeve spet spraviti na kako vulgarno raven v katero so se avestno in upam si trditi namenoma se čedalje bolj spuščali. Pa da se zavedajo da nosijo neko odgovornost pri vsem skupaj ki ni samo podrejena maksimiziranju dobička. Ampak da je še zraven treba tudi prave vrednote poudariti in nagraditi.

Zgodovina sprememb…

Lonsarg ::

Aja eni gledate tako oddajo, da bi kak talent videl? HAHA

Jaz če že bi gledal tako oddajo samo zato, da bi videl gor totalne polomije, ki se osmešjo in bruke nardijo, to je za gledat :D Lepih nastopov se daogledat kake profesionalce, taka oddaja je pa zato, da se folku v glavo režiš, sproščujoča smeha polna oddaja :)

Vajenc ::

Darwin no ja, očitno je Peter stvar okusa. Kaj pa Lina? Jaz rečem, da je talent in pol, glede na to, da pri šestih ne more imeti dolgoletnih pevskih vaj za sabo.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

subby ::

po mojem bi blo najprej treba najdet sposobno žirijo, potem pa šele začet iskat talente

Vikking ::

Vajenc je izjavil:

Darwin no ja, očitno je Peter stvar okusa. Kaj pa Lina? Jaz rečem, da je talent in pol, glede na to, da pri šestih ne more imeti dolgoletnih pevskih vaj za sabo.


6 letnik pa tja do 15 let nimajo kaj iskat v takih šovih. Se je že v tujini zikazalo kot izjemno slabo, ter ob jokih in dretjih ko si izpadali, so vsi imeli težave.
Sreči se nobenemu ni nikoli uspelo daleč uvrstiti.

Vajenc ::

6 letnik pa tja do 15 let nimajo kaj iskat v takih šovih. Se je že v tujini zikazalo kot izjemno slabo, ter ob jokih in dretjih ko si izpadali, so vsi imeli težave. Sreči se nobenemu ni nikoli uspelo daleč uvrstiti.
Slava mora biti težko breme tudi odraslim. Prinese pa tudi kaj dobrega, zato jaz ne obtožujem staršev teh talentov. Je pa hecen Petrov ata, ko tako odkrito podoživlja sebe ob uspehu sina ;)
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Invictus ::

Oddaja je mal brez zveze. Pač licenca britanske. Nič narobe s tem. Sam komisija je bolj tako. Lucien bi morala biti zgoraj brez da bi bilo zanimivo.

Na koncu bo itak zmagala punca z največjimi joški ...

Saj ni važno kaj bo počela.

LP I.

m0LN4r ::

1. Kje so slovenci?
2. Kje so talenti?

Al je to nek stand up comedy show?

V žerijo bi dal neke kritike, ki se ukvarjajo z vsem...
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: m0LN4r ()

Vikking ::

Vajenc je izjavil:

6 letnik pa tja do 15 let nimajo kaj iskat v takih šovih. Se je že v tujini zikazalo kot izjemno slabo, ter ob jokih in dretjih ko si izpadali, so vsi imeli težave. Sreči se nobenemu ni nikoli uspelo daleč uvrstiti.
Slava mora biti težko breme tudi odraslim. Prinese pa tudi kaj dobrega, zato jaz ne obtožujem staršev teh talentov. Je pa hecen Petrov ata, ko tako odkrito podoživlja sebe ob uspehu sina ;)


Da ti pokažem kaj mislim:





To ne spada na takšne show-e. Sreči ko se gre zares, sodniki odločajo po talentu, ki ga pravzaprav ti otročički, nimajo talenta razvitega, za nastope na takšnih showih. Ali plešejo ali pojejo, sreči vsi pravičas izpadejo.

Vajenc ::

Tista prva se je kar simpatično izšla;)
Drugače pa je jok del odraščanja. Tudi v šoli jokajo, ko dobijo slabe ocene ali pa ko kuža umre, pa ko se barbika zgubi ... bolj me skrbi, kaj bi bilo ko bi zmagala in bi jo morda čez 5 let pozabili. To je hudo, ko si enkrat visoko pa padeš. Po drugi strani pa je to lahko stopnica višje pri ustvarjanju kariere.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

JayKay ::

no v UK se je začela 4. sezona BGT. Talente si lahko pogledate na YT.

mastah ::

tle sploh ni talentov, krneki, ena tmala fato opanasa in to je talent, mislm omfg

strictom ::

Kar je z našim talentom zgrešeno, je žirija in nič drugega. Talenti se vedno najdejo, pri nas sicer manj.

