Forum » Strojna oprema » Ploter HP designjet 750c plus, problem.
Ploter HP designjet 750c plus, problem.
anjan ::
Pozdrav!
Imam problem in sicer z ploterjem omenjenim v naslovu, ne gre mi printat. Kupil sem si adapter iz usb na stari printer štekar, ki ima tudi gonilnike vendar jih ne gre namestiti. Potegnil sem si z hp-jeve strani gonilnike za printer in jih namestil.Vendar ne dela, po vsej verjetnosti ker so samo za xp OS, jaz pa imam Visto 32-bitno. Ima mogoče kdo kake izkušnje s čim takim ali bi znal to uštimat??
Hvala za odgovore!
Imam problem in sicer z ploterjem omenjenim v naslovu, ne gre mi printat. Kupil sem si adapter iz usb na stari printer štekar, ki ima tudi gonilnike vendar jih ne gre namestiti. Potegnil sem si z hp-jeve strani gonilnike za printer in jih namestil.Vendar ne dela, po vsej verjetnosti ker so samo za xp OS, jaz pa imam Visto 32-bitno. Ima mogoče kdo kake izkušnje s čim takim ali bi znal to uštimat??
Hvala za odgovore!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UEFI ali Legacy (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10895 (9432) | solatko |
» | Računalnik ne najde tiskalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2192 (2101) | Miro-Slav |
» | Ne morem namestiti tiskalnika v WIN 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 924 (729) | luke46 |
» | TISKALNIK hp deskjet 5150Oddelek: Strojna oprema | 2577 (2143) | energetik |
» | Test printOddelek: Operacijski sistemi | 1115 (1040) | SHORTEE |