Forum » Programska oprema » Driverji HP Pavilion/ASUSTek
Driverji HP Pavilion/ASUSTek
Speech ::
Pozdravljeni,
1.Pred kratkim sem dobil res poceni kišto, lahko rečem skoraj brezplačno. Ko sem prišel do driverjev matične se mi je zataknilo. In sicer nikjer ne najdem driverjev za matično (Board:) ASUSTek Computer INC. LITHIUM 1.04, pa me zanima, če bi mi lahko vi eksperti nekako pomagali? Mogoče kdo ve kje na netu bi se lahko skrivali?
2.Nekakšno bolj nooby vprašanje: Če dobim driverje za matično, potrebujem še kaj da bi mi zaznalo omrežje (razn kabla in kište seveda :) ?
3.Imam računalnik HP Pavilion 061 EP208AA-ABZ t3350.it 0qm0211RE101LITHI00, se da dobiti kakšen pack driverjev na spletu? To sem slišal :o
PS: Za vse odgovore se že v naprej zahvaljujem.
1.Pred kratkim sem dobil res poceni kišto, lahko rečem skoraj brezplačno. Ko sem prišel do driverjev matične se mi je zataknilo. In sicer nikjer ne najdem driverjev za matično (Board:) ASUSTek Computer INC. LITHIUM 1.04, pa me zanima, če bi mi lahko vi eksperti nekako pomagali? Mogoče kdo ve kje na netu bi se lahko skrivali?
2.Nekakšno bolj nooby vprašanje: Če dobim driverje za matično, potrebujem še kaj da bi mi zaznalo omrežje (razn kabla in kište seveda :) ?
3.Imam računalnik HP Pavilion 061 EP208AA-ABZ t3350.it 0qm0211RE101LITHI00, se da dobiti kakšen pack driverjev na spletu? To sem slišal :o
PS: Za vse odgovore se že v naprej zahvaljujem.
- spremenil: Speech ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iskanje driverjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1719 (1553) | iceman3 |
» | Težave z driverji za matično ploščo od prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1121 (1087) | ant |
» | Zelo, zelo cuden problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1829 (1500) | #Fr3aKazoiD! |
» | primerni driverji za ALL IN WONDER 9800 SEOddelek: Pomoč in nasveti | 1316 (1154) | Jakka |
» | Kaj je krivoOddelek: Zvok in slika | 865 (790) | Mitler |