Forum » Mobilne tehnologije » NOKIA 5800 XM wireless
NOKIA 5800 XM wireless
Miboy ::
Pozdravljeni, imam eno težavo.
Imam nokio 5800 xm in ko se hočem doma povezat na internet preko wireless-a nastane problem, namreč povezavo lahko vzpostavim z modemom, ampak potem ko hočem it recimo na google mi napiše SISTEMSKA NAPAKA. Enostavno noče it na internet, enkrat mi je tudi napisalo PREHOD SE NE ODZIVA. Ker z prenosnikom, mi čisto lepo deluje wireless.
Hvala za odgovore
Lp
Mitja
Imam nokio 5800 xm in ko se hočem doma povezat na internet preko wireless-a nastane problem, namreč povezavo lahko vzpostavim z modemom, ampak potem ko hočem it recimo na google mi napiše SISTEMSKA NAPAKA. Enostavno noče it na internet, enkrat mi je tudi napisalo PREHOD SE NE ODZIVA. Ker z prenosnikom, mi čisto lepo deluje wireless.
Hvala za odgovore
Lp
Mitja
Bor H ::
Seveda, na prenosniku verjetno tudi zaženeš PPPoE klient, torej se povežeš z uporabniškim imenom in geslom, na mobitelu tega ne morš narest.
Sicer pa tema o tem mobitelu že obstaja
Sicer pa tema o tem mobitelu že obstaja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WiFi in androidOddelek: Omrežja in internet | 12981 (10059) | Anaa1 |
» | Internet preko mobitelaOddelek: Omrežja in internet | 2476 (2359) | Hayabusa |
» | Mobilni internet (Simobil) & Lenovo IdeaPad S10-3Oddelek: Kaj kupiti | 2244 (1975) | bf4ed |
» | Wireless v avtu nekaj uprašanj.Oddelek: Omrežja in internet | 1586 (1433) | Scorpia |
» | Wireless "dongle"Oddelek: Kaj kupiti | 1214 (1085) | Lonsarg |