Forum » Pomoč in nasveti » WinXP in autorun!
WinXP in autorun!
kanabis ::
Ne dela mi v WinXP več aoutroun, Vstavim CD pa nič, če pa dvokliknem na bljižnico, kjer se je ponavadi zagnal aoutorun se mi pa pokaže vsebina cd-ja. Sem probal tudi z original cd-ji kjer vem da je sigurno prej delovalo pa nič. V nastavitav sem za vse tipe datotek dal na default kot je blo po instalaciji pa nič!
Kaj mogoče poznate rešitev!
Kaj mogoče poznate rešitev!
freejack ::
Doh, večina ljudi hoče met to izključeno, ti bi rad pa to vključil? No ja,..here goes...Start > Run > "regedit"[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\CDRom]Autorun=1
Kriko ::
Ja imaš prav tusi sam imam raje izključeno oziroma si sam nastavim za vsak tip cd-ja, samo ko se punca vsede za računalnik pa je malo drugače!
Bom probal po tvojih navodilih, hvala!
Bom probal po tvojih navodilih, hvala!
JA v registru je bilo na 0 pa sem modoficiral na 1 ampa kne pomaga. Ko vstavim cd se sploh ne pokaže zraven miškinega kazalca cd-jček ki pokaže da windosi preverjajo!
lp
lp
Hmm,.ok to bi pa zdej zihr delat;Start > Run > "gpedit.msc"Tle maš zde User in Computer Configuration; če narediš spodaj opisan postopek pod User Conf. bo veljalo samo za trenutnega userja/uporabnika, če pa narediš pod Computer Conf. bo pa veljalo za vse uporabnike/userje:ponavadi se dela pod Computer Configuration\ Administrative Templates\System\"Turn off Autoplay" (Disabled)Pod properties lahko nastaviš tudi (ne)zaganjanje določenega cdroma, če jih imaš več.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: freejack ()
Borci ::
Najbolj enostavno ti je, da v explorerju klikneš z desno miškino tipko na CD-ROM in izbereš properties, potem pa zgoraj na zavihek AutoPlay. Dalje pa sam pogruntaj kako gre.
freejak, hvala bom probal tudi to možnost pa javim če deluje!
Borci, to kar si ti predlagal sem si nastavil prvi dan ko sem imel XP-je gor, in tudi napisal da tu več nič ne pomaga, lahko delam kar hočem!
lp
Borci, to kar si ti predlagal sem si nastavil prvi dan ko sem imel XP-je gor, in tudi napisal da tu več nič ne pomaga, lahko delam kar hočem!
lp
Oj
Zdaj spet dela tako kot mora. Blo je nastavljeno po defaultu "not configuret", sem zdaj "ročno" potrdil da naj ne ugasne autorun-a in je zaželo delat!
Thx za trud
Zdaj spet dela tako kot mora. Blo je nastavljeno po defaultu "not configuret", sem zdaj "ročno" potrdil da naj ne ugasne autorun-a in je zaželo delat!
Thx za trud
borci: a veš da sem začel študirat, kk lahk zakompliciram stvari, če je pa lahko tko easy.. Sej je lahk, sam prvo moraš met možnost autoplaya, če tega nimaš, ti še tvoj predlog ne pomaga... (btw. a veš, da sn šel preverit )kriko: zato smo pa tu,.. Za nekaj dodatnih trikov in nasvetov o WinXP si lahko prebereš tole stran.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Previdnost pri "najdenih" USB ključkih ni odvečOddelek: Novice / Zasebnost | 4356 (3192) | AtaStrumf |
» | Tweakanje Windows sistemaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4033 (3266) | fahrenGONE |
» | Autorun ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1461 (1419) | Pro2Type |
» | Samodejni zagon pri vstavitvi CD-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1113 (1034) | zee |
» | kako v win XP izklopi CD autoplay?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1159 (1037) | freejack |