» »

Teževe z dostavo paketa.

Teževe z dostavo paketa.

#000000 ::

Na kitajskem sem kupil neko zadevo in ob plačilu dodatno doplačal za expresno dostavo.

Paket je bil oddan in je lepo prišel do Velike Britanije, tam so ga verjetno tudi carinili.

pošilatelj je plačal dostavo euro 48, na dostavni službi pa mi devojčica tupi da bom čakal 6 dni, pač ena država en dan "kao" mene pa zanima če jih lahko v skrajni sili tožim, ker plačana je dostava v 48 urah oni pa se tega očitno ne nameravajo držat, se prav da me hočejo zavestno nategnit po domače rečeno.

KoMar- ::

Katera dostavna služba to?

vlado1 ::

lahko jih tožiš če so oni zajebal(slovenija,slovensko ,slovaška..)oz da paket že v osnovi ni prišel v pravo državo ponavadi se pri boljših firmah pošiljke sledijo preko črtne kode in tako lahko prek interneta slediš pošiljko je pa pogoj da ti pošiljatelj da številko črtne kode.imajo pa lahko finte "višja sila",carina.....torej kot je reko komar prek kere firme je šlo oziroma je pošiljatelj sploh napisal dostaviti v 48 urah ali je pa finta pa piše možno dostaviti v 48 urah ali pa piše kje dostavijo v 48 urah ponavadi imajo hitre pošte več con cona 1 cona 2 cona 3.....
KOLKO GNARA TOLKO MUZIKE

darkolord ::

Teh 48 ur ti seveda ne garantirajo...

Kenshin ::

Če je način dostave "euro 48" potem gre za Parcelforce in če si pogledaš pogoje na njihovi strani ti lepo piše, da je 48 urna dostava samo za večja (in bolj pomembna) evropska mesta (Slovenije ni na seznamu). Ostali imajo z "euro 48" 3-4 dni dostavo.
Če je pa bilo poslano "Global Express" imaš 3 dni dostavo.

Dobra novica je pa, da si v primeru zamude opravičen do kompenzacije. Tako, da si malce poglej njihovo stran.

Ja je parcelforce, tkole zgleda trenutno stanje na parceforce

tako pa kaže kitajska zadeva

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: #000000 ()

Avenger ::

Enkrat mi je paket nekje iz east coast Amerike priletel v 2h dneh v slovenijo (preko več letališč), potem sem po 2h dneh s carine dobil obvestilo, da naj dostavim račun ali nevemkajže, po faksiranju sem dobil zadevo še čez 2 dni. Torej, US-SLO 2 dni, carina-dom, 4 dni. Birokracija je vedno ozko grlo...
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Šimpanz ::

Najprej ti ne moreš nobenega tožit saj z kurirsko službo nimaš nobenega odnosa. Transport je plačal pošiljatelj, torej se lahko samo on buni kurirski službi. Ti pa lahko težiš samo pošiljatelju.

No sej nam tožu nobenga, itak je zgleda res da rabi za vsako državo 1 dan pa da se na glavo postaviš.

Teden nazaj je iz Hong Konga rabil paket 1 dan na carini sem uspel dobit paket prej preden sem dobil po pošti obvestilo o prispeli pošiljki :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

časi dostave dostavnih servisev ?

Oddelek: Loža
247914 (2977) fikus_
»

DPD pustil paket v veži bloka (strani: 1 2 )

6311624 (9622) Zelnick
»

Poštno ležeče - Spielfeld (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8436433 (19553) AgiZ
»

Pošiljanje vrednih stvari po pošti v tujino

3611453 (10802) lexios
»

Izgubljena pošiljka (strani: 1 2 )

5718971 (11601) Šimpanz

Več podobnih tem