Forum » Pomoč in nasveti » avtomatičen zagon računalnika
avtomatičen zagon računalnika
winlins ::
Lep pozdrav!
Imam matično ploščo asrock 939 dual sata 2. Rad bi jo pa porabil za strežnik pa sem v biosu nastavil da naj se mi računalnik avtomatično zažene. Problem pa nastane v tem ko računalnik dela in ga izklopim z stikalom na napajalniku in za nekaj časa nazaj vklopim se on normalno zažene. Če pa sem v sistemu in ko ga ugasnem se ugasne in ko izklopin stikalo na napajalniku in ga nazaj vklopim se ne prižge ga moram ponovno normalno vklopiti. Se to sploh da kje nastaviti. Imam pa še ups pa me zanima so se neda nastaviti da ko se baterija skoraj izprazni mi on avtomatično počasi izklopi računalnik.
Lp: Gregor
Imam matično ploščo asrock 939 dual sata 2. Rad bi jo pa porabil za strežnik pa sem v biosu nastavil da naj se mi računalnik avtomatično zažene. Problem pa nastane v tem ko računalnik dela in ga izklopim z stikalom na napajalniku in za nekaj časa nazaj vklopim se on normalno zažene. Če pa sem v sistemu in ko ga ugasnem se ugasne in ko izklopin stikalo na napajalniku in ga nazaj vklopim se ne prižge ga moram ponovno normalno vklopiti. Se to sploh da kje nastaviti. Imam pa še ups pa me zanima so se neda nastaviti da ko se baterija skoraj izprazni mi on avtomatično počasi izklopi računalnik.
Lp: Gregor
Isotropic ::
ja ne ga izklapljat prek napajalnika ane. pri meni na tak nacin plata pozabi nastavitve biosa (v bistvu moram iti sam not in save). ups ma to moznost, ce ima kaksen kabel (usb), ki gre v racunalo, drgac pa ne. opcija je tut hibernacija.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ventilator napajalnika deluje tudi ko je računalnik izklopljenOddelek: Pomoč in nasveti | 1296 (1046) | Daniel |
» | kako ugasniti hdd? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4252 (3702) | hojnikb |
» | Računalnik se noče zagnatiOddelek: Pomoč in nasveti | 6296 (5646) | Uporabnik-6 |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 699 (603) | gradbenik35 |
» | izklapljanje računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2760 (2218) | gregor |