Forum » Pomoč in nasveti » Outlook Express
Outlook Express
Killerboy23 ::
Dober dan,
Tukaj imam eno težko vprašanje za vas glejte enostavno sem pozabil geslo od Outlook Expressa in še formatiral sem rač. kako naj sedaj dobim nazaj geslo ?
Tukaj imam eno težko vprašanje za vas glejte enostavno sem pozabil geslo od Outlook Expressa in še formatiral sem rač. kako naj sedaj dobim nazaj geslo ?
bluefish ::
Pri tem program nima veze. Pojdi na stran mail ponudnika in tam uporabi eno od opcij za pozabljeno geslo.
huek111 ::
Email geslo je verjetno isto kot geslo ki ga imaš za povezavo interneta.Lahko pa pokličeš na 080 1000 poveš uporabniško ime in geslo, ki ju imaš napisano na pogodbi,pa ti bodo oni pomagali!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SIOL email ukradeni passwordi?Oddelek: Informacijska varnost | 2758 (2146) | zmaugy |
» | Geslo za po spanju ne dela več - win 8.1 64b (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6257 (5409) | jedateruk |
» | GMAILOddelek: Omrežja in internet | 1525 (829) | Šolar |
» | EnaA in njihov katastrofalni sistem za odjavo od spam-a (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 13728 (9853) | fosil |
» | Vdor v gmail (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 21053 (19810) | Joze_K |