Forum » Mobilne tehnologije » težava iphone film
težava iphone film
dobermanneo ::
Sem novejši uporabnik mobitela Iphone 3GS.Zdej pa hočem gledati kakšen film na iphonu pa ne morem naložit preko iTunes.Kaj moram storiti ali morem imeti tudi kakšno aplikacijo ne iphonu?
Perza ::
skonvertiraš ga v mp4, recimo z zastonjskim format factory programom, ga potegneš v itunes "Movies", syncaš in odpreš v iPod aplikaciji pod "Videos".
Evo sem to naredil vendar se mi je zdej zataknilo pri itunes synced.Na itunes mi je kaže da je dalo gor film ko pa konča mi pa napiše tole : The iPhone "s iPhone" cannot be synced. An unknown error occurred (13019). Lahko to kako popravim?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dobermanneo ()
Perza ::
jaz sem to popravil tako da sem v ITunes zbrisal Voice Memos playlist.Zdej pa dela super.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mbps vs. mbit/sOddelek: Omrežja in internet | 3245 (3104) | XS!D3 |
» | iPhone ostal v prejšnjem letuOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 5907 (3199) | MrStein |
» | Iz Appla nič novega (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 9095 (7120) | bluefish |
» | Resnica o Appleovih Macih in nekaj drugih spodrsljajevOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 5056 (3297) | darkolord |
» | MacBook se avtonomno izklaplja?Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3923 (2651) | Bass0 |