Forum » Pomoč in nasveti » Kako zagnati nov prenosni računalnik?
Kako zagnati nov prenosni računalnik?
GT-Turbo ::
Prosim da mi pomagate!
Kupil sem računalnik v Big Bangu, ko sem ga pa odprl, in začel z inštalacijo, pa vidim, da so mi dali skrivljen cd. Pa mi prosim povejte, kje se da dobiti dodatna navodila, ali mogoče veste kako se to inštalera?
-Baterija se more polniti koliko ur?
LP..
P.S CD ne dela!!
Kupil sem računalnik v Big Bangu, ko sem ga pa odprl, in začel z inštalacijo, pa vidim, da so mi dali skrivljen cd. Pa mi prosim povejte, kje se da dobiti dodatna navodila, ali mogoče veste kako se to inštalera?
-Baterija se more polniti koliko ur?
LP..
P.S CD ne dela!!
Duhec ::
Več povej!
Kateri prenosnik je to?
Si ga kupil s prednaloženim operacijskim sistemom ali brez ?
Če brez potem se moraš sam brihtat kje dobiti sistem.
Za "skrivljen" cd (kaj piše na njem?) se pa le obrni na prodajalca sistema.
Mogoče so gor samo navodila za uporabo ali gonilniki, brez sistema in ti kot tak, dokler računalnik ne deluje, ne koristi najbolj.
Kateri prenosnik je to?
Si ga kupil s prednaloženim operacijskim sistemom ali brez ?
Če brez potem se moraš sam brihtat kje dobiti sistem.
Za "skrivljen" cd (kaj piše na njem?) se pa le obrni na prodajalca sistema.
Mogoče so gor samo navodila za uporabo ali gonilniki, brez sistema in ti kot tak, dokler računalnik ne deluje, ne koristi najbolj.
fosil ::
Običajno je v takih primerih OS že inštaliran na prenosniku in ga ne rabiš instalirat iz CD-ja.
CD pa se potem uporablja za recovery ali pa so gor driverji. Vsekakor pa ga nesi zamenjat, ker ti zna nekoč v prihodnosti priti prav.
CD pa se potem uporablja za recovery ali pa so gor driverji. Vsekakor pa ga nesi zamenjat, ker ti zna nekoč v prihodnosti priti prav.
Tako je!
bluefish ::
Če so gor le navodila za uporabo, potem ni krize, ker jih lahko najdeš na Toshibini strani. Vseeno pa jih je včasih dobro imeti pri roki - če imaš čas, potem vsekakor zahtevaj nov CD, drugače pa ga lahko mirne volje uporabiš za frizbi.
ja je že, so mi iz BIG BANGA poslali, da je 16 ur dovolj, hvala za pomoč, že inštaliram windowse!
LP
LP
madog ::
Računalnik Toshiba Satellite L550-117
Z operacijskim sistemom
Kaj a še enkrat winse nalagaš????
A nisi rekel da jih imaš že naložene???
ne so gor, sam ne vem procente mi nalaga?... LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GT-Turbo ()
aja pa še nekaj, kaj ste pravili, da je treba baterijo vzeti ven takrat ko sem priklopljen na elektriko?
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Toshiba Satellite L500-13T, ima kdo ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 12436 (5302) | lopov |
» | Pomoč: Toshiba L550-117Oddelek: Kaj kupiti | 7232 (6506) | toshibaL550 |
⊘ | Računalnik star 1 teden se prižiga 1 uro (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6264 (5099) | bluefish |
» | Delovanje iger na prenoscu---Oddelek: Igre | 1486 (1091) | Bor H |
» | Need Drivers ALL for laptopOddelek: Pomoč in nasveti | 1531 (1005) | jan01 |