Forum » Pomoč in nasveti » Blue screen,freeze
Blue screen,freeze
Lepi66 ::
Zdravo!!
Imam en velik problem. Pri igranju raznih igric mi kar naenkrat javi blue screen, ali pa mi igrica kar freezne. Npr COD2,COD4 mi loada mapo.Na sredi loada use freezne, treba resetirat racunalnik. Zgudi se tudi da mi naenkrat javi blue screen in treba use restratat.Racunalnik imam dovolj mocan.
Hvala
Imam en velik problem. Pri igranju raznih igric mi kar naenkrat javi blue screen, ali pa mi igrica kar freezne. Npr COD2,COD4 mi loada mapo.Na sredi loada use freezne, treba resetirat racunalnik. Zgudi se tudi da mi naenkrat javi blue screen in treba use restratat.Racunalnik imam dovolj mocan.
Hvala
detroit ::
ok kot v vsakmu postu o blue screenih povem,
zloudej whocrashed pa analizirej, če nisi nek maher prepusti drugemu
zloudej whocrashed pa analizirej, če nisi nek maher prepusti drugemu
Skero
st0jko ::
Slikaj modri ekran in prilepi sliko.
Updejtaj/na novo naloži vse gonilnike. Začni z gonilniki za grafično(največkrat to reši problem).
Če zgornje ne pomaga preveri temperature in testiraj RAM z memtest86.
Če še vedno ne bo OK, na novo naloži Windows.
Updejtaj/na novo naloži vse gonilnike. Začni z gonilniki za grafično(največkrat to reši problem).
Če zgornje ne pomaga preveri temperature in testiraj RAM z memtest86.
Če še vedno ne bo OK, na novo naloži Windows.
keks?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kaj bi lahko bilo narobe (slike)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1628 (1214) | fairtex444 |
» | Resen problem Blue screen ? freezOddelek: Pomoč in nasveti | 871 (739) | Gutjerez |
» | AMD 64 (star 1 mesec) freezneOddelek: Pomoč in nasveti | 1216 (971) | perobiker |
» | Masina restarta kr sama od sebeOddelek: Pomoč in nasveti | 852 (641) | Swiwer |
» | BSOD v winsihOddelek: Pomoč in nasveti | 910 (786) | knibl |