V žiriji bi morali biti najmanj dipl. muzikologi z par let izkušnjami. Ne pa neka kvazi pevka k še svojih komadov ne more lipsyncat na playback baba blesava, Kastelic pa niti ne vem kaj ma veze z glasbo. Pač tam je, jebiga, ena znana osebnost. Žirija more bit sposobna objektivno ocenit, ali ma tista mala 6 letna puža talent al ne.

Večino se jih spusti naprej zarad hendikepa (5 let star, družina pomrla v gozdnem požaru, aktivno najstniško življenje s 22imi froci, preboleva gobavost, ...)


Moja favoritka :)
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

imagodei ::

Definitivno to kar pride skozi na Slovenskem Talentu ni (vedno) talent. Tolažim se, da je to šele predizbor. Načeloma pa gredo naprej vsi, ki niso ravno totalni invalidi. Po eni strani moramo razumet, da ima SLO 2 milijona prebivalcev in je pač toliko težje najti dovolj materiala za četrtfinale, polfinale in finale. Treba je imeti nekaj zaloge. Če sem prav razumel, bodo v naslednjem krogu izbrali 50 polfinalistov. Izmed teh 50-ih jih bo pa nekaj šlo naprej v finale. Če hočejo imeti "četrtfinale", kjer bodo izbrali 50 najboljših, jih morajo spustit skozi vsaj kakih 100, 150, potem pa bili talenti ali pa zgolj dobro naučeni.

No, po drugi strani pa zaenkrat tole izbiranje ni bilo izbiranje talenta (nadarjenosti), ampak potenciala. In še to zgolj pogojno. Mislim, to, da nekdo lepo zna peti, še ni talent. Če nekdo 5 let obiskuje solo petje se pač pričakuje, da bo znal zapeti boljše, kot nek vaški veseljak, ki poje skupaj s pijansko družbo - to nima veze s talentom. Otrok v 5. razredu osnovne šole tudi zna bolj tekoče brati, kot otrok v 1. razredu. Talent, kar se tiče petja, je lahko kvečjemu otrok ali mladostnik do 15. leta, ki brez ene same ure učenja petja zapoje zahtevno pesem praktično brez večjih napak.

Prav tako ni talent, če otrok 8 let hodi v plesno šolo in zna lepo zaplesati. Takšni talenti imajo organizirana plesna tekmovanja in če so zares dobri, se dokazujejo tam. Plesni talent je lahko 4 letni mulček, ki brez organiziranega in sistematičnega treninga pokaže nadpovprečno nadarjenost (ja, talent) za ples.

OK, pa da se ne bom omejil samo na otroke - dejmo rečt, da pri takšnem iskanju talentov odkrivamo tudi mladostnike in odrasle anonimneže, ki nimajo zgolj talenta v ožjem smislu, ampak so nekaj dosegli s trdim delom. Vseeno menim, da bi morali iskati izključno amaterje in samouke, ne pa ljudi, ki 10 let obiskujejo ure solo petja pri profesionalnem učitelju.
- Hoc est qui sumus -

jest10 ::

Strictom, tuda ta tvoja favoritka prav lepo fuša, tiste parktat ko podrgne po violini pa tudi ne prikaže nič posebnega;)

Gregor P ::

Sam sicer ne spremljam teh oddaj, sem pa si ogledal prvo; malo dolgočasno je bilo zrežirano vse skupaj, veliko je odrezanega in v glavnem ti povedo, da si moraš večino zadev itak ogledati na spletu. Ampak se mi pa oddaja ne zdi na slabem nivoju, ali neokusna, recimo niti pod razno ni na ravni kakšne "Kmetije". Gre pa seveda vse skupaj v prvi vrsti za "show business".

