Forum » Konzole » polnjenje pspja
polnjenje pspja
22gapi22 ::
živjo,
izgubil sem polnilec od pspja in do zdaj sem ga polnil preko usb kabla, zadaj pa se mi je baterija spraznila do konca in ga ne morem več prižgai. težava pa je v tem, da se prek usbja ne polne če ni prižgan.
ali kdo ve kako naj vsaj za toliko časa prižgem psp, da bi se začel polniti.
lp in hvala za pomoč
izgubil sem polnilec od pspja in do zdaj sem ga polnil preko usb kabla, zadaj pa se mi je baterija spraznila do konca in ga ne morem več prižgai. težava pa je v tem, da se prek usbja ne polne če ni prižgan.
ali kdo ve kako naj vsaj za toliko časa prižgem psp, da bi se začel polniti.
lp in hvala za pomoč
St235 ::
Edina rešitev, ki jo vidim je kak univerzalni polnilec, ki ima različne nastavke na koncu. samo pazi, da ga nastaviš na ustrezno napetost. Drugač pa če poznaš koga, ki ima PSP in ti ga tolk nafila da se prižge.
22gapi22 ::
ah sej sm že "rešu" problem. najdu sm en polnilec, ki ima isto napetost (preveru sm tut z volt metrom) in paše not. ko sm ga vtaknu se je začeu polniti in sm ga prižgal. ko pa sem vanj vtaknil usb kabel pa je crknu in napisou da nima baterije. od takrt naprej se noče več polniti in mislm da se je skuru čeprov ne vem zakaj
lp
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 22gapi22 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LED svetilka - diode utripajoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1971 (1451) | taz |
» | Brivnik ter vprašanje o bateriji!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2966 (2737) | Highlag |
» | Polnilci NiMH baterijOddelek: Kaj kupiti | 3102 (2827) | jype |
» | Ali lahko shranim baterije v polnilcu?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1689 (1541) | c00L3r |
» | kapaciteta polnilnih baterijOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7420 (7032) | door_man |