So pa na Youtubu itak vsi videi, vsaj tistih tekmovalcev, ki so prišli uspešno skozi žirijo in o katerih govorijo potem vsi naokoli. Meni sta recimo zelo dobra Duo Angel, pevka Saša in kitarist Miha:

The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Okapi ::

Mene bolj zanima, zakaj je potrebno za takšne oddaje plačevati licenco. Slovenska RTV je imela prvo oddajo "Pokaži kaj znaš" že pred 55 leti!

O.

Gregor P ::

Sedaj, če se gremo kdo je bil prvi, verjetno pridemo tudi do kakšne knjige s takšno tematiko.8-)

Še pred RTV pa so bili zgleda na CBS z oddajo Talent Scouts (1946)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gregor P ()

Okapi ::

Saj ni problem v tem, kdo je prvi talente iskal. To je isto kot s kvizi. Vprašanje je, zakaj moraš ravno licenčno oddajo kupit, namesto da bi si sam izmislil nekaj takšnega, mogoče še boljšega.

O.

Gregor P ::

Morda imajo oni že pač tak dobro dodelan koncept s celotno opremo (torej ne samo ideja na papirju, ampak celotna tehnična avdiovizualno računalniška in druga oprema itd.), da je kupiti licenco (s celotnim paketom) veliko ceneje; morda imaš tudi manj težav z avtorskimi pravicami ipd.

Saj če to naredi neka komercialna TV kot je POP TV oz. lastniki v ozadju se mi ne zdi problematično; morda gre celo za njihove partnerje, ali pa izmenjavo licenc; na globalni ravni seveda med matičnimi firmami.

Porazno bi bilo, če bi to storila državna RTV, ki jo imamo ravno zato, da si sama izmišlja koncepte in eksperimentira na raznovrstnih področjih.:|
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

fosil ::

Treba je vedet, da je to TV oddaja in je torej namenjena zabavanju gledalcev niti slučajno pa ni namenjena iskanju talentov. To je pač samo ime oddaje.

Kot prvo lahko sodelujejo samo tisti, ki znajo svoj "talent" pokazat na odru v 5. minutah. S tem takoj izločiš kakšnih 99% talentov na vseh drugih področjih. Verjetno se lahko vsak spomni cel kup ljudi, ki so resnično talentirani, pa niti slučajno ne bi prišli v poštev za tole oddajo.

Kot drugo je pomemben predvsem nastop in izbor pesmi. Če izbereš kakšno manj znano ali priljubljeno zadevo, ne bo pravega učinka, tudi če si dober.

Potem gre seveda še za vprašanje, ali si resnično talent, ali si pač stvar dosegel z dolgoletnim treningom.

Pa seveda še nelogičnosti. Na primer, kako je lahko talentirana skupina? Ali to pomeni da so talentirani vsi, več kot pol, dve tretjini?

Sicer pa je slovenska beseda za talent nadarjenost.
Tako je!

Okapi ::

Morda imajo oni že pač tak dobro dodelan koncept s celotno opremo
Kakšno opremo? Tri gumbi, ki prižgejo X?

V resnici je vzrok samo ziheraštvo televizije na eni strani (morebitne provizije pustimo tokrat ob strani), in na drugi morda še možganska opranost gledalcev, če ti res mislijo, da je licenčna oddaja boljša od domače.

O.

Gregor P ::

Ne smeš pozabiti, da govorimo o komercialni TV, te morajo pač nekaj narediti s čim manj vloženega denarja, truda. Zato pa na globalni ravni tudi sodelujejo med seboj, da lahko tako čim ceneje konkurirajo na posamičnih trgih.

Za boljšo predstavo si lahko vzameš kot primer Dnevnik državne RTV in pa 24ur POP TV, in pogledaš koliko ljudi dela pravzaprav oz. soustvarja ti oddaji in koliko denarja namenijo za to; ali pa morda še bolje, koliko ljudi dela na MMC portalu in koliko na 24ur.com. Razlika je vsekakor opazna, predvsem v vsebini, ampak povprečni gledalec to niti ne opazi in ga niti ne zanima.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

tinlad3n ::

Mogli bi slišat včeraj zadnjo kandidatko. Mislim ženska se enači z aguilero oz. jo celo prekaša. Kakšen glas kakšen ritem. Svaka ji čast. To je pa res talent.

jest10 ::

No ja... Meni ni bila prav nič posebnega.

Nikec3 ::

jest10 je izjavil:

No ja... Meni ni bila prav nič posebnega.


Previdno glede takih komentarjev. Maja Keuc je najboljša na celih talentih, boste videli ko bo kasneje na tekmovanju odpela še kakšno pesem.

Sims ::

Ok, poje odlično, samo jaz vidim na trenutke podobnost z Anastacio - Link je samo, da se ve katero mislim, pesem je naključna ... -

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sims ()

Nikec3 ::

Timurlenk ::

rok kranjc je hodil eno leto za mano na gimnaziji :)

snow ::

Timurlenk je izjavil:

rok kranjc je hodil eno leto za mano na gimnaziji :)


Waw ful dobro!
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

UNIVERZUM ::

Dejansko prvi in edini talent v oddaji do sedaj. Ostali potrebujejo še pa še vaje (recimo Alen-vsaj mislim da je to model iz konca prve oddaje). In ja, barva njenega glasu prej spominja na Anastacio kot na Cristino.

Spet sem začel verjeti, da slovenija premore dobre ženske vokale (ker sem sit pojočih misic,silikonskih blondink inn ostale šare ki se je navlekla na sceno-pa ne da bi jih poslušal). Žal mi je Pušlarce, ker je po tisti zmagi in albumu kar izpuhtela.
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe

Gregor P ::

UNIVERZUM je izjavil:

Dejansko prvi in edini talent v oddaji do sedaj.
Kdo to? In kaj točno sedaj pomeni nadarjenost? Ker je kar nekaj ljudi bilo v oddajah, ki so dejansko znali peti, tako da se nikakor ne da nikogar zaenkrat definirati kot prvi in edini:|
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

jest10 ::

Nikec3 je izjavil:

jest10 je izjavil:

No ja... Meni ni bila prav nič posebnega.


Previdno glede takih komentarjev. Maja Keuc je najboljša na celih talentih, boste videli ko bo kasneje na tekmovanju odpela še kakšno pesem.

Zakaj previdno?
Za moje pojme niti v sivo povprečje ne spada. Če pa bo tole najboljše kar lahko na teh "talentih" pokažejo, je pa res žalost.
Je pa res, da se povprečnemu Janezu, ki se s petjem sreča le 2x na leto, ko se pijani derejo na fešti, tole zdi oh in sploh super. Tisti ki pa redno poslušamo pravo petje, se pa le kislo nasmihamo.

lexios ::

Jest10, kakšna referenca pravega slovenskega (saj v Sloveniji redno poslušate pravo petje, ne?) petja mogoče? ;)

Wox ::

jest10 je izjavil:

Tisti ki pa redno poslušamo pravo petje, se pa le kislo nasmihamo.


Kje to? A u kakšnem samostanu?

roli ::

Eh mal preveč zbirčni ste eni. Glede na to, da je to šele prvi krog pa sploh.

Tiste katere so naprej spustili so bili čisto OK - razen par jih je blo, ki nebi smeli priti naprej. Ostali pa so le pokazali nekaj.

Kar se te zadnje tiče - OK je zapela samo meni osebno ni nič posebnega.
http://www.r00li.com

jest10 ::

Wox je izjavil:

jest10 je izjavil:

Tisti ki pa redno poslušamo pravo petje, se pa le kislo nasmihamo.


Kje to? A u kakšnem samostanu?

Za začetek kar doma

lexios je izjavil:

Jest10, kakšna referenca pravega slovenskega (saj v Sloveniji redno poslušate pravo petje, ne?) petja mogoče? ;)

Brez skrbi, razne pop "zvezde" niso nobena referenca.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jest10 ()

UNIVERZUM ::

@lexios +1

@Gregor P

Znati peti- Šolani operni pevci/ke niso talent (no neke vrste so), talent bi bili v primeru da bi se prijavili preden so začeli s šolanjem. Ostalo cviljnje in poizkušanje oponašati nekoga je pa pravi polom do sedaj (malce je presenetil en tipo k je pel neki o nebesih in to zato ker se ni trudil oponašati izvirnega pevca ampak je zapel po svoje).

Govoril sem pa o Maji, katere link je malce nad mojim postom.
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe

jest10 ::

UNIVERZUM je izjavil:

@lexios +1

@Gregor P

Znati peti- Šolani operni pevci/ke niso talent (no neke vrste so), talent bi bili v primeru da bi se prijavili preden so začeli s šolanjem. Ostalo cviljnje in poizkušanje oponašati nekoga je pa pravi polom do sedaj (malce je presenetil en tipo k je pel neki o nebesih in to zato ker se ni trudil oponašati izvirnega pevca ampak je zapel po svoje).

Govoril sem pa o Maji, katere link je malce nad mojim postom.

Šolani pevci, da niso talenti? Ma daj no, ne se hecat...
Moraš biti velik talent, da lahko sploh začneš kaj sanjati o kakšnem resnejšem šolanju petja.

Sicer pa pravi talenti ne hodijo popevat/igrat v oddaje za iskanje talentov. Ti se izkažejo drugje;)

Gregor P ::

Če bi se res šlo samo za nadarjenost, potem nekateri resnično ne bi smeli priti že skozi prvi širši izbor. Tako pa lahko gledamo kvazi pevce in pevke, ki veselo samozavestno "fušajo" pred komisijo. To je za nekatere očitno ta zabavni del, meni se pa ne zdi pošteno do njih, da jim niso že takoj na začetku povedali, da ne znajo peti. Ampak kot rečeno gre za "show business". Hej morda jim pa celo uspe, če navdušijo publiko.

In drži, ne moreš priti na nobeno resno glasbeno šolo oz. univerzo, če že v začetku ne pokažeš nadarjenosti. Običajno imaš itak sprejemne izpite, kjer preizkusijo tvoje teoretično znanje in praktično glasbeno nadarjenost.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

bluefish ::

Gregor P je izjavil:

In drži, ne moreš priti na nobeno resno glasbeno šolo oz. univerzo, če že v začetku ne pokažeš nadarjenosti. Običajno imaš itak sprejemne izpite, kjer preizkusijo tvoje teoretično znanje in praktično glasbeno nadarjenost.
Problem je, da so se sem prijavili tudi nekateri, ki kao obiskujejo učne ure solo petja 4+ leta, pa pojejo slabše kot "samouki". Imajo očitno nekatere šole precej nizek prag.

Gregor P ::

To so verjetno mišljene kakšne zasebne šole, ali pa tiste začetne, ki jih imajo v posamičnih šolah, občinah, kjer lahko sploh šele začneš oz. se praktično prvič srečaš z glasbo; lahko si pa seveda tudi preposto izmišljujejo in glasbenih šol še od daleč niso videli.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

jest10 ::

bluefish je izjavil:

Gregor P je izjavil:

In drži, ne moreš priti na nobeno resno glasbeno šolo oz. univerzo, če že v začetku ne pokažeš nadarjenosti. Običajno imaš itak sprejemne izpite, kjer preizkusijo tvoje teoretično znanje in praktično glasbeno nadarjenost.
Problem je, da so se sem prijavili tudi nekateri, ki kao obiskujejo učne ure solo petja 4+ leta, pa pojejo slabše kot "samouki". Imajo očitno nekatere šole precej nizek prag.

Privat učne ure so nekaj čisto drugega, kot učenje v glasbenih šolah.
Privat glavno da plačaš, koliko si dober dostikrat ni pomembno. V glasbeni šoli pa moreš biti res dober, da te spustijo na solo petje(razen v primeru, če primanjkuje interesentov, takrat malo znižajo kriterije)

Gregor P ::

Pa še takrat morajo biti vsaj intonančno pravilni.:D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Wox ::

Bi ta "show" prebavil vse talente v trollanju?
««
«
1 / 7
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Eminem v. Universal

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
4411799 (8952) alphasaphir
»

Sodobnejša glasba (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
5211977 (10945) Jst
»

Eminem in ostala muzika

Oddelek: Sedem umetnosti
499924 (8589) Gladi
»

Eurosong/Evrovizija 2011 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22432460 (25917) mojsterleo
»

EMA 2011

Oddelek: Loža
385756 (4664) mojsterleo

Več podobnih